• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۶۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
آذربایجان غربی » اقتصادی
استاندار آذربایجان غربی:

توجه به روستا و عشایر از اولویت‌های نظام اسلامی است

استاندار آذربایجان غربی گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران با تشکیل جهاد سازندگی در اوایل انقلاب، نگاه ویژه خود به روستا و عشایر را نشان داد. 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی ،محمدصادق معتمدیان امروز در جلسه روز ملی روستا و عشایر با تاکید بر جبران عقب افتادگی‌ها در مناطق روستایی و عشایری، افزود: اولویت دولت سیزدهم تمرکز بر آبادانی و پیشرفت روستا‌ها با تامین امکانات و زیرساخت‌ها در این مناطق است.

وی همچنین با اعلام اینکه برکات و خدمات انقلاب اسلامی در روستا‌ها مشهود است، خاطرنشان کرد: امروز تمامی روستا‌های سطح کشور تحت پوشش مراکز بهداشتی قرار گرفته و در حوزه‌های ساخت مدرسه و جاده و آب و برق رسانی، شاهد تحولات کم نظیری هستیم.

استاندار آذربایجان غربی به نهضت بزرگ گازرسانی به روستاها، مناطق مرزی و صعب العبور نیز اشاره کرده و افزود: تا پایان سال آینده تمامی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

معتمدیان همچنین با اشاره به کاهش جمعیت روستایی کشور، اضافه کرد: علیرغم ارائه تمامی خدمات در حوزه‌های مختلف، با افزایش مهاجرت از روستا‌ها به شهرها، شاهد گسترش حاشیه نشینی در شهر‌ها بوده ایم و بخشی از جمعیت مولد روستایی به مناطق کم برخوردار شهری انتقال یافته است.

وی در ادامه با بیان اینکه با اجرای طرح هادی قدم‌های بزرگی در مسیر توسعه روستا‌ها برداشته شده، افزود: بیکاری، کاهش درآمد و کمبود مسکن از عوامل اصلی افزایش مهاجرت از روستا‌ها به شهر‌ها بوده و جبران کاستی‌ها در این چند حوزه از اولویت‌های دولت سیزدهم برای اجرای طرح مهاجرت معکوس به روستا‌ها می‌باشد.

استاندار آذربایجان غربی به کم بودن درآمد سرانه در روستا‌ها نیز اشاره کرده و یادآور شد: خام فروشی محصولات از عوامل اصلی کاهش درآمد کشاورزان بوده و باید حلقه‌های مفقوده زنجیره تولید در روستا‌ها شناسایی شود.

معتمدیان همچنین با تاکید بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام در روستاها، اظهار داشت: اولویت‌های توسعه مناطق مختلف استان و روستا‌ها شناسایی شده و رفع تبعیض، توسعه متوازن، عدالت در توزیع امکانات و زیرساخت‌ها و توجه به مناطق کم برخوردار، رویکرد دولت سیزدهم می‌باشد.

وی در ادامه از بهبود شاخص‌های توسعه در سطح استان خبر داده و افزود: در واگذاری زمین هیچگونه محدودیتی وجود نداشته و زمین ارزان قیمت و با کیفیت در روستا‌ها در اختیار جوانان برای تهیه مسکن و توسعه کسب و کار قرار می‌گیرد.

استاندار آذربایجان غربی به آماده سازی زیرساخت‌ها برای فرآوری محصولات کشاورزی نیز تاکید کرده و بیان داشت: در دولت سیزدهم ۵۴ واحد فرآوری محصولات در استان راه اندازی شده و بی شک با شناسایی و مدیریت فرآوری محصولات اختصاصی هر منطقه، ارزش افزوده بیشتر به اهالی آن روستا رسیده و شاهد افزایش درآمد سرانه و رونق اشتغالزایی خواهیم بود.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت تغییر الگوی کشت در آذربایجان غربی، تصریح کرد: سرمایه گذاری‌ها در حوزه روستایی در راستای برندسازی و حمایت از مزایای منطقه بوده و متناسب با ظرفیت هر روستا، برنامه توسعه آن روستا تدوین شود.

استاندار آذربایجان غربی در پایان، کشت محصولات گلخانه‌ای و کم آب بر را از سیاست‌های دولت سیزدهم برای احیای دریاچه ارومیه معرفی کرده و افزود: کشت‌های جایگزین و کاشت محصولات کم آب بر، چون گردو و پسته، در کنار احیای دریاچه ارومیه، افزایش درآمد مردم منطقه را به دنبال خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
صدور گواهی حصر وراثت از ثبت احوال در استان سمنان
غیر حضوری شدن برخی مدارس در استان سمنان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
سطح عمومی قیمت ها در لرستان کمتر از میانگین کشوری
ورزشی با قدمتی ۱۰۰ ساله در دنیا
دعوت ورزشکاران هوراندی به تیم ملی سرکل کبدی
تظاهرات صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ
حمایت از بانوان کارآفرین اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی
آمادگی ۱۵۰ مسجد لرستان برای میزبانی معتکفان
راهیابی نمایش خیابانی چهارمحال و بختیاری به جشنواره تئاتر
مهر و موم تعدادی واحد صنفی متخلف در آبادان
موفقیت فست فودهاي بومی مالزی در حذف برند‌های حامی رژیم صهیونی
حمایت از طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان اولویت دولت
حماس: رژیم صهیونیستی مسئول پیامد‌های نقض آتش بس است
هفته بارانی در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)