• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۹۹۲۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۹
بوشهر » سیاسی
با سخنرانی سخنگوی سپاه در بوشهر؛

برگزاری همایش «روایت فتح قله» با موضوع جهاد تبیین و امیدآفرینی

همایش «روایت فتح قله» با موضوع جهاد تبیین و امیدآفرینی با حضور پیشکسوتان دفاع مقدس و اهالی رسانه و با حضور سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر برگزار شد.

برگزاری همایش «روایت فتح قله» با موضوع جهاد تبیین و امیدآفرینیبه‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش «روایت فتح قله» با موضوع جهاد تبیین و امیدآفرینی در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر بااشاره به این که تمامی رسانه‌ها در دنیا بر اساس دستورالعمل ویژه خود کار می‌کنند، گفت: رسانه‌های استکبار با تمام هزینه و توان علیه ایران در حال فعالیت هستند و این که جمهوری اسلامی در برابر این تهاجم سنگین تاب‌آوری دارد را می‌توان سرمایه بزرگی دانست.
 
سردار سرتیپ رمضان شریف افزود: امروز عملیات روانی و رسانه‌ای علیه ملت ایران در رسانه‌های مختلف جهان و فضا‌های مجازی از جمله بی‌بی‌سی و اینترنشنال راه‌اندازی شده است؛ جمهوری اسلامی خیلی از راه‌ها را طی کرده و رسانه‌های معاند با دستورالعمل مشخص با نادیده گرفتن توانمندی ایران اسلامی، برخی نداشته‌ها را برجسته می‌کنند تا اهداف مورد نظرشان محقق شود.
 
سخنگوی سپاه به عملیات روانی مداوم، پیوسته و با کار حرفه‌ای رسانه‌ای دشمنان اشاره کرد و ادامه داد: آنان با سوژه‌یابی و شناخت مخاطبان خود در ابعاد گوناگون اهداف خود دنبال می‌کنند و در اغتشاشات پاییز گذشته از خلاء‌ها استفاده و اهداف خود را دنبال کردند.
 
او با بیان اینکه دشمنان انقلاب اسلامی برای ناامید و ناامن کردن جامعه از طریق رسانه تولید محتوا می‌کنند، بر ضرورت تبیین دوران ۸ سال دفاع مقدس و حقایق و واقعیات آن به‌ویژه برای نسل جوان تاکید کرد.
 
سردار شریف بیان کرد: از مهمترین اهداف برگزاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس، انتقال آرمان‌ها و ارزش‌های دفاع مقدس و آن دوران است که بایستی هنرمندانه و هوشمندانه به آن پرداخت.
 
سخنگوی سپاه پاسداران با بیان اینکه با تحلیل‌های چگونگی خنثی شدن ترفند‌ها و توطئه‌ها دشمنان، می‌توان به قدرت جمهوری اسلامی ایران پی برد، افزود: قدرت بزرگ فرهنگی و سرمایه اجتماعی کشور به‌گونه‌ای است که بار‌ها برابر تهاجم سازمان‌یافته و حرفه‌ای دشمن تاب آورده است.
 
او با بیان اینکه جمعیت ایران در دوران دفاع مقدس ۳۵ میلیون نفر بود و اکنون به ۸۵ میلیون نفر رسیده است، گفت: ۵۰ میلیون نفر از جمعیت ایران دوران دفاع مقدس، دوران ستم‌شاهی و طاغوت پهلوی را ندیده، درک و حس نکرده و سلطه آمریکا توسط ۱۳۰ هزار مستشار برای آنان ملموس نیست، این درحالی است که همه لایه‌های جامعه دست آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها بود و در سال‌های آخر هم صهیونیست‌ها دستی بر آتش داشتند.
 
سردار شریف افزود: کاری که امام راحل در پیروزی انقلاب اسلامی کرد این بود که این کشور را با همه دارایی و سابقه‌اش از حلقوم آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها بیرون کشید؛ اتفاق مهم و بزرگی رقم خورد و جمهوری اسلامی ایران سرمشقی شد برای دیگر کشور‌ها و آزادگان جهان و مرز‌های کشور‌ها را درنوردیده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه اصفهان، سرآمد آموزشی کشور
رسیدگی قاطع و سریع به پرونده‌های اغتشاشات اخیر
ضرورت توسعه صنعت تیتانیوم و تکمیل زنجیره ارزش
وقتی آتش اغتشاش حریف اراده طلاب نشد
رویداد ملی از ایده تا کسب‌وکار در ورزش برگزار می‌شود
هفته ۱۸ لیگ برتر فوتبال؛ عبور فجرسپاسی از سد خیبر
برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی برای حفظ پایداری شبکه گاز
دیدار دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با خانواده شهید نوائی لواسانی
اختصاص تسهیلات ودیعه مسکن به نیازمندان هرمزگانی
برگزاری همایش آموزشی استادان و متولیان حوزه معارف اسلام ناب
کشف حجاب شروع استحاله فرهنگی در تمدن غربی
جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
برنامه های صنعت توزیع برق سمنان در بزرگداشت دهه فجر
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
معرفی برگزیدگان بخش «فیلم ما» جشنواره عمار
فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی
۸۳ درصد گندم مزارع کردستان هنوز سبز نشده است
تمدن هزار ساله شهر تاریخی حریره جزیره کیش
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
هشدار نارنجی بارندگی برای ۱۰ استان کشور
انتصاب معاون صدا در سازمان صدا و سیما
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
عرضه کالا با کالابرگ به قیمتی بالاتر از قیمت نقدی، ممنوع است  (۱ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)