• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۲۸۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
رئیس قوه قضائیه در دیدار با مردم آذربایجان شرقی

با تخلفات وکوتاهی در عرضه خودرو برخورد قانونی می شود

رئیس قوه قضائیه گفت: به سازمان بازرسی کل کشور دستور داده‌ام تا در اسرع وقت گزارش ناظر بر مسائل عرضه خودرو را تهیه کند تا چنانچه در این قضیه کوتاهی و تخلفی صورت گرفته ، اقدامات مقتضی ترتیب داده شود.

سازمان بازرسی کل کشور گزارش مسائل عرضه خودرو را تهیه می کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای محسنی اژه‌ای طی سخنانی در دیدار با اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی گفت: ما مسئولان باید نهایت تلاش خود را به کار گیریم تا مشکلات معیشتی مردم رفع شود؛ امروز مشکلات معیشتی سبب ایجاد برخی از ناهنجاری‌ها شده و دشمن نیز در حال سوءاستفاده است؛ امروز حتی تهیه مسکن برای اجاره نیز برای اقشاری از مردم آسان نیست.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: من بعنوان رئیس قوه قضائیه این آمادگی را دارم تا اختیارات قانونی مورد نیاز را به منظور رفع مسائل و مشکلات حقوقی استان آذربایجان شرقی به رئیس کل دادگستری این استان تفویض کنم؛ همچنین در همین جهت، سایر کمک‌ها و مساعدت‌های لازم را نیز به مسئولان استان خواهیم داشت تا برخی مشکلات مزمن استان در راستای منافع مردم رفع شود.

آقای محسنی اژه‌ای افزود: امروز مردم ما از برخی ناهنجاری‌های اجتماعی مکدر هستند؛ من از سال گذشته مکرراً و مؤکداً در جلسات مختلف خطاب به مسئولان و دستگاه‌های ذیربط تصریح کرده‌ام که با عمل به همین قوانین موجود، بالغ بر ۷۰ درصد ناهنجاری‌های اجتماعی قابل رفع است؛ معتقدیم بسیاری از مسائل در این حوزه در زمره جرایم مشهود است و ضابطین و قوه قضائیه موظف به برخورد هستند؛ به من اعلام شد که چنانچه به ظرفیت قانونی موجود در این حوزه عمل شود بر حجم پرونده‌های قضایی افزوده می‌شود که من اعلام کردم این مشکل را با تمهیداتی حل خواهم کرد و چنانچه کار ما زیاد شود بهتر از آن است که خلاف شرعی به وقوع بپیوندد. علی‌ایحال ما را ملزم به تدوین لایحه‌ای در این خصوص کردند و ما به این امر عمل کردیم و لایحه‌ای ۹ ماده‌ای را تدوین کردیم؛ لایحه مزبور پس از ارسال به دولت، اکنون در مجلس فرآیند‌های مربوطه را طی می‌کند.

رئیس دستگاه قضایی با اشاره به مطالبه وضع نامناسب خودرو از ناحیه برخی تولید کنندگان بیان داشت: به سازمان بازرسی کل کشور دستور داده‌ام تا در اسرع وقت گزارش ناظر بر مسائل حوزه عرضه خودرو را تهیه کند تا چنانچه در این قضیه کوتاهی و تخلفی صورت گرفته، اقدامات مقتضی ترتیب داده شود.

آقای محسنی اژه‌ای گفت: با بنیاد شهید توافقی را برای ارائه خدمات آسانتر و ارزانتر به خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران منعقد کرده‌ایم و همینجا به رییس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی دستور می‌دهم فارغ از این توافقنامه، به هر میزان که می‌توانند در جهت تسهیل امور قضایی و حقوقی خانواده شهدا و ایثارگران، اقدامات لازم را به کار گیرند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین «آل‌هاشم» نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی طی سخنانی گفت: برخی مشکلات با دامنه اجتماعی گسترده‌ای که دارند ورود ملی به موضوع را می‌طلبند؛ متاسفانه امروز مقوله مالباختگان بورس و شرکت‌های فرابورسی به صورت یک معضل در استان آذربایجان شرقی درآمده و ما از دستگاه قضایی انتظار داریم که با برگزاری جلسات تخصصی در این زمینه، پیام‌آور اخباری خوش و امیدوارکننده برای اقشار آسیب‌پذیر باشد.

