• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۹۰۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۰
مازندران » سیاسی

جشن‌های مهدوی عاملی برای ترویج فرهنگ حجت شناسی

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ترویج و تقویت فرهنگ حجت‌شناسی از فلسفه‌های جشن‌های مهدوی است 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در جشن بیعت و اجتماع منتظران ویژه سالروز آغاز امامت حضرت مهدی موعود در امامزاده یحیی (ع) ساری گفت: یکی از دانستنی‌های بسیار لازم برای انسان این است که از همان کانون خانواده تا جامعه بدانیم حرف چه کسی را گوش کنیم و حرف چه کسی را گوش نکنیم تفاوت این دو رسیدن به عزت و یا ذلت است.
 
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی افزود: خدای بزرگ زمانی که حضرت آدم و حوا را خلق کرد، به آنان آموخت که حرف شیطان را گوش نکنید که بدبختی در پی دارد و به ما هم از سرنوشت بد گوش کردن به حرف شیطان توسط آدم و حوا هشدار داد.
 
او با بیان اینکه این انقلاب اسلامی نتیجه حرف گوش کردن توسط ملت است، عنوان کرد: مردم به فرمان امام راحل علیه نظام پهلوی و دست‌نشانده آمریکا قیام کرده و این انقلاب پیروز شد، امام در دوران دفاع مقدس فرمود جبهه‌ها را پر کنید و همه مردم جانانه آمدند و کمک کردند و در نتیجه پیروزی حاصل شد.
 
نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: حرف کسی را گوش کنید که پیش خدا حرف او قبول باشد یا همان حجت، اما گاهی انسان به حرف کسی گوش می‌کند که خدا به آن اجازه نداده است.
 
امام جمعه ساری با اشاره به نتیجه گوش نکردن حرف امام حسین (ع) توسط مردم و نتیجه بد آن، ادامه داد: اغتشاشگران و آشوبگران سال گذشته چه آشوبی به راه انداختند چرا که به حرف آمریکا گوش کردند و خسارت‌هایی را متحمل شدند و بسیاری جان خودشان را از دست دادند، صد‌ها بمب از این‌ها کشف شده که جای تشکر از نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی دارد.
 
آیت الله محمدی لائینی گفت: سوال اینجاست که آیا باید حرف یک مشت سلبریتی از ملت گسسته به شیاطین پیوسته را گوش کرد و خیابان‌ها را به آتش کشید و جان مردم را بگیرند؟ خیر بلکه باید به حرف حجت گوش کنیم در واقع باید حجت شناس باشیم، به فرموده امامان در زمان غیبت نائب ما فقها هستند.
 
وی با بیان اینکه حجت شناسی مقدم بر رسول‌شناسی است، گفت: پیامبر اکرم (ص)، اهل بیت (ع) و قرآن را بعد از خود به‌عنوان حجت معرفی کرده است، اگر بخواهیم پیغمبر را بشناسیم پیش از آن باید خدا را بشناسیم یعنی خداشناسی، پیغمبرشناسی و حجت‌شناسی.
 
آیت الله محمدی لائینی افزود: امروز فضای مجازی ابزاری برای القای حرف توسط کسانی است که ما نباید به حرفشان گوش کنیم، البته فضای مجازی دو فرصت و یک تهدید دارد، آموزش و پرورش و کانون خانواده باید به بچه‌ها آموزش بدهند حرف چه کسی را گوش کنند.
 
نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: به آن خانمی که در خیابان کشف حجاب می‌کند باید گفت که حرف چه کسی را گوش کردید؟ غافل و خام هستند نمی‌دانند که به حرف شیاطین گوش کردند، کسی که کار خلاف انجام می‌دهد و در مسیر‌های نادرست قرار دارد باید بداند که این خواسته خدا نیست و دنیا و آخرت را نابود می‌کند. 
 
این مسئول اعلام کرد: خدا را شکر می‌کنیم که مردمی فرهیخته، بیدار و بابصیرت داریم، قاطبه مردم ما اینگونه هستند و می‌دانند که باید به حرف چه کسانی گوش کنند، ترویج و تقویت فرهنگ حجت‌شناسی از فلسفه‌های جشن‌های مهدوی است مردم مازندران ما مردمی مهدی‌دوست، مهدی‌منتظر و مطیع هستند و با همراهی با جریان انقلاب و برگزاری بیشترین یادواره‌های شهدا بیش از ۲۰ درصد، محب این جریان هستند و در مسیر انقلاب هستند که جای شکر دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)