• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۰۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸
بین الملل » غرب آسیا

عادی سازی روابط باعث شده صهیونیست‌ها صدای جهان اسلام را نشنوند

خوشایند کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به سخنان سید حسن نصرالله درباره مسئله فلسطین گفت : عادی سازی روابط برخی کشور‌ها همانطور که سیدحسن نصرالله هم اشاره کردند باعث شده صهیونیست‌ها آن صدای قدرتمندی که باید از جهان اسلام و کشور‌های اسلامی و امت اسلام بشنوند را نشنوند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،   حمید خوشایند کارشناس مسائل غرب آسیا در ارتباط زنده تصویری  جهان امروز  درباره مهم‌ترین ابعاد سخنرانی دبیر کل حزب الله گفت .

عادی سازی روابط برخی کشور‌ها باعث شده صهیونیست‌ها صدای جهان اسلام را نشنوندمجری: ساعاتی پیش در لبنان هم سید حسن نصرالله به مناسبت میلاد پیامبر و امام جعفر صادق سخنرانی داشت در همین رابطه با آقای حمید خوشایند کارشناس مسائل غرب آسیا گفتگو می‌کنم تا مهم‌ترین ابعاد سخنرانی دبیر کل حزب الله را مرور کنیم.

سوال: در این سخنرانی سید حسن نصرالله به چه نکاتی اشاره کرد؟

خوشایند: در این سخنرانی که از روی شناخت دقیق تحولات میدانی و سیاسی منطقه و جهان اسلام بود چند نکته مهم سیاسی وجود داشت که تا جایی که وقت برنامه اجازه بدهد به آن‌ها اشاره می‌کنم. نکته اول پرداختن ایشان به مسائل و رخداد‌های مهم منطقه و جهان اسلام از بزرگداشت جشن ده‌ها میلیونی یمنی‌ها آن هم در شرایط سخت اقتصادی، معیشتی و امنیتی و همچنین محکومیت عملیات تروریستی داعش در یکی از شهر‌های پاکستان بود. نکته دوم پرداختن به مسئله فلسطین و مسئولیت پذیری تمام امت اسلام در قبال این مسئله بود، ایشان در این سخنرانی تاکید کردند که امت اسلام باید مسئولیت آنچه را که بر سر مردم فلسطین و مسجد الاقصی می‌گذارد بر عهده بگیرد که متاسفانه عادی سازی برخی روابط کشور‌های عربی باعث شده که صهیونیست‌ها آن صدای قدرتمندی که باید وجود داشته باشد و ایضا وجود دارد را نشنوند.

سوال: اشاره سید حسن نصرالله تلویحا به مذاکرات سازش و عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و عربستان صعودی بوده است؟

خوشایند: بله دقیقا به همین نکته اشاره کردند و این مسئله را محکوم کردند و همانطور که عرض کردم خدمت شما، متاسفانه عادی سازی روابط برخی کشور‌ها همانطور که سیدحسن نصرالله هم اشاره کردند باعث شده که صهیونیست‌ها آن صدای قدرتمندی که باید از جهان اسلام و کشور‌های اسلامی و امت اسلام بشنوند را نشنوند. نکته سوم و بعدی در سخنان دبیر کل حزب الله لبنان نگاه و تحلیل ایشان از مسائل داخلی لبنان و اتهاماتی است که زده می‌شود و ایشان نیز تاکید کردند که پاسخ ندادن به این اتهامات یا سکوت در مقابل آن به معنای قبول یا بی توجهی به آن‌ها نیست. در این رابطه ایشان گریزی هم بر مسئله مرز‌ها داشتند و اشاره کردند که مناطق و مرز‌های مشخصی که صهیونیست‌ها از جمله ناقوره و شمال عجر و مزارع شبعا اشغال کردند باید خارج بشوند و دولت لبنان نیز باید در این زمینه اهتمام جدی به حل مسئله داشته باشد. نکته آخر و شاید نکته مهم پرداختن به مسئله‌ی آوارگان سوریه بود، دبیر کل حزب الله لبنان در این رابطه هم به این مسئله اشاره کردند که امروز در لبنان تمام گروه‌ها روی این موضوع اجماع دارند که پرونده آوارگان سوری یک تهدید همه جانبه‌ی اقتصادی، سیاسی، امنیتی و جغرافیایی است با این که روی این مسئله اتفاق نظر وجود دارد، اما کار مهمی برای رفع این چالش انجام نشده، لذا پیشنهاد کردند که لبنانی‌ها پیشقدم شده و یک طرح جامع و واقع بینانه که تمام جوانب را در نظر بگیرد و یک سرشماری و اطلاعات دقیقی از تعداد آوارگان وجود داشته باشد به جهان خارج ارائه بدهند تا از طریق طرحی که ارائه می‌شود و یک طرح ملی است مسئله‌ی آوارگان سوری مرتفع بشود.

پایان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)