• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۱۰۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

پوتین: ایجاد کشور فلسطین ضروری است

رئیس‌جمهوری روسیه تأکید کرد:‌ اجرای مصوبات شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد ایجاد کشور مستقل فلسطین ضروری است.

پوتین: ایجاد کشور فلسطین ضروری استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما  از رسانه‌های روس، ولادیمیر پوتین سه شنبه در دیدار با محمد السودانی نخست وزیر عراق که در سفری رسمی به مسکو سفر کرده است، از تشدید درگیری‌های اخیر میان اسرائیل و فلسطین ابراز تاسف کرد.
وی اظهار داشت: بحران اوکراین ادامه دارد و متأسفانه ما شاهد تشدید شدید اوضاع در خاورمیانه هستیم؛ فکر می‌کنم بسیاری افراد با من موافق هستند که این وضعیت، نمونه بارز شکست سیاست ایالات متحده در خاورمیانه است.
پوتین خاطرنشان کرد: حوادثی که در نوار غزه و مناطق مجاور رخ می دهد، نتیجه بارز سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه است. رئیس جمهور روسیه یادآور شد: دولت آمریکا فعالانه به دنبال "انحصار" حل مناقشه اسرائیل و فلسطین بود، اما به جای جستجوی مصالحه، راه حل هایی که برای هر دو طرف قابل قبول بود، دیدگاه خود را در مورد چگونگی این چند دهه پیش برد که این تعارض باید حل شود.
رئیس‌جمهوری روسیه ادامه داد:‌ آمریکا هر بار بدون در نظر گرفتن منافع اساسی مردم فلسطین بر هر دو طرف مناقشه فشار می‌آورد.
پوتین همچنین با اشاره به وقایع اخیر فلسطین گفت: موضع روسیه این است که خسارات وارده به غیرنظامیان باید به حداقل برسد و از همه طرف‌های درگیر می خواهیم که این کار را انجام دهند.
رئیس جمهوری روسیه در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز خرسندی از توسعه مناسبات این کشور و عراق گفت: حجم مبادلات تجاری در سال گذشته میلادی ۴۳ درصد افزایش یافته اما در سال ۲۰۲۳ میلادی کاهش یافته است.
وی از بخش انرژی به عنوان حوزه اصلی مبادلات تجاری تهران - بغداد یاد کرد و گفت:‌ بزرگترین شرکت های روس در عراق فعالیت می کنند و بسیار موفق هستند. مجموع سرمایه‌گذاری شرکت‌های ما تقریباً ۱۹ میلیارد دلار بوده است و چشم‌اندازی برای توسعه بیشتر تعامل ما وجود دارد.
پوتین اظهار داشت: ما کار را در چارچوب اوپک پلاس هماهنگ می کنیم و این کار را با هدف تثبیت وضعیت در بازارهای جهانی با موفقیت انجام می دهیم.
رئیس جمهوری روسیه در ادامه با اشاره به حضور خود و نخست وزیر عراق در رویداد هفته انرژی روسیه که روز چهارشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۲ به مدت سه روز در مسکو گشایش می‌یابد گفت: در این رویداد بین‌المللی، متخصصان و کارشناسان درباره آینده نزدیک و دور انرژی جهان گفت و گو خواهند کرد.

نخست وزیر عراق: درگیری کنونی، پیامد طبیعی سیاست‌های اسرائیل است
محمد السودانی نخست وزیر عراق نیز در این دیدار با اشاره به تحولات روزهای اخیر فلسطین، این رخداد را واکنشی به نقض حقوق فلسطینیان دانست و گفت: مناقشه فلسطین و اسرائیل «پیامد طبیعی» سیاست‌های اسرائیل و جامعه جهانی است.
وی مسئولیت تشدید تنش در فلسطین و حل و فصل اوضاع را متوجه قدرت های جهانی دانست و خاطرنشان کرد: عراق طرفدار راه‌حل مسالمت‌آمیز مناقشه فلسطین و اسرائیل است و آماده مشارکت در حل این وضعیت است.
نخست وزیر عراق در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار بر اهمیت همکاری با فدراسیون روسیه در چارچوب اوپک پلاس تاکید کرد.
السودانی همچنین از همکاری روسیه در زمینه تأمین تسلیحات مورد نیاز عراق برای مبارزه بر تروریسم قدردانی کرد.

پیش از این، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز سه‌شنبه با اشاره به سفر محمد السودانی نخست وزیر عراق به مسکو گفت:‌ وی و ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه در قالب خصوصی و نشست هیات‌ها مذاکراتی در چارچوب موضوعات گسترده خواهند داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم بوکس چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
افزایش ۷ میلیون متر مکعبی آب سد کوثر گچساران
بن‌بست در شورای سیاسی اهل‌سنت؛ دو نامزد برای ریاست مجلس
اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت یوم‌الله ۹ دی
دعوت از اساتید دانشگاه‌ها به داوری طرح‌های پژوهشی
آغاز ششمین دوره رقابت‌های نشاط سالمندی در تهران
صدور ۷۷۸ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل برون شهری در مازندران
دیدار مسئولان سلماسی با خانواده جانباز مسیحی به مناسبت سال نو میلادی
تغییر ساعت بازی تراکتور با ملوان
پیش‌بینی بارش پراکنده باران و کاهش دما برای بوشهر
رویداد «رعنا» زمینه‌ساز پیوند دانش‌بنیان‌ها با نیاز‌های واقعی مردم شد
عرضه ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر این هفته در بورس انرژی
تأکید معاون سیاسی استاندار بر نقش مشورتی روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی
ثبت بیش از ۷۰۰ مورد چندقلوزایی در آذربایجان‌غربی
قهرمانی ورزشکار چنارانی در مسابقات جهانی هندوستان
۷۰ درصد منابع آب تهران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود
همکاری بازآفرینی شهری و آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای تقویت اشتغال
تداوم طرح حذف گاردریل و نصب نیوجرسی در محورهای پرتردد مازندران
مومنی: انتخابات ۱۴۰۵ خاص‌تر از سایر انتخابات‌ها خواهد بود
تعامل سازمان بورس با مجلس برای پیگیری مطالبات بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
بیش از ۳۰ ماهواره فضایی در کشور در دست ساخت است
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره ایرانی: گامی دیگر در عرصه فضا  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)