• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۱۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۶
بین الملل » تحلیلی

نظامیان رژیم صهیونیستی زیر ذره بین حزب الله

حزب الله لبنان بر تمام تحرکات رژیم صهیونیستی اشراف کامل اطلاعاتی و عملیاتی دارد.

نظامیان رژیم صهیونیستی زیر ذره بین حزب اللهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما  شبکه خبر چهارشنبه شب در برنامه جهان امروز در این باره  با حسن عظیم زاده، خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در جنوب لبنان گفتگو کرد.
سؤال: رزمندگان مقاومت لبنان همچنان پرکارند؟ عملیات‌هایی صورت گرفته. به ما بگویید در جنوب لبنان، مرز سرزمین‌های اشغالی چه خبره؟
 عظیم زاده: از بامداد امروز چهارشنبه بعد از انتشار بیانیه حزب الله که در ساعت ۳ و ۱۵ دقیقه بامداد یک دستگاه تانک مرکاوای رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد؛ از همان موقع بود که صدای گلوله باران ارتش رژیم صهیونیستی به صورت بی هدف و پراکنده در نوار مرزی لبنان شنیده شد. خبر‌ها و همچنین عملیات‌های حزب الله بعد از آن به ترتیب آغاز شد و به رسانه‌ها می‌رسید و ما اینجا خبرش و منتشر می‌کردیم. هدف قرار دادن جمعی از نظامیان صهیونیست در مناطق مختلف نوار مرزی در رامیا و همچنین در بیاض؛ یکی دیگر از خبر‌هایی بود که منتشر شد بعد از آن تصاویرش را حزب الله منتشر کرد و تعداد و جمعی از نظامیان صهیونیست کشته و زخمی شدند. اعترافی که خود رسانه‌های رژیم صهیونیستی کردند ابتدا روی چهار زخمی بود و بعد از آن، این آمار افزایش پیدا کرد. نکته قابل تأمل دیگر درباره درگیری‌های پراکنده امروز، هدف قرار دادن مراکز جاسوسی و مقر‌های نظامی رژیم صهیونیستی در بلند‌های مزارع اشغالی شبعا و کفرشوبا بود که حزب الله بار دیگر این مقر‌ها و مراکز جاسوسی را هدف قرار داد و به صورت زنده تصاویر دودی که ناشی از اصابت به صورت زنده تصاویر این که ناشی از اصابت موشک‌های هدایت شونده حزب الله به این مراکز بود توسط شبکه المنار و سایر شبکه‌های تلویزیونی منتشر شد. بعد از آن باز هم نیرو‌های نظامی و توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی با بمب‌های ممنوعه فسفری مناطقی رو در حوالی مزارع اشغالی شبعا هدف قرار دادند. یک نکته دیگر هم هست در مورد شهرک‌های صهیونیست نشین که در نوار مرزی لبنان با فلسطین اشغالی است، این شهرک‌ها تقریبا می‌شود گفت یک هفته تا ۱۰ روز است که تخلیه شدند و خالی از سکنه هستند و کسانی که آن جا هستند و تصاویری که صهیونیست‌ها منتشر کرده بودن از دو زنی که در یکی از این شهرک‌ها دارند قدم می‌زنند؛ آن خود نیرو‌های نظامی صهیونیست هستند که با لباس شخصی در آن جا تردد می‌کردند و این تصاویر را منتشر کردند که بعد از آن هم ارتش شان بیانیه بدهد که این شهرک‌ها مثلاً تخلیه شود. از قبل این شهرک‌ها تخلیه شده بودند. الآن نیرو‌هایی که آن جا هستند نیرو‌های نظامی هستند. بعد از این که حزب الله تانک‌های مرکاوای رژیم صهیونیستی و خودرو‌های نظامی آن‌ها را هدف قرار داد و صهیونیست‌ها را هدف قرار داد. حالا آن‌ها در قالب پوشش لباس شخصی در این شهرک‌ها تردد می‌کنند و شاید بشود گفت در یکی دو روز اخیر هم گشت زنی آن‌ها کمتر شده و مخفیانه حتی نیرو‌های نظامی شان تردد می‌کنند. همان فیلمی هم که حزب الله منتشر کرده بود از هدف قرار دادن جمعی از نیرو‌های نظامی صهیونیست نشان می‌دهد که آن‌ها دارند به صورت مخفیانه و در لای درختان حرکت می‌کنند و اصلاً در مقر‌های نظامی شان حضورشان آن طور مشهود نیست و حزب الله اشراف کامل اطلاعاتی و عملیاتی اش را می‌شود گفت در طول نوار مرزی از ناغوره تا مزارع شبعا و کفرشوربا به رژیم صهیونیستی دیکته کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دانش آموز شهرستان شاهین دژ
ترافیک سنگین در محور‌های استان مازندران
انتشار اسناد آمریکایی درباره شهید بهشتی در یک کتاب پژوهشی
سفر وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی به استان مرکزی
پویش ملی کلاه‌ها روی زمین؛ حمایت غارنوردان ایران از خواب زمستانی خفاش‌ها
آغاز ساخت نخستین زمین گلف و مینی‌گلف خراسان رضوی در مشهد
افزایش ۵۰ درصدی بهره‌مندان از خدمات درمان ناباروری در بیمه سلامت اردبیل
تدوین آیین‌نامه ارتقای اساتید با رویکرد فناوری و اثربخشی اجتماعی
برداشت نزدیک به ۶۰ تن زالزالک در اشنویه
کشف ۳۲۱ رأس دام قاچاق در پیرانشهر
ترکمنستان و ایران همکاری‌های بین‌منطقه‌ای را گسترش می‌دهند
برپایی بیمارستان صحرایی در محل زمین لرزه فرضی سمنان
تدوین ۱۰ طرح پیشران اقتصادی در اصفهان
کشف بیش از یک کیلوگرم شیشه و هروئین در بندرانزلی
 هوای صاف و افزایش دما در روز‌های آینده
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
اجرای عملیات امداد و نجات مصدومان زمین لرزه فرضی در سمنان
لیگ قهرمانان اروپا؛ برد پرگل سیتی در شب توقف بارسا
برگزاری یادواره شهدای دانش آموز در میناب
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)