• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۴۱۹۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
اردبیل » اجتماعی

لزوم ورود مباحث محیط زیست به کتب درسی

نماینده، ولی فقیه در استان وامام جمعه اردبیل گفت: برای فرهنگ سازی موثر در حوزه محیط زیست باید چند درس در مدارس ابتدایی مربوط به محیط زیست باشد، در غیر این‌صورت آموزش‌های محیط زیستی برای نسل‌سازی، اثربخشی لازم را نخواهد داشت.

لزوم ورود مباحث محیط زیست در کتاب درسیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست در دیدار معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با نماینده، ولی فقیه و امام جمعه اردبیل در خصوص مسایل روز فرهنگی محیط زیستی جامعه گفتگو شد.
در این دیدار نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، آموزش محیط زیست را امری زیربنایی دانست که باید از دوران کودکی انجام گیرد.
آیت الله سید حسن عاملی با تأکید بر اهمیت آموزش در مدارس، گفت: اگر در حوزه فرهنگ محیط زیستی می‌خواهید نتیجه بگیرید باید چند درس در مدارس ابتدایی مربوط به محیط زیست باشد، در غیر این‌صورت آموزش‌های محیط زیستی برای نسل‌سازی، اثربخشی لازم را نخواهد داشت.
وی توصیه کرد تا سازمان حفاظت محیط زیست فرهنگ و مدنیت خاصی را در حوزه محیط زیست ایجاد کند.
آیت الله سید حسن عاملی، فرهنگ‌سازی را در کاهش معضلات محیط زیستی مهم ارزیابی کرد و به مسئولان آموزش محیط زیست کشور توصیه کرد: باید با زبان نسل معاصر با مردم سخن بگویید و برای این‌کار باید با سرمایه‌گذاری در تولید فیلم‌های تأثیرگذار محیط زیستی، فیلم‌هایی تولید کنید که حس جمعی را تقویت کند.
امام جمعه اردبیل، اعمال حاکمیت برای پیشبرد مقاصد ملی را ضروری ارزیابی کرد و گفت: برای مقابله با تخلفات محیط زیستی باید از اعمال حاکمیت استفاده کرد.
آیت الله سید حسن عاملی از بین رفتن محیط زیست در استان‌های اطراف اردبیل را موجب سرازیر شدن سیل طبیعت‌گردان به این استان ارزیابی کرد و گفت: آب و هوای مطبوع و طبیعت استان اردبیل در روز‌های تعطیل، گردشگران زیادی را به این استان سرازیر می‌کند و نیاز داریم که این طبیعت حفظ شود و توسعه یابد.


محیط زیست مانع توسعه و پیشرفت نیست
لزوم ورود مباحث محیط زیست در کتاب درسیدر این دیدار، معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست با اتکا به قانون و تشخیص کارشناسان زبده عمل می‌کند و هیچ‌گاه مانع توسعه و پیشرفت در استان‌ها نخواهد بود.
وی با اشاره به اینکه استان اردبیل دارای ظرفیت فراوان است افزود: استان اردبیل از لحاظ ایده‌های خلاق همواره پیشرو بوده و برگزاری اولین همایش ملی فقه و محیط زیست در این استان نشان از خلاقیت و ظرفیت آن است.
مرادی با اشاره به نشست هم‌اندیشی روسای آموزشی اداره کل‌های حفاظت محیط زیست کشور، در سرعین اردبیل تصریح کرد: این نشست با هدف بررسی چالش‌ها و مشکلات پیش روی حوزه آموزشی و ارایه راهکار‌های عملی برای این چالش برپا شده و به مدت ۲ روز ادامه دارد.
معاون سازمان محیط زیست ادامه داد: اردبیل چهارمین استان برای تربیت محیط بانان تخصصی انتخاب شد و برای همین منظور کلاس دهم رشته محیط بانی در هنرستان باهنر راه اندازی و با ۱۸ دانش آموز کار خود را آغاز کرد.
همچنین در این دیدار، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل، جمعی از کارکنان اداره کل و سازمان محیط زیست حضور داشتند و نشان ویژه سهم من از تالاب از سوی معاون سازمان محیط زیست به آیت الله سید حسن عاملی اهدا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بانوان پرچمدار فاطمی در مهریز
مصاف رعد و استقلال بجنورد در لیگ دسته یک والیبال کشور
مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در اصفهان
تیم «ب» والیبال ساحلی ایران حذف شد
اجرای ۱۳۰ برنامه در هفته بسیج فریمان
برگزاری همایش سوارکاری شهر خوروزق در شهرستان برخوار
ورود ۳۰ هزار پرونده به شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی
عزاداری مردم روستای تمای تکاب در ماتم دخت نبی مکرم اسلام (ص)
ناکامی ۳ فرنکی کار کشورمان در رسیدن به دیدار پایانی
تشخیص سرطان سینه از ۲۰ سالگی!
شبی با شهیدگمنام در چهاربرج
اختصاص خودروی آتش نشانی به میانه و ترکمانچای
برگزاری مراسم بزرگداشت فریدون داوری شاعر هم استانی
مراسم سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
پیش بینی تولید ۴۲۰ هزارتن چغندرقند از مزارع شهرستان کرمانشاه
شهدای امنیت، سرمایه‌های بی‌بدیل نظام هستند
نخستین گروه غاز‌های خاکستری وارد تالاب سولدوز شد
اجرای بیش از ۲۰۰ برنامه در هفته بسیج در ممسنی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در نقاط مختلف فارس
صعود آلمان، اسپانیا و ایتالیا به نیمه نهایی و درخشش زورف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
سفر رئیس جمهور به قزوین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)