• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۱۵۲۷۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۶
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

ارائه فناوری‌های جدید ساخت مسکن با کمک دانشگاه محقق می شود

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در اجلاس معاونان اداری، مالی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور گفت: بعد از مسکن مهر، فناوری جدیدی برای ساخت مسکن نداشتیم و از اساتید دانشگاه می‌خواهیم که در تهیه و اجرای طرح‌ها مداخله کنند.

ضرورت همکاری اساتید دانشگاه در ارائه فناوری‌های جدید ساخت مسکنبه گزارش خبرگزاری صدا  سیما، ارسلان مالکی، با بیان اینکه یکی از پر چالش‌ترین مسئله‌ها در کشور، مسئله مسکن است، گفت: از سال ۹۵ تا سال ۱۴۰۰ به ازای هر ۱۰۰ خانواده‌ای که تشکیل شده، ۶۴ واحد مسکونی تولید شده است. عمده این واحد‌های مسکونی نیز در مکان‌هایی است که دهک‌های برخوردار حضور دارند.

وی افزود: تا الان ۴ میلیون ۵۰۰ هزار خانواده ثبت‌نام انجام داده‌اند که فاقد از مسکن هستند و پیش از این از تسهیلات دولتی برای تامین مسکن استفاده نکرده‌اند. در قانون جهش تولید مسکن تاکید شده که ۴ میلیون مسکن باید ساخته شود. چراکه ضرورت و نیاز کشور ما تولید مسکن است.

معاون وزیر و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با تاکید بر اینکه از ابتدای دولت سیزدهم، تولید مسکن و حل این مسئله در قالب نهضت ملی مسکن شروع شده است، گفت: این طرح متفاوت از طرح‌های پیشین است. ما در سازمان ملی زمین و مسکن، در تمام دوران مسکن مهر دولت نهم و دهم ۵۹۰ هزار واحد یا ۸ هزار هکتار زمین تامین کردیم که بخشی از آن هنوز تکمیل نشده است. ولی الان در دو سال گذشته ۵۱ هزار هکتار برای طرح نهضت ملی مسکن تامین کردیم.

آقای مالکی افزود: ۳۴ هزار هکتار این زمین‌ها از الحاق به محدوده شهر‌ها به دست آوردیم. ۱۶ هزار هکتار نیز شهرک‌سازی بوده که برای اولین‌بار در دولت سیزدهم انجام شده است. مالکی با بیان اینکه یکی از طرح‌ها در نهضت ملی مسکن استفاده از اراضی دانشگاه‌ها برای کارکنان و اعضای هیئت علمی است، گفت: نحوه اجرای این تفاهم‌نامه به این‌گونه است که این زمین‌ها را با تفاهم دانشگاه‌ها و وزارت علوم در اختیار کارکنان و هیئت علمی قرار دهیم. وی خاطر نشان کرد: مسکن دانشگاهی هم برای دولت و هم برای وزارت راه و شهرسازی مهم است و اولویت دارد ونگاه این است که با همکاری خود دانشگاه‌ها منجر به ساخت مسکن شود.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به عقب ماندگی در فناوری‌های نوین ساخت مسکن گفت: بعد از مسکن مهر، فناوری جدیدی برای ساخت مسکن نداشتیم. به همین دلیل از اساتید دانشگاهی که در حوزه مسکن و شهرسازی فعالیت دارند می‌خواهیم که هم در تهیه طرح‌ها و اجرای آن‌ها خودشان مداخله داشته باشند.

وی افزود: ضروری است که دانشگاه‌ها از توان علمی اساتید استفاده کنند و مسکن خودشان را خودشان مدیریت کنند و ساخت را هم به خود دانشگاه‌ها سپردیم. ما تسهیل‌گری می‌کنیم، ولی اجرا و ساخت‌وساز را به عهده خود دانشگاه‌ها گذاشتیم.

آقای مالکی ضمن تاکید بر اهمیت استفاده از این فرصت گفت: قبلاً این فرصت را نداشتیم که این حجم از مسکن را برای کارکنان دانشگاه فراهم کنیم. با توجه به اینکه این نیاز و ضرورت در کشور وجود دارد، به همکاران ما در استان‌ها کمک کنید تا این طرح دولت که طرح مهم و اولویت‌دار است پیش رود تا در طرح نهضت ملی مسکن موفق باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت‌ها بر بازار مسکن در زنجان تشدید شد
رئیس جمهور: بسیاری از شب‌ها خوابم نمی‌برد
مس رفسنجان قعرنشین لیگ در اندیشه صعود
افزایش سرعت باد جنوب شرقی و متلاطم شدن دریا در سواحل، ۲۳ بهمن
واگذاری زمین به ۴۰۰ ایثارگر کاشانی
آلودگی هوای ۹ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی
صدور ۴۵۰۰ حکم بدون زندان در گلستان
جاده‌های مواصلاتی مازندران تا شنبه زیر بار محدودیت‌های ترافیکی
آموزشگاه خیر ساز ۶ کلاسه منطقه گله دار فارس کلنگ زنی شد
نماز شکر مردم خراسان شمالی از حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کیهان توکهور قهرمان مسابقات فوتبال جام فجر توکهور و هشتبندی
نجات بانوی ۳۶ ساله در کویر لوت با تلاش امدادگران هلال‌احمر خراسان جنوبی
گلستان با ظرفیت‌های راهبردی در آستانه جهش اقتصادی قرار دارد/ ضرورت تثبیت سیاست‌ها و حمایت تکمیلی از تولید
جدال گل‌گهر و پرسپولیس؛ شنبه ۲۵ بهمن
طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه «رئیس‌آباد» رفسنجان افتتاح شد
عملیات آمریکا در کاراکاس خلاف قوانین بین‌المللی بود
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در کهگیلویه و بویراحمد
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
سرمایه گذاری ۲۶ میلیارد دلاری صنعت نفت در دولت چهاردهم؛ از فشارافزایی پارس جنوبی تا بازگشت حفاری به خزر
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی در دولت آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)