• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۲۶۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

افزایش ۱۶۳ درصدی تعیین تکلیف کالا‌های انبار‌های اموال تملیکی در گیلان

رئیس کل دادگستری استان گیلان گفت: با اقدامات انجام شده در ۶ ماهه نخست سال عملکرد سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان افزایش ۱۶۳ درصدی را نشان می‌دهد.

افزایش ۱۶۳ درصدی تعیین تکلیف کالا‌های انبار‌های اموال تملیکی در گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با تاکیدات رئیس قوه قضائیه وضع انبار‌های گمرکات و سازمان اموال تملیکی در نقاط مختلف کشور بویژه در استان‌های هرمزگان و بوشهر، بسیار بهبود یافته و قدم‌های خوبی در این جهت بخصوص در زمینه انضباط بخشی به کالا‌ها و محموله‌ها و همچنین تسریع در تعیین تکلیف و فروش آن‌ها در سازمان اموال تملیکی برداشته شده است.

اما برخی از کالا‌های موجود در انبار‌های سازمان فروش و جمع آوری اموال تملیکی به دلیل قاچاق یا متروکه بودن؛ هنوزتفکیک نشده که به دستور رئیس دستگاه قضا تکلیف این قبیل کالا‌ها باید مشخص شود.

رئیس دستگاه قضا ضمن بازدید از انبار‌های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به دادستان کل کشور و رؤسای کل دادگستری‌ها دستور داد تا با سرکشی‌های مداوم به انبار‌های بنادر، گمرکات و سازمان اموال تملیکی، موضوع تعیین تکلیف کالا‌های موجود در این انبار‌ها را پیگیری کنند و کاری که در این زمینه مجدانه شروع شده است را رها نکنند، چرا که این موضوع مرتبط با حقوق مردم و بیت‌المال و نیاز‌های کشوراست.

همچنین رئیس دستگاه قضا در سفر به استان بوشهر تاکید کرد تا ساماندهی اموال تملیکی در این استان، با رویکرد مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه و با اقدامات مقتضی صورت گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، گفت: وضعیت انبار‌های اموال تملیکی برای مردم غیرقابل تحمل است و باید فوراً به این وضعیت سر و سامان داده شود و قوه قضائیه هم برای کمک به حل این مشکل آمادگی دارد.

در پی این تاکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه مبنی بر رسیدگی به وضع انبار‌های گمرکات و سازمان جمع آوری اموال تملیکی، دادگستری کل استان گیلان اقدامات مثبت و مشهودی انجام داده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی در رابطه با اقدامات دادگستری استان گیلان در تعیین تکلیف کالا‌های انبار‌های اموال تملیکی گفت: عملکرد سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ از محل فروش، استرداد، واگذاری، انهدام و اعاده کالا‌ها مبلغ ۴۳۷ میلیارد و ۵۵۸ میلیون و ۸۶۵ هزار و ۸۸۵ ریال بوده است که نسبت به مشابه سال قبل رشد ۱۶۳ درصدی در فروش را نشان می‌دهد.

در ۶ ماهه نخست سال به ۲۰۴ پرونده قاچاق کالا به ارزش حدود ۴۳ میلیارد و ۳۰۲ میلیون ریال رسیدگی و کالا‌ها در مزایده به فروش رسیدند.

براساس اعلام رئیس کل دادگستری استان گیلان در ۶ ماهه امسال، مجموعا تعداد ۸۶ پرونده مربوط با کالا‌های متروکه در انبار‌های اموال تملیکی به ارزش ۲۲۶ میلیارد و ۳۵۴ میلیون و ۱۸ هزار و ۸۸۷ ریال تعیین تکلیف شده است.

وی گفت: همچنین تعداد ۷ پرونده با دستور قضایی به ارزش حدود ۴ میلیارد ۲۱ میلیون ریال رسیدگی و کالا‌ها در مزایده به فروش رسیدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی بیان کرد: کالا‌های مرتبط با ۲ پرونده به ارزش حدود ۳ میلیارد و ۵۱۵ میلیون ریال نیز با دستور قضایی منهدم شدند.

در مجموع در استان ۹ پرونده به ارزش حدود ۷ میلیارد و ۵۳۷ میلیون ریال تعیین تکلیف شده است.

وی گفت: همچنین ۵ پرونده مرتبط با کالا‌های ضبط شده به ارزش ریالی حدود ۴۴۰ میلیون ریال تعیین تکلیف شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه‌ای تماشایی از حضور حماسی مردم پارس آباد
برگزاری ­نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌های فن آور و نوپا(استارت آپ) در حوزه ورزش
«لرستان مقتدر؛ حضور ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب»
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار همدان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیام قدردانی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کاهش ۱۷ درصدی سود خالص توتال
برگشت ساعات بهره‌برداری مترو مشهد مانند روال قبل
جشن پیروزی انقلاب در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری
پیام قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان واستاندار آذربایجان‌غربی از حضور حماسی مردم
جشن اقتدار قم؛ حضور مردم بخش‌های استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور پرشور روستائیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اسلامی: فناوری هسته‌ای باید در زندگی مردم ملموس باشد
تجلی حضور مردم شهرستان‌های فارس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تاکید ایران بر تقویت گفتگوهای منطقه‌ای است
کمینه و بیشینه دمای بیست و دوم بهمن ماه در سمنان
اهدای خون ۲۶۱ نفر دراستان اصفهان
بصیرت عمیق مردم تکاب حماسه حضور دیگری را رقم زد
مروری بر خبر‌های ورزشی ۲۲ بهمن ماه استان قزوین
نجات مصدوم در منطقه کوهستانی دیناران اردل
حضور سران قوا در راهپیمایی ۲۲ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)