• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۹۷۵۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۲
خراسان رضوی » اجتماعی

تجلیل از برگزیدگان نخستین جشنواره بین المللی رسانه‌ای خورشید

نخستین جشنواره بین المللی رسانه‌ای خورشید با معرفی برگزیدگان ایرانی و غیرایرانی به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، نخستین جشنواره بین المللی رسانه‌ای خورشید به همت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،تجلیل برگزیدگان نخستین جشنواره بین المللی رسانه‌ای خورشید معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و شهرداری مشهد با حضور ۱۰۰ خبرنگار و فعال رسانه‌ای از ۴۱ کشور جهان طراحی و به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد که ۲۰ نفر از فعالان رسانه‌ای ایرانی و غیرایرانی نفرات برگزیده این رویداد بودند.
 
پنج برگزیده ایرانی این جشنواره فعالان رسانه‌های مختلف کشور بودند که آثار آن‌ها حول محور‌های مشخص شده، ارزیابی و انتخاب شد، اما ۱۵ بانوی برگزیده رسانه‌ای کشور‌های دیگر افرادی بودند که فعالیت‌های چند ساله رسانه‌ای پیرامون محور‌های این جشنواره داشتند و بابت این مهم مورد تجلیل قرار گرفتند.
 
در مراسم پایانی این رویداد که در محل مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، برگزیدگان ایرانی از بین رسانه‌های استان‌های مختلف در بخش‌های مختلف معرفی و تجلیل شدند که در بخش تصویر مستند خبری "فاطمه شهدوست" از خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی برای گزارش تصویری "هویت از جنس ایرانی"، در بخش مکتوب "سعیده اسدیان" از خبرگزاری برنا برای گزارش "تو خواستنی نیستی" منطبق بر روایتی از تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر زنان ایرانی، "مریم خباز" از روزنامه جام جام برای گزارش "شورش تبلیغات علیه سبک زندگی" معرفی شدند.
 
در بخش مصاحبه "سعیده آل ابراهیم" از روزنامه شهرآرا برای گفتگو با فروغ رضایی با عنوان "رویش مهر در بند بانوان"، در بخش یادداشت "الناز عباسیان" از روزنامه همشهری برای یادداشت " زندگی به سبک آدم‌های خوب" نیز از بین خبرنگاران ایرانی مورد تجلیل قرار گرفتند.
 
فعالان رسانه‌ای برگزیده غیرایرانی جشنواره بین المللی رسانه‌ای خورشید شامل "فائزه محمد" از کشور عمان خبرنگار شبکه خبری عمانیه و نویسنده کتاب "در قلب ایران"، "بان فائق القبطان" از کشور عراق و عضو هیات مدیره سندیکای روزنامه نگاران عراقی و رئیس گروه خبرنگاران زن عراقی، "ایمان شمس الدین" از کشور کویت به عنوان پژوهشگر امور رسانه‌ای عرصه بانوان و نویسنده و روزنامه نگار نشریه العبث، "حورا القبیسی" روزنامه نگار و متخصص در امور فلسطین از کشور لبنان، "حنا السعاده" از کشور الجزایر، "فاطما الصمادی" از کشور قطر به عنوان محقق ارشد مطالعات الجزیرع و رئیس مطالعات ایرانی، "ماریا فرنادنه برتو یانو" از کشور ونزوئلا به عنوان نویسنده و تحلیلگر ژئوپلیتیک، "آنا لورا ویرا اسمیت" از کشور اوروگوئه به عنوان فعال رسانه‌ای آزاد، "راد الوقاب" از کشور سوریه به عنوان روزنامه نگار و مجری تلویزیون و پژوهشگر رسانه به سبب فعالیت‌های رسانه‌ای خود تجلیل شدند.
 
"دیوسیناوو" خبرنگار و مدیرکل همکاری رادیو و تلویزیون بین المللی از کشور سنگال، "ژان لی" مدیر کل خاورمیانه گروه رسانه‌ای سی وی تی از چین، "هدیا باسیاب" از کشور کنیا، "وداد محمد" از کشور تونس، "مالنا سوفای مونتاو فرناندز" از کشور اکوادور و مدیر شبکه رادیویی و تلویزیونی، "فیرولا ایزابل مایوکا" مجری شبکه تلویزیونی و خبرنگار کشور روسیه نیز به عنوان فعالان رسانه‌ای غیرایرانی برتر نخستین جشنواره بین المللی رسانه‌ای خورشید تجلیل شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)