• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۲۱۷۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
مازندران » اجتماعی

برگزاری کارگاه نظام حمایت از اطفال و نوجوانان در بابلسر

کارگاه نظام حمایت از اطفال و نوجوانان در بابلسر برگزار شد

برگزاری کارگاه نظام حمایت از اطفال و نوجوانان در بابلسربه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران. از سوی معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه و با همکاری دادستانی کل کشور و دادگستری کل استان مازندران، کارگاه نظام حمایت از اطفال و نوجوانان ویژه دادستان‌ها و روسای دادگاه‌های عمومی بخش استان‌های مازندران و گیلان با حضور معاون دادستان کل کشور، رییس کل دادگستری استان مازندران، قائم مقام معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه و رییس پژوهشگاه قوه قضاییه در شهرستان بابلسر برگزار شد.

میرزابیگی مدیرکل نظارت بر وکلا، کارشناسان رسمی و خدمات حرفه‌ای قوه قضاییه در این جلسه نسل کشی گسترده کودکان در غزه را محکوم کرد و افزود: تدوین قوانین و مقررات در حوزه حمایت از کودکان و نوجوانان از جمله دستاورد‌های برگزاری کارگاه‌های نظام حمایت از اطفال و نوجوانان طی سال‌های اخیر بوده است که ان شاء الله استمرار خواهد داشت.


قائم مقام معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه نیز در این جلسه با اشاره به موضوع بروزرسانی سند تحول قضایی گفت: یکی از مهمترین ماموریت‌های سند تحول به عنوان یکی از وظایف اصلی دستگاه قضایی، رسیدگی به پرونده‌های قضایی و دادرسی عادلانه بوده که بحث اطاله دادرسی و کیفیت و اتقان آرا در آن مورد بررسی قرار گرفته است.
حسن نگین تاجی افزود: در کنار کارشناسی‌ها و مسائل دفتری، کاستی‌های آموزشی، علمی و پژوهشی نیز در اطاله دادرسی‌ها موثر بوده و برگزاری این گونه کارگاه‌های آموزشی برای رفع نواقص مفید خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: عدم آشنایی با مفاهیم در حوزه‌های تخصصی مانند حقوق کودک، بعضاً موجب صدور دستورات تکراری و اطاله دادرسی شده و در این راستا تشکیل کارگاه‌هایی با موضوع اطفال در راستای آشنایی با مفاهیم بنیادین حقوق کودک و قوانین داخلی، خارجی و بین المللی این حوزه و همچنین بررسی آخرین آرای حقوقی و وحدت رویه و نهایتاً مهارت افزایی در رسیدگی به پرونده‌های حوزه کودک و کمک به نظام دادرسی عادلانه بسیار موثر خواهد بود.

رئیس کل دادگستری استان مازندران نیز در این جلسه با تسلیت فجایع دردناک این روز‌های غزه، افزود: ان شاء الله رژیم منحوس صهیونیستی بزودی از کره خاکی برچیده شده و به زباله دان تاریخ منتقل شود. کودک کشی در این قوم، تاریخی بسیار طولانی دارد و خواست همه ملت‌های آزادی خواه دنیاست که رژیم کودک کش صهیونیستی از صحنه روزگار محو شود.
حجت الاسلام اکبری با بیان اینکه کودکان نیازمند حمایت ویژه هستند، خاطرنشان کرد: برگزاری این گونه کارگاه‌ها نقش بسیار مهمی در دانش افزایشی حوزه کودک دارد و استمرار آن باید در راستای حفظ حقوق کودکان مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: حقوق کودک در آموزه‌های دینی مورد تاکید قرار گرفته و در قانون داخلی و بین المللی نیز این مساله مورد توجه قرار دارد که برگزاری این کارگاه‌ها در اجرا و عملیاتی شدن این آموزه‌ها بسیار مفید و موثر خواهد بود.
رئیس کل دادگستری استان مازندران تاکید کرد: دادگستری استان مازندران نیز در راستای حفظ حقوق کودکان و در چارچوب وظایف قانونی خود مواردی مانند تشکیل شعب ویژه اطفال و بهره مندی از قاضی متخصص در این حوزه را مورد توجه ویژه قرار داده است.

معاون حقوق عامه دادستانی کل کشور نیز در این جلسه پرداختن به سرمایه‌های انسانی را از مولفه‌های حکومت مطلوب دانست و گفت: کودکان به عنوان مهمترین سرمایه‌های هر جامعه برای رسیدن به توسعه پایدار باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.
عباس ترکی با اشاره به نگرش دین مبین اسلام به حوزه کودک، افزود: وضعیت موجود امروز با وضعیت مطلوب در مواردی مانند آموزش و تربیت حقوق کودکان در فضای مجازی و آسیب‌های اجتماعی فاصله دارد و برگزاری این کارگاه‌ها در هماهنگی و انسجام بیشتر برای اجرای قانون در حوزه کودکان بسیار مثمر ثمر خواهد بود.
وی با بیان اینکه نظام اصلاح و تربیت در خصوص کودکان و نوجوانان باید مورد بازخوانی قرار گیرد، افزود: دو نقص عمده مانند عدم اثربخشی و اشکالات موجود در نظام رصد و پایش در کانون‌های اصلاح و تربیت مشاهده می‌شود که رفع این نواقص باید مورد توجه قرار گیرد.
ترکی، عدم وجود سامانه جامع آماری برای کودکان و نوجوانان و اشکالات اساسی نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان را مورد توجه قرار داد و گفت: حمایت از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست نیز از جمله مواردی است که در دستور کار دادستانی کل قرار دارد که باید بیشتر به آن پرداخته شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)