• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۷:۱۳
صفحه نخست » عمومی

روحانی: تبعیض در فعالیت های هسته ای را نخواهیم پذیرفت

رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور چین و نخست وزیر انگلیس گفت: به هیچ عنوان تبعیض در حوزه فعالیت های هسته ای را نخواهیم پذیرفت و آمادگی داریم در مذاکراتی برابر و با احترام متقابل به نگرانی‌های منطقی دو طرف توجه کنیم، لذا امیدوارم نتایج این مذاکرات موجب ایجاد ثبات و امنیت بیشتر در منطقه حساس خاورمیانه شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در تماس تلفنی دیشب دیوید کامرون با آقای روحانی، دو طرف آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای کشورمان با گروه 5+1 و اقدامات به عمل آمده درباره روابط میان دو کشور را مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار دادند.
دکتر روحانی در این مکالمه تلفنی با اشاره به تحولاتی که در عرصه بین‌الملل پس از انتخابات اخیر ملت ایران حاصل شده است، گفت: دو طرف باید در این فضا با اراده سیاسی بتوانیم پنجره جدیدی را به روی جهان بگشاییم و مشکلات پیش آمده را در صحنه بین‌الملل برطرف کنیم.
رئیس جمهور افزود : بر همین اساس بود که در زمینه مذاکرات هسته‌ای شاهد قدم‌های مثبتی در روند مذاکرات ژنو بودیم و توانستیم بر اساس جدیت و با نگاه بلند مدت و راهبردی به نتایج خوبی در مراحل مقدماتی مذاکرات برسیم.
روحانی تاکید کرد: نباید اجازه دهیم مانع‌تراشی برخی، روند برد – برد این اقدام تأثیرگذار را با مشکل مواجه کند.
وی با اشاره به اینکه ایران انتظار دارد طرف مقابل نیز اراده جدی از خود نشان دهد، افزود: همه اعضای گروه5+1 باید از ظرفیت‌هایشان برای ایجاد فضای مناسب در مذاکرات ژنو استفاده و تلاش کنند زبان احترام و تکریم جایگزین زبان تهدید یا تحریم شود.