وی با بیان اینکه دشمن امروز در پی ناامید کردن مردم از مسئولان و بخش‌های مختلف نظام است، خواستار اجرای سریع احکام بازدارنده به ویژه در حوزه جرایم مالی کلان، گرانفروشی و احتکار شد.
آقای آل‌هاشم همچنین از مسئولان قضایی استان آذربایجان شرقی به واسطه انجام دیدار‌های چهره به چهره و بدون واسطه با مردم و استماع مشکلات اقشار مختلف و رسیدگی به درخواست‌های آن‌ها قدردانی کرد.

«امامی سپیدان» نماینده خانواد‌ه‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، از عدم اجرایی شدن قوانین و مقررات مرتبط با جامعه ایثارگری کشور از سوی دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف کشور انتقاد کرد.

«خاتونی» نماینده جامعه ورزشکاران استان آذربایجان شرقی نیز در این مراسم به ارائه مطالبی در خصوص ضرورت ارتقاء تجهیزات و شرایط در حوزه ورزش قهرمانی بانوان پرداخت.
آقای «جلالی نوبری» نماینده قشر روحانیون آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی بر ضرورت عمل به فرامین دینی از سوی همه دستگاه‌های مسئول در موضوع حجاب و عفاف تاکید کرد.

«اکرمی» نماینده نخبگان و فرهنگیان استان آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه آموزش و پرورش به تنهایی قادر به اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیست و اجرای این سند حمایت و پشتیبانی سایر دستگاه‌ها را می‌طلبد، گفت: دسته‌بندی مدارس سبب شده کیفیت مدارس دولتی کاهش پیدا کند که باید هرچه سریع‌تر برای این موضوع تدبیری اندیشید.

«ساعی» نماینده جامعه روشندلان استان آذربایجان شرقی ضمن قدردانی از ابلاغ دستورالعمل حمایت از اشخاص دارای معلولیت توسط قوه قضائیه بر ضرورت اطلاع‌رسانی کامل این دستورالعمل در بخش و واحد‌های مختلف قضایی تاکید کرد.

«محمودی» نماینده جامعه عشایر نیز در این مراسم به بیان مشکلات معیشتی و اشتغال عشایر روستاییان استان آذربایجان شرقی پرداخت.
نماینده هنرمندان و شعرای استان آذربایجان شرقی نیز در این دیدار بر ضرورت حمایت از حقوق مولفین تاکید کرد و خواستار فعال شدن شورای حل اختلاف هنرمندان در آذربایجان شرقی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
امیدواری به آینده کشور با این اقدامات بسیار زیاده
در همه زمینه ها و مخصوصا مسئولین رو همینجور رصد کنید
ممنون
نظر شما
آخرین اخبار
تلاش مضاعف بيش از140 تيم پليس راه در جاده هاي برف گير استان
تاخیر ۸ ساعته پرواز مشهد به شیراز  و سردرگمی مسافران
حمام‌های قدیمی شهر کیلان
نسخه مهار مهاجرت از شهر‌های کوچک به کلانشهر‌ها
نظارت بر بازار میوه و تره بار
برگزاری جشن یلدای فاطمی در ایوانکی
وزیر در میدان، شهید در غربت
جشن یلدا برای خانواده زندانیان شهرستان ورامین
مراقب ویروس آنفلوانزا باشیم
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره مشکل قلبی نازون
برپایی اردوی جهادی و ارائه خدمات رایگانِ پزشکی
برگشت 2 ميلياردو 500 ميليون به حساب مالباخته در شهربابک
ماندگاری هوا سرد در استان کرمان تا صبح سه شنبه
حذف حیاتی از بدمینتون بین‌المللی قزاقستان
تأکید رئیس سازمان منابع طبیعی بر مشارکت مردم در حفاظت
«چیله گئجه‌سی» ویژه‌برنامه شب یلدا از رادیو زنجان
تشییع پیکر راهدار خدوم ماسالی بر روی دستان مردم قدرشناس
تقسیم گرمای دورهمی‌های یلدایی قمی ها با نیازمندان
هشدار شرکت آب و فاضلاب درباره یخ زدگیِ کنتورهای آب
جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلوی میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)