پخش زنده
امروز: -
منصور قصری زاده، مدیر شبکه رادیویی قرآن گفت: رادیو قرآن با «کرسی تلاوت قرآن» در اذانگاه صبح در مساجد به استقبال نماز صبح میرود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سيما ، منصور قصری زاده، مدیر شبکه رادیویی قرآن افزود: در راستای عمل به سنت و سیره معصومین (ع) و تاکید بر قرائت قرآن سحرگاهی و همچنین به منظور احیای نماز جماعت صبح مساجد، شبکه رادیویی قرآن مصمم است با برپایی کرسیهای تلاوت اذانگاهی صبح و پخش زنده آن از مساجد و عتبات و حرم امامزادگان (ع) ، فصل جدیدی را آغاز کند.
وی در ادامه افزود: اولین برنامه این طرح همزمان با سالروز ولادت فرخنده حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) ، روز جمعه ۲۸ مهرماه در مسجد فائق تهران (محدوده میدان شهدا) و در جوار شهدای گمنام اجرا مي شود.
قاری بین المللی این برنامه استاد حاج مهدی عادلی است که با اجرای تلاوتی ماندگار و اذانی زیبا شنوندگان را آماده اقامه نماز خواهد کرد.
نماز صبح این مسجد به امامت و با قرائت دلنشین حجتالاسلام والمسلمین حسینی اقامه میشود که به طور زنده و مستقیم از رادیو قرآن پخش مي شود.