رییس‌ جمهور افزود: جمهوری اسلامی ایران همان گونه که بارها گفته است در پی سلاح‌های کشتار جمعی و یا پایبند نبودن به قوانین و مقررات بین‌المللی نیست و خود قربانی سلاح کشتار جمعی است.
روحانی ادامه داد : جمهوری اسلامی ایران همانطور که مصمم است فعالیت‌هایش به طور کامل صلح‌آمیز باشد، بر حقوق هسته‌ای ملت خود محکم و استوار ایستاده است و بر آن تأکید خواهد کرد.
رئیس جمهور گفت: به هیچ عنوان تبعیض را در این حوزه نخواهیم پذیرفت و آمادگی داریم در مذاکراتی برابر و با احترام متقابل به نگرانی‌های منطقی دو طرف توجه کنیم، لذا امیدوارم نتایج این مذاکرات موجب ایجاد ثبات و امنیت بیشتر در منطقه حساس خاورمیانه شود.
نخست وزیر انگلیس نیز در این گفتگوی تلفنی با ابراز خرسندی از تحولات پدید آمده در مذاکرات ژنو و موج بسیار مثبت اعتمادسازی،‌گفت: دولت انگلیس هم بر این باور است که در این مذاکرات باید احترام متقابل وجود داشته باشد و از این شرایط به وجود آمده، به درستی استفاده کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد: مذاکرات پیش‌رو در ژنو به نتایج مثبت برسد.
دیوید کامرون در ابتدای این مکالمه تلفنی با ابراز مراتب تسلیت خود و دولت انگلیس درباره حادثه تروریستی انفجار در مقابل سفارت ایران در بیروت گفت: مراتب تسلیت خود را در مورد آنچه در بیروت اتفاق افتاد به جنابعالی ابراز می کنم و معتقدم هدف قرار دادن غیر نظامیان محکوم و به هیچ وجه قابل توجیه نیست.
روحانی در ارتباط با محکوم کردن این حادثه از سوی نخست وزیر انگلیس اظهار داشت: همه ما باید به شدت نگران تروریسم در جهان و به ویژه منطقه خاورمیانه باشیم.
رئیس جمهور ادامه داد : باید در برابر تروریسم بدون نگاه گزینشی بایستیم و همانگونه که در مجمع عمومی سازمان ملل گفتم با خشونت، تروریسم و افراط‌گرایی به شکلی همه جانبه مبارزه کنیم.
در این تماس تلفنی، دو طرف درباره آخرین وضعیت سوریه و تحولات اجلاس ژنو 2 نیز گفت‌وگو کردند.
چین به وظیفه خوددربرابر زیاده‌خواهی برخی کشورها عمل کند
رئیس جمهورعصر دیروز درگفتگوی تلفنی با رییس‌ جمهوری خلق چین گفت: ما خواهان توافقی هستیم که ضمن دفاع از حقوق مسلم قانونی خود، نشان دهیم برنامه هسته‌ای ایران کاملاً صلح‌آمیز بوده و موجب نگرانی هیچ کشوری در جهان نیست.
در این گفت‌وگو که به آخرین تحولات مربوط به روابط دو جانبه و مذاکرات هسته‌ای اختصاص داشت، دکتر روحانی گفت:ایران در زمینه هسته‌ای کاملاً مصمم است تا مسائل را در چارچوب مقررات بین‌المللی حل و فصل کند. مذاکرات اخیر پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشت و اگر مشکلات ایجاد شده نبود، می‌توانستیم به یک توافق برد – برد دست پیدا کنیم.
رئیس جمهور افزود: ما انتظار داریم چین به عنوان یک کشور بزرگ و مسئول در عرصه روابط بین‌الملل به وظیفه خود در برابر زیاده‌خواهی برخی از کشورها عمل کند. بی‌تردید در این مذاکرات، کشورهایی که مسئولیت‌پذیری‌شان در حوزه بین‌الملل به اثبات رسیده است، می‌بایست فعالانه‌تر عمل کنند.
شی‌جین‌پینگ رییس‌جمهوری چین نیز در این مکالمه تلفنی با اشاره به اهمیت فراوانی که پکن برای روابط استراتژیک و توسعه یافته کشورش با ایران قائل است گفت: مواضع کشورها در این مذاکرات باید براساس احترام متقابل، اصل برابری و مسالمت‌آمیز باشد.
او همچنین تحولات روابط خارجی ایران در عرصه بین‌المللی پس از انتخابات ریاست جمهوری اخیر را بسیار مثبت ارزیابی کرد.
رییس‌ جمهور چین با بیان اینکه اقدامات ایران باعث آرام شدن صحنه بین‌المللی شده است، گفت: بخاطر اختلاف‌نظر در بین کشورهای غربی بود که در مذاکرات ژنو به نتیجه نرسیدیم. گام‌های ایران بسیار هوشمندانه است و با مقررات بین‌المللی و منافع ملی ایران مطابقت داشته و نشان‌دهنده عقلانیت دولت ایران است.
وی در ادامه تاکید کرد چین همواره از قدرت بین‌المللی خود برای تأثیرگذاری در حل و فصل این مشکل استفاده خواهد کرد.
در این گفت‌وگوی تلفنی رییس‌جمهور چین با عرض تسلیت و ابراز تأسف از حادثه تروریستی امروز در برابر سفارت کشورمان در لبنان و اظهار هم‌دردی با خانواده‌ها و بازماندگان این حادثه، بر عزم قاطع کشور خود در مقابله با اقدامات تروریستی تأکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ سومین نشان طلای کاروان ایران بر گردن صادقی
درخشش ورزشکار خراسان رضوی در بازی‌ های همبستگی کشورهای اسلامی
سفیر جدید غنا رونوشت استوارنامه خود را تسلیم وزیر امور خارجه کشورمان کرد
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در گلستان
تأکید وزیر امور خارجه بر احصاء ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی استان یزد
سفیر جدید اتریش رونوشت استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد
برگزاری جشنواره نخستین واژه «آب» در مدارس ابتدایی لرستان
آمادگی ۹۵ درصد نانوایی‌های بردسکن در مقابله با بحران سوخت
حمایت از واحد‌های تولیدی
سقوط هواپیمای نظامی ترکیه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
راهیابی عباسی به فینال ۵۰ متر کرال پشت
خرید بیش از ۸۰ تابلوی علایم و چراغ راهنمایی و رانندگی در هوراند
بازرسی و کنترل خودرو‌های حمل دام در محور سوادکوه
بهشتی در یک‌ضرب صاحب نشان برنز شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب، مرهمی بر دل خانواده و دوستداران مرحوم صابر کاظمی
اجرای استانداردهای اجباری در حوزه‌های غذایی و زیستی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
لیگ کانوپولو بانوان؛ صدرنشینی نوین تهران در نیم فصل نخست
تشییع پیکر ذاکر اهل بیت در شهرستان هامون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)