• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۹۳۶۷۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
کرمان » اجتماعی

مجوز ساخت 5شهرک صنعتی تخصصی خورشیدی در ‌کرمان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی ‌کرمان، گفت: مجوز ۵ شهرک صنعتی تخصصی خورشیدی در استان ‌گرفته شده که اولین آن در بافت ساخته می‌شود

.به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان،  مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان امروز در همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن استان اعلام کرد: مجوز 5 شهرک صنعتی تخصصی خورشیدی در استان کرمان گرفته شده که اولین آن در بافت احداث می‌شود و در راین بیش از 8 ماه  منتظر مجوز زیست محیطی برای احداث شهرک صنعتی تخصصی خورشیدی هستیم.

مجوز ساخت 5شهرک صنعتی تخصصی خورشیدی در ‌کرمان
 
 

 حسین میجانی با اشاره به  تامین اعتبار پست فوق توزیع شهرک‌های صنعتی در سیرجان و جیرفت  از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمان گفت: مجوز ایجاد پست فوق توزیع شهرک صنعتی کرمان دو و کرمان چهار نیز گرفته شده و وزیر نیرو هم موافقت کرده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان  اختصاص 30 میلیون متر مکعب آب برای شهرک‌های صنعتی استان  را خواستار شد و گفت: حدود 8 میلیارد تن ذخیره معدنی قطعی در استان کرمان داریم که شامل 42 ماده معدنی شناسایی شده است.

 رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان هم گفت: براساس پیگیری‌های انجام شده اتفاقات خوبی برای احداث صنایع فرآوری مادر در استان کرمان افتاده است و بیش از 30 درصد فعالیت‌های فولادی کشور در استان کرمان انجام می‌شود که  ظرفیت بزرگ است.

 حسینی نژاد با بیان اینکه ایجاد صنایع کوچک و متوسط و صنایع تبدیلی در استان کرمان در دستور کار  است، افزود: استان کرمان بزرگترین تولید کننده کنستانتره آهن، گندله آهن و کاتد مس در کشور است.

محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در این همایش با اعلام اینکه بابد برای حل مشکلات اقتصادی گام های بلندتری برداریم گفت: یک از چالش های که با آن روبه رو هستیم در بخش صادرات است باید با کار علمی سیاست ارزی را پیش ببریم .
وی افزود: پدیده قاچاق پیامد سیاست ارزی است و ارز ناشی از صادرات باید حتما به اقتصاد کشور بازگردد، تصویه و نرخ تعهدات مورد اختلاف است.
پورابراهیمی بیان کرد: اتفاقات خوبی در حوزه منطقه ای و جهانی داریم و به زودی شاهد آن می شویم.
وی گفت: در حوزه قوانین هرجا نیاز باشد اصلاحات صورت می‌گیرد و رویکرد آینده اقتصاد کشور و روشن است.
محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: تولید باید مبتنی بر بهره وری باشد. بهره وری در حوزه های مختلف تعابیر متفاوتی دارد اما در حوزه صنعت و معدن تعریف خاص خود را دارد.
وی افزود: فناوری های جدید را در تولید به کار بگیریم و به منابع انسانی متخصص و متعهد و ارتباط تنگاتنگ بین صنایع کوچک و متوسط با صنایع بزرگ برقرار کنیم در جهت تحول و انقلاب تولید قطعات توسط صنایع کوچک و متوسط برای صنایع بزرگ یک ضرورت است و لزوم ارتباط صنعت و دانشگاه تاکید کرد و بیان : باید به صنعت و تولید مبتنی بر دانش وفناوری و بهره گیری از منابع انسانی با کفایت توجه کرد و در افق و پنج ساله این موارد در برنامه استان کرمان است.
وی با اشاره به مشکلات فعالان اقتصادی خطاب به فعالان اقتصادی گفت: ارتباط خود را با نمایندگان مجلس بیشتر کنید  ,وبرای حل مشکل نیروگاه خورشیدی راین جلساتی با محیط زیست برگزار خواهیم کرد.
حسن پور نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی گفت: در بحث معادن کوچک در استان کوتاهی کردیم و باید به آنها کمک کنیم فقط شرکت های بزرگ نباید باشند آنها راه خود را پیدا کردند.
وی با تببین اقدامات نیروهای جوان و متخخصص کرمانی در زمینه تولید قطعات با فناوری جدید گفت: واحدهای دیگر نیاز نیست قطعه وارد کنند.
حسن پور بیان کرد: باید سهم صنایع از آب خلیج فارس مشخص و اختصاص داده شود.

طهماسبی رئیس فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلاتی که در حوزه معدن استان مطرح است در حال پیگیری است و معادن کوجک مقیاس بیشترین اشتغال را دارند کوتاهی شده که انشاءالله با پیگیری شاهد برنامه ریزی در برنامه هفتم توسعه شاهد رونق بهتر و معدن و صنعت استان شویم.
وی افزود: سهم اشتغال قابل توجهی در بخش معدن برای دولت در استان کرمان محقق شده است.

آرمان خالقی قائم مقام خانه ایران گفت: شرایط کسب و کار باید مناسب باشد و با خودمان درگیریم و نمی دانیم چرا؟ باید منافع ملی اولویت باشد.
او تشخیص منافع ملی را مهم دانست و بیان کرد: اگر می خواهیم اقتصاد بهتر شود، باید نگاه به بیرون داشته باشیم و گرنه صادرات در آینده سخت تر از امسال باشد.

 در استان کرمان 45 شهرک و ناحیه صنعتی در حال فعالیت است، و از 2 هزار و 200 واحد در شهرک‌های صنعتی استان کرمان  10 درصدآنها غیرفعالند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال برای توسعه و تأمین تجهیزات آموزشی خراسان‌شمالی 
شکست تراکتور و پیروزی سپاهان در هفته بیستم
اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران 
توسعه گردشگری بین المللی، از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
تداوم بارش برف و باران در محور‌های اصلی چهارمحال و بختیاری
احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
جمهوری اسلامی مردم ایران
۱۹ بهمن ۵۷؛ نقطه گسست ارتش از پهلوی و پیوند با امام خمینی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
افزایش تولیدات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن به حدود ۱۳۰ میلیون تن
بهره‌برداری از ۲۳ طرح صنعت برق در مازندران 
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
تاکید دیوان محاسبات بر ضرورت اصلاح ساختار شرکت ملی گاز برای جلوگیری از زیاندهی
دعوت نمایندگان مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ منتشر شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
‌می‌خواستیم تهران را دوست داشتنی نشان دهیم
پیام تبریک قالیباف در پی قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
۳ نشان نقره و برنز ملی پوشان ایران در دومین روز دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)