• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۲۷۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۹
خوزستان » اجتماعی

خوزستان میزبان اولین رویداد ملی سبک زندگی

دبیر رویداد ملی زندگی : مقرر شده تا رویداد سبک زندگی را در خوزستان و با حضور مجموعه‌هایی که در حوزه سبک زندگی و ۳۰ سوال رهبری حرکت و عمل داشته‌اند، برگزار کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، حجت الاسلام حسین عباسی اصل در مراسم رویداد ملی سبک زندگی که در دارالقرآن تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری به سال ۱۳۹۱ بیاناتی در حوزه سبک زندگی داشته‌اند و ۳۰ سوال در این زمینه مطرح کرده‌اند، بعد از گذشت ۱۰ سال تصمیم گرفتیم رویداد ملی سبک زندگی را برگزار کنیم تا ببینیم چه تعداد جواب عملی و نظری به این سوالات داده شده است.

خوزستان میزبان اولین رویداد ملی سبک زندگی

وی افزود: سال گذشته مجموعه‌هایی را که در سطح کشور در این زمینه فعالیت کرده بودند، به تهران دعوت کردیم و این رویداد برگزار شد که در نهایت شورای راهبری متشکل از ۱۲ استان و به دبیری خوزستان تشکیل شد تا رویداد ملی سبک زندگی در کشور را مدیریت کنند.

دبیر رویداد ملی سبک زندگی گفت: شورای راهبری جلسات مجازی و حضوری متعددی را در یک سال گذشته برگزار کرد و به یک برنامه ۱۰ ساله منسجم رسید، اما مهم‌تر آن بود که تصمیم گرفتیم یک مجموعه متولی پاسخ به این سوالات باشد. البته در حال حاضر همه نهاد‌ها و ارگان‌ها در این زمینه در حال تلاش هستند.

حجت الاسلام عباسی اصل بیان کرد: در مرحله دوم بنا شده در چهار سطح مبانی، طرح‌ریزی، مدیریت و ارزیابی همه مجموعه‌ها مردمی باشند، در این دولت نهاد‌های حاکمیتی خوب هستند و اشخاصی که رزومه آن‌ها فرهنگی است بر صندلی‌های فرهنگی تکیه زده‌اند، اما هدف ما این است تا گفتمان مردمی و حاکمیتی ایجاد کنیم که هر کدام به کار خود رسیدگی کند.

دبیر رویداد ملی سبک زندگی در خصوص اجرای برنامه یاد شده اظهار کرد: مقرر شده تا رویداد سبک زندگی را در خوزستان و با حضور مجموعه‌هایی که در حوزه سبک زندگی و ۳۰ سوال رهبری حرکت و عمل داشته‌اند، برگزار کنیم، تجربیات انتقال داده شود و آموزشی‌هایی ارائه شود تا توانمند شود که در نهایت از بین این مجموعه‌ها حدود ۱۵ مجموعه در بهمن ماه به مجمع عمومی کنشگران سبک زندگی در کشور برسند.

حجت الاسلام عباسی اصل ادامه داد: خوزستان اولین استانی است که رویداد ملی سبک زندگی در آن اجرا می‌شود، زیرا فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و تبلیغات اسلامی استان از این طرح استقبال کرده و حتی آن را به یک طرح ملی تبدیل کرده‌اند، مقرر شده تا یزد و کرمان استان‌های دوم و سوم باشند و الگو‌های این رویداد را در آن استان برقرار کرده تا افرادی که با این طرح ارتباط می‌گیرند، شبکه شوند و حرکت خود را پیش ببریم.

وی با بیان اینکه برگزاری این رویداد اولین حرکت ما در سال ۱۴۰۲ است، تصریح کرد: قصد داریم تا بهمن ماه به حدود ۱۵ استان سفر کنیم تا در مرحله اول این رویداد را برگزار کنیم و در وهله بعد شبکه سازی و سنت سازی را انجام دهیم.

ارائه رسته‌های سبک زندگی توسط «حسین عباسی اصل» دبیر رویداد ملی زندگی، نقش پذیری در فضای مجازی توسط حجت الاسلام موسوی مدیر مرکز شتاب دهنده صنایع فرهنگی و چرخه ایده تا مصرف توسط «نفیسه نوری» کارگاه‌هایی بود که در این رویداد برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)