• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۶۷۲۸
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴
فارس » اجتماعی

فارس قطب عشایری کشور

مدیرکل امور عشایر فارس گفت: هم اکنون استان فارس با ۲۷ هزار خانوار عشایر کوچنده بیش از ۱۲ درصد از جمعیت عشایری کشور را دارد و قطب عشایری ایران محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،همزمان با روز ملی روستا و عشایر در مراسمی با حضور جمعی از نمایندگان ایلات و طوایف عشایر فارس مشکلات جامعه عشایری استان بررسی شد.
مدیرکل امور عشایر فارس گفت: در این گردهمایی مدیران کل ۱۵ دستگاه اجرایی مرتبط با امور عشایر در قالب میز خدمت به بررسی و رفع چالش‌های مطرح شده از سوی عشایر پرداختند.
کریمی افزود: در زمان حاضر استان فارس با ۲۷ هزار خانوار عشایر کوچنده بیش از ۱۲ درصد از جمعیت عشایری کشور را دارد و قطب عشایری ایران محسوب می‌شود.
استاندار فارس هم در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌ها و نقش بسزایی که عشایر فارس در عرصه‌های اقتصادی دارند گفت: تاکنون اقدامات موثری برای رفع مسائل و مشکلات روستاییان و عشایر استان صورت گرفته است.
ایمانیه افزود: در دور دوم سفر رییس جمهور و هیات دولت به فارس مطالبات عشایر در زمینه ایل راه ها، تامین آب، مسائل بهداشتی-درمانی و امور زیرساختی و زیربنایی پیگیری خواهد شد.

عشایر، مردمانی غیرتمند، متدین و متکی به توان خود هستند
استاندار فارس، همچنین عشایر را مردمانی بسیار غیرتمند، غیور، متدین و متکی به توان خود دانست و گفت:اینکه عشایر تولید کنندگان عمده نیاز‌های کشور هستند بیانگر خودکفایی آن‌ها و اتکای دیگران به این قشر زحمتکش است.
دکتر محمد هادی ایمانیه گفت: اینکه عشایر تولید کنندگان عمده نیاز‌های کشور هستند بیانگر خودکفایی آن‌ها و اتکای دیگران به این قشر زحمتکش است.
وی ادامه داد: برای سفر دوم رئیس جمهور به استان نیز مصوبات خوبی برای عشایر استان گرفته‌ایم که پیش نویس آن‌ها تهیه شده و امیدواریم در این سفر به تصویب نهایی برسد.
استاندار فارس گفت: این مصوبات مربوط به حوزه بهداشت و سلامت، آب، راه، اشتغال و مشکلات مرتبط با تامین نهاده‌های دامی و سایر امور عشایر است.
دکتر ایمانیه، با دعوت از عشایر برای شرکت در برنامه دیدار مردمی رئیس جمهور در حرم مطهر شاهچراغ (ع) ادامه داد: طی روز‌های اخیر با اقشار مختلف دیدار‌هایی داشته‌ام که چنانچه فرصت دیدار مستقیم آن‌ها با رئیس جمهور فراهم نشود خواسته‌های آن‌ها را به ایشان منتقل کنیم.

فارس به کارگاه سازندگی تبدیل شده است
استاندار فارس، با بیان اینکه فارس به کارگاه سازندگی تبدیل شده است گفت: سفر اول رئیس جمهور به استان که مهرماه سال ۱۴۰۰ انجام شده مصوبات قابل توجهی برای استان داشت که امروز افزون بر ۸۵ درصد آن مصوبات محقق شده است.
دکتر ایمانیه افزود: یکی از پروژه‌های بزرگی که طی ۲ سال گذشته توجه ویژه‌ای از سوی دولت به آن شده آزادراه شیراز – اصفهان است که در هفته جاری و همزمان با سفر دوم رئیس جمهور شاهد بهره برداری از ۶ قطعه نخست آن خواهیم بود.
وی ادامه داد: آزادراه شیراز – اصفهان امروز بزرگترین پروژه آزادراهی کشور است که تا بوشهر ادامه خواهد یافت و به خط آزادراهی شمال به جنوب کشور تبدیل خواهد شد.
نماینده عالی دولت در فارس گفت: راه آهن شیراز – بوشهر نیز هم اینک در ۱۰ قطعه توسط ۱۰ پیمانکار در دست اجرا است که امیدواریم با تهاتر نفتی که هفته گذشته صورت گرفت و تزریق پول جدید به آن، سرعت اجرای آن افزایش یابد.
دکتر ایمانیه اظهار کرد: در بحث اجرای طرح انتقال آب خلیج فارس به استان نیز ۲ خط از جنوب و شمال استان در حال رسیدن به هم هستند که قطعا این پروژه برای عشایر استان نیز منشاء خیر و برکت خواهد بود چرا که این خط انتقال آب از مسیر‌هایی عبور می‌کند که بعضا مسیر‌های عبور و اسکان عشایر هم هستند.

فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور فارس قطب عشایری کشور


وی افزود: حوضچه‌هایی که بنا است در مسیر ایجاد شود هم مورد استفاده عشایر قرار خواهد گرفت و هم به تامین آب مورد نیاز گلخانه‌ها و واحد‌های تولیدی کوچکی که نیاز به آب داشته‌اند کمک خواهد کرد.
استاندار فارس گفت: در بحث تامین آب عشایر و روستا‌ها امیدواریم هزار روستای دارای تنش آبی در استان را تا پایان دولت سیزدهم به سرانجام برسانیم.
دکتر ایمانیه افزود: تاکنون مشکل آب ۳۰۰ روستای استان حل شده و مشکل ۷۰۰ روستای باقیمانده را هم بر اساس قراردادی که با قرارگاه امام مجتبی (ع) بسته‌ایم و با کمک بسیج سازندگی حل و فصل خواهیم کرد.
استاندار فارس گفت: در بحث ایجاد ایل راه‌ها و راه‌های روستایی نیز یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر ایل راه و راه روستایی را مصوب کرده‌ایم.
دکتر ایمانیه اظهار کرد: در بحث خانه‌های بهداشت و گازرسانی به شهر‌ها و روستا‌ها نیز اقدامات خوبی در دست انجام است و امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم تمام شهر‌ها و روستا‌های استان گازرسانی شوند.
وی ادامه داد: در بحث ساخت بیمارستان نیز ۲ بیمارستان در جهرم و نی ریز بهره برداری کرده ایم و در هفته جاری ۲ بیمارستان در رستم و فسا افتتاح خواهد شد و تا پایان سال نیز بیمارستان اعصاب و روان، بیمارستان مرودشت، بیمارستان ارسنجان و بیمارستان داراب هم بهره برداری خواهد شد.
استاندار فارس، در خصوص روند اجرای طرح‌های شبکه فاضلاب شهری در استان هم گفت: در این زمینه بحث اجرای شبکه فاضلاب ۶ شهر که دچار تاخیر شده بود فعال شده و ۲ شهر در این هفته بهره برداری می‌شود و روند اجرای شبکه فاضلاب چهار شهر دیگر هم شتاب گرفته است.
دکتر ایمانیه افزود: در بحث‌های مرتبط با مسائل فرهنگی و علمی، ایجاد کتابخانه‌های سیار، مباحث مرتبط با تالار مرکزی شیراز و مباحث مذهبی و دینی و کمک به مساجد و حسینه‌ها و موسسه‌های مذهبی و دینی نیز اعتبارات خوبی گرفته‌ایم.
وی اظهار کرد: در بحث فعالیت‌های مرتبط با ورزش نیز تعداد قابل توجهی از زمین‌های چمن روستایی با مشارکت وزارت ورزش و جوانان و وزارت نفت اجرا و تکمیل شده و تعدادی دیگر نیز در مصوبات سفر دوم آمده که عملیاتی خواهد شد.
استاندار فارس گفت: ورزشگاه‌های بزرگ شیراز مانند شهید سلیمانی و پارس نیز که طی هفته جاری و تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
استاندار فارس هم در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌ها و نقش بسزایی که عشایر فارس در عرصه‌های اقتصادی دارند گفت: تاکنون اقدامات موثری برای رفع مسائل و مشکلات روستاییان و عشایر استان صورت گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)