• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۱۳۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

فاجعه انسانی در غزه را متوقف کنید

روزنامه جنگ در ستون تحلیل خود نوشت: رژیم صهیونیستی با بمباران وحشتناک غزه در ۲۴ اکتبر (۲ آبان) سازمان ملل، شورای امنیت و اعلامیه جهانی حقوق بشر که ۷۸ سال پیش در همین تاریخ بوجود آمد را به سخره گرفت.

فاجعه انسانی در غزه را متوقف کنیدبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه جنگ در ستون تحلیل خود نوشت: رژیم صهیونیستی با بمباران وحشتناک غزه در ۲۴ اکتبر (۲ آبان) سازمان ملل، شورای امنیت و اعلامیه جهانی حقوق بشر که ۷۸ سال پیش در همین تاریخ بوجود آمد را به سخره گرفت.
هزاران مقاله در زمینه اهداف تشکیل سازمان ملل متحد، شورای امنیت و منشور حقوق بشر نگاشته شده و در حال نگارش است، امّا این گفته "حبا ابوندا" نویسنده و شاعر نامی غزه که در صفحه اجتماعی خود نوشته بود که:" اگر ما مُردیم، بدانید که ما در کنار حقیقت هستیم و (در مسیر خود) ثابت قدم می‌مانیم"، با شهادتش آن هم دو روز قبل از سالگرد تأسیس این سازمان به تحقق پیوست.
دو روز پس از شهادت حبا ابوندا، شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک تشکیل جلسه داد در حالی که در دیگر سو، جنایت و آزار علیه پسران و دختران سرزمین فلسطین به گونه‌ای بود که بر اساس گزارش روزنامه‌ها ۴۰۰ نقطه شهر هدف بمباران رژیم صهیونیستی قرار گرفت که در نتیجه آن ۷۰۴ فلسطینی از جمله ۱۸۲ کودک به شهادت رسیدند.
به این ترتیب، تعداد شهدای غزه از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر عبور کرد، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین حملات هوایی را در نزدیکی بیمارستان‌ها انجام دادند که به آوارگی هزاران نفر منجر شد، در حالی که به گفته وزارت بهداشت فلسطین، درمان تعداد بیشتری از مجروحان در بیمارستان‌های غزه غیرممکن شده است.
سازمان ملل می‌گوید که ممکن است کمبود سوخت به رخ دادن فاجعه انسانی در غزه بیانجامد و سازمان بهداشت جهانی خواستار نیز خواستار برقراری آتش بس فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه شده است. اُسامه حمدان یکی از رهبران حماس از کشور‌های عربی، اسلامی و سازمان ملل متحد خواسته است تا مسئولیت اخلاقی و سیاسی برای توقف تجاوزات اسرائیل را بر عهده بگیرند.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد بار دیگر بر اجرای آتش بس و ادامه ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه تأکید کرد. در این سناریو، کشور‌های مختلف به ویژه اظهارات دولت‌های اروپائی در چارچوب روابط آن‌ها با رژیم صهیونیستی است، اما افکار عمومی کشور‌های حامی رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا و انگلیس در جهت منافع فلسطینی‌ها است که در قالب راهپیمائی‌ها و تجمعات بیان شده است. حتی یهودیان ساکن در کشور‌های مختلف نیز حملات نظامی رژیم صهیونیستی را محکوم و با مسلمانان فلسطین اعلام همبستگی می‌کنند.
این تظاهرات یهودیان نمایانگر این احساس است که زمانی که هیتلر سرزمین آلمان را بر یهودیان تنگ کرد، به کاروان‌های کسانی که از آن جا به فلسطین گریختند از سوی مردم مسلمان محلی برپایه آموزه‌ها و آداب اسلامی پناه داده شد و یهودیان در آن سرزمین ساکن شد و از هر جهت به آن‌ها کمک شد. اما برخی قدرت‌ها در قالب استقرار رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین و استفاده از آن به عنوان ابزار ضد صلح، درصدد تضعیف این روحیه و وضعیت برآمدند که تعداد قابل توجهی از یهودیان به این واقعیت اذعان دارند.
پاکستان بعنوان یک کشور هسته‌ای و مهّم جهان اسلام، همواره با هرگونه اشغال غیرقانونی مخالف بوده است. عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان روز گذشته در دیدار با احمد جواد ربیع سفیر فلسطین در اسلام آباد این موضع را تکرار کرد و گفت: خروج فلسطینی‌ها از غزه بازتاب جنایت علیه بشریت است.
او به درستی از جامعه بین المللی خواست تا برای جلوگیری از ادامه جنایات رژیم صهیونیستی متحد شوند. همه ۵۷ کشور امت اسلامی باید در شرایط کنونی از مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای تشکیل جلسه درخواست کنند و به جای حق وتو، باید واکنش مشترک سازمان ملل اعلام و پرونده‌هایی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی مطرح شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
تعطیلی یک دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در رشت
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان؛ ۱۱ و ۱۲ آذر
ورزشی‌های دهم آذر ماه در استان سمنان
پایش مستمر کارخانه‌های آسفالت و واحد‌های شن وماسه سلماس 
رهاسازی پنج قطعه پرنده در طبیعت چایپاره 
آیا کم آبی با بارش‌های زمستانه جبران می‌شود؟
تیم ملی ایران راهی پرزیدنت کاپ شد
مهار آتش‌سوزی یک فروند شناور باربری در اسکله کیش
قدردانی از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)