• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۷۰۷۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳
ایلام » اجتماعی

پرداخت ۷۰۷ میلیارد تومان تسهیلات مسکن به روستاییان

مدیرکل بنیاد مسکن استان ایلام گفت: ۷۰۷ میلیارد تومان تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن به ۳ هزارو ۵۳۵ متقاضی در مناطق روستایی پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حبیب الله محبی اظهار داشت: پرداخت ۷۰۷ میلیارد تومان تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی طرح نهضت ملی مسکن روستایی به تعداد پرداخت ۷۰۷ میلیارد تومان  تسهیلات مسکن به روستاییان۳ هزارو ۵۳۵ متقاضی، پرداخت ۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض به متقاضیان حادثه دیده از حوادث غیر مترقبه از جمله اقدامات انجام گرفته در حوزه مسکن روستایی است.
 
وی با اشاره به پرداخت مبلغ ۳۹ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان حادثه دیده از حوادث غیرمترقبه اضافه کرد: طی ۶ ماهه اول سال جاری ۲۳ میلیارد تومان کمک بلاعوض و ۵ هزار و ۴۳۰ تن سیمان و ۷۴۴ تن میلگرد رایگان در اختیار متقاضیان در مناطق محروم از محل مشارکت بنیاد مستضعفان قرلر گرفته است.
 
مدیرکل بنیاد مسکن استان ایلام در ادامه به اقدامات این بنیاد در حوزه مسکن روستایی اشاره کرد و یادآور شد: پرداخت ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به اقشار کم درآمد روستایی و همچنین پرداخت ۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه جهت تکمیل واحد‌های نیمه تمام روستاییان از اقدامات انجام شده در این حوزه است.
 
محبی همچنین اعلام کرد: در حوزه مسکن شهری نیز تعداد کل سهمیه استان در طرح نهضت ملی مسکن ۱۲ هزارو ۸۸۹ واحد در مدت ۴ سال بوده که تعداد واحد‌های در دست اقدام بنیاد مسکن ۳ هزارو ۷۴۴ واحد در قالب ۲۳ پروژه است.
 
وی ادامه داد: تعداد ۲۲۰ واحد در شهر‌های ایوان (۵۶)، آبدانان (۳۶)، سرابله (۸)، لومار (۲۶)، ارکواز (۵۴) و بدره (۴۰) بصورت گروه ساخت انجام می‌شود.
 
این مسئول همچنین به شروع ساخت تعداد ۲ هزار۸۹۶ واحد در شهر‌های دره شهر، سرابله، ایلام و ایوان به صورت بنیاد ساخت اشاره کرد و گفت: تعداد ۲ هزارو ۷۹۹ واحد با پیشرفت فیزیکی میانگین ۳۰٪ در حال اجراست.
 
مدیرکل بنیاد مسکن استان ایلام در پایان به حوزه حساب ۱۰۰ حضرت امام (ره) اشاره کرد و گفت: کمک خیرین به حساب ۱۰۰ امام (ره) به مبلغ ۹ میلیارد تومان، تحویل مصالح ساختمانی به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان در جهت تعمیر و تکمیل واحد‌های مسکن محرومین، پرداخت مبلغ ۱۴ میلیارد تومان کمک بلاعوض به ۱۹۱ خانوار جامعه هدف در جهت تامین مسکن و ساخت ۳ واحد مسکونی در سطح استان از محل اعتبارات حساب ۱۰۰ حضرت امام از جمله اقدامات این حوزه بوده است.
 
حبیب الله محبی به فعالیت‌های شش ماهه این بنیاد اشاره کرد و افزود: در حوزه عمران روستایی اقداماتی از جمله تهیه و بازنگری طرح هادی به تعداد ۲۴ روستا در سطح استان، اجرای طرح هادی در سطح بیش از ۱۸۴ روستا با اعتباری معادل ۱۶۳ میلیارد تومان انجام شده است.
 
وی همچنین با بیان اینکه اجرای عملیات آسفالت سطح معابر روستا‌های استان در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۱۳۴ روستا انجام گرفته مطرح کرد: صدور بیش از ۱هزارو ۱۱۵ سند با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک ایلام در سطح روستا‌های استان و شهرستان‌های زیر ۲۵ هزارنفر جمعیت و همچنین صدور بیش از ۲ هزار جلد پروانه ساخت و ۴ هزارو ۱۶۲ فقره خدمات فنی به متقاضیان در سطح استان از دیگر اقداماتی است که در حوزه عمرانی انجام شده است.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معاون رئیس‌جمهور: طرح اخیر مجلس درباره مهریه غیرمتوازن است
استاندار خوزستان با حضور میدانی دستور رسیدگی فوری و عملیات بازسازی صادر کرد
ثبت ملی سه محصول لبنