• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۵۶۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

دیدار رئیس ساترا و سفیر ایران در پاکستان

رئیس ساترا و سفیر ایران در پاکستان با هدف بررسی ظرفیت‌های مشترک همکاری بین ساترا و نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان، دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما ، به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، جلسه دیدار سعید مقیسه رئیس ساترا و رضا امیری‌مقدم سفیر ایران در پاکستان با بررسی ظرفیت‌های مشترک همکاری بین ساترا و نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان برگزار شد.

دیدار رئیس ساترا و سفیر ایران در پاکستان

در این جلسه محسن قائمی‌نسب قائم‌مقام، محمد حسام‌پور معاون پایش و نظارت و حسن صفرعلی مدیر تعاملات بین‌المللی ساترا، همچنین عباس محمدنژاد مدیرکل بین‌الملل سازمان صدا و سیما و گلریز کارشناس سیاسی و مسئول رسانه‌ای سفارت ایران در پاکستان نیز حضور داشتند.
امیری‌مقدم سفیر ایران در اسلام‌آباد به رسانه‌های فعال در پاکستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۳۵ شبکه فعال در پاکستان با بیش از ۲۰ زبان پخش می‌شوند.
در ادامه گلریز بيان کرد: نمایندگی رسانه‌ای ایران در پاکستان با بیش از ۳۰۰ نفر از فعالان رسانه‌ای پاکستان ملاقات کرده است.
وی افزود: افزایش جلسات هم‌اندیشی، تعدد رفت و آمد‌ها و گسترش مراودات رسانه‌ای دو کشور به‌عنوان مهمترین عامل بهبود روابط رسانه‌ای دو طرف برشمرده می‌شود.
در ادامه جلسه، رئیس ساترا ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان، گفت: نهاد تنظیم‌گر رسانه‌های بخش خصوصی ایران در حوزه صوت‌و تصویر، ساتراست که این سازمان هم در حوزه نظارت و هم در حوزه حمایت و هدایت مأموریت‌های قانونی خود را پیگیری می‌کند.
وی در ادامه تأکید کرد: ساترا می‌تواند در حوزه اختیارات خود به‌عنوان یک تسهیل گر در روابط رسانه‌ای دو کشور عمل کند.

حضور بیش از ۶۰ میلیون شیعه در پاکستان به‌عنوان یکی از متغیر‌های تاثیرگذار در همکاری طرفین قلمداد می‌شود و تبادل تجربه در حوزه تنظیم‌گری، آموزش در سطح کلان و خرد، تولیدات مشترک توسط بخش خصوصی دو کشور و پخش و نمایش و فروش رایت با مدل‌های مختلف از اصلی‌ترین زمینه‌های همکاری طرفین محسوب می‌شود که در پیش‌نویس تفاهم‌نامه پیشنهادی از سوی ساترا با نهاد تنظیم‌گر رسانه‌های پاکستان به آن‌ها اشاره شده است.
حسام‌پور در بخش دیگری از این جلسه با عنوان مدل‌های مرسوم تنظیم‌گری در جهان، بیان کرد: انتقال تجارب دستگاه‌های تنظیم‌گر از طریق نهاد‌های متناظر و همکاری در راستای حکمرانی فضای مجازی، به‌مثابه یکی از عرصه‌های مهم همکاری‌های فی‌مابین است.
صفرعلي در پایان گفت: قدمت «پمرا» به‌عنوان اصلی‌ترین نهاد تنظیم‌گر پاکستان به سال ۲۰۰۵ باز می‌گردد و انتقال تجارب این نهاد می‌تواند بسیار مفید باشد؛ همچنین امضای تفاهم‌نامه مشترک با «پمرا» عامل تسهیل همکاری‌ها خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)