• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۳۰۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
آذربایجان غربی » اقتصادی
استاندار آذربایجان‌غربی:

گام‌های بلندی در مسیر پیشرفت و توسعه آذربایجان غربی برداشتیم

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: در دولت سیزدهم با تدوین طرح تحول براساس مزیت‌های هر منطقه، گام‌های بلندی در مسیر پیشرفت و توسعه آذربایجان غربی برداشته شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محمدصادق معتمدیان امروز در گفتگو با برنامه "سلام صبح بخیر" رادیو ایران با اشاره به رشد اقتصادی قابل توجه آذربایجان غربی در دو سال گذشته، افزود: با مشارکت بخش‌های مختلف و ریل گذاری‌های انجام شده در دولت سیزدهم، شاهد اتفاقات خوبی در حوزه‌های عمرانی، اقتصادی و اشتغال در آذربایجان غربی بوده ایم.

وی همچنین با بیان تحولات مثبت در حوزه اقتصادی آذربایجان غربی، خاطرنشان کرد: احیای واحد‌های راکد تولیدی و صنعتی و بازگشت این واحد‌ها به مدار تولید، رونق اشتغال و تولید استان را به دنبال داشته است.

استاندار آذربایجان‌غربی به احیای ۶۸۵ معدن راکد و بازگشت این معادن به چرخه تولید استان از مجموع ۷۰۰ معدن راکد در استان نیز اشاره کرده و افزود: با اجرای بزرگترین پروژه مطالعاتی ژئوفیزیک سازمان زمین شناسی کشور در ۲۲ هزار پهنه ۷ شهرستان آذربایجان غربی، به دنبال شناسایی معادن جدید در این استان هستیم.

معتمدیان همچنین از وجود ۵۲ ماده معدنی، چون کربنات سدیم، تیتانیوم و اورانیوم در آذربایجان غربی خبر داده و اضافه کرد: با سرمایه گذاری بخش‌های حاکمیتی، دولتی و خصوصی در حوزه فرآوری محصولات معدنی استان، شاهد اتفاقات بزرگی در این بخش خواهیم بود.

وی در ادامه مرز‌ها را پیشران توسعه آذربایجان غربی معرفی کرده و افزود: ۲۵ درصد پایانه‌های مرزی کشور در این استان مستقر بوده و به دنبال ۲۴ ساعته کردن مرز‌های آذربایجان غربی و این پایانه‌ها هستیم.

استاندار آذربایجان‌غربی به توسعه مرز‌ها و مبادی تبادلاتی با کشور‌های ترکیه و عراق نیز اشاره کرده و اظهار داشت: با توسعه دیپلماسی منطقه‌ای با کشور‌های همسایه، شاهد افزایش میزان صادرات و ترانزیت کالا به کشور‌های منطقه در دولت سیزدهم هستیم.

معتمدیان همچنین گسترش واحد‌های فرآوری محصولات کشاورزی را یکی از مطالبات منطقه اعلام کرده و افزود: در دو سال اخیر ۵۷ واحد فرآوری محصولات کشاورزی در آذربایجان غربی راه اندازی شد که اثرات مطلوبی در رونق اشتغال و تولید استان داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه بیشترین میزان کاهش نرخ بیکاری را در کشور داشتیم، تصریح کرد: در تابستان امسال، آذربایجان غربی با نرخ ۵.۱ درصد، بیشترین کاهش آمار بیکاری را در سطح کشور داشته و در کنار ایجاد ۵۷ هزار شغل در سال گذشته، افزایش نرخ مشارکت اقتصادی و کاهش نرخ تورم را در استان شاهد بودیم.

استاندار آذربایجان‌غربی به تمرکز بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام شهری و روستایی نیز اشاره کرده و افزود: در هفته دولت سال جاری، ۱ هزار و ۵۰۰ پروژه با اعتبار بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در استان افتتاح شده و به بهره برداری رسید.

معتمدیان در پایان با تاکید بر جبران عقب افتادگی‌ها در شاخص‌های توسعه بخصوص در مناطق محروم، گفت: در حوزه اتمام و توسعه راه‌های اصلی و فرعی، مراکز جامع سلامت، بهداشتی و درمانی، مدارس و مراکز آموزشی و همچنین نزدیک شدن به میانگین کشوری در حوزه گازرسانی، گام‌های بلندی در دو سال اخیر در آذربایجان غربی برداشته شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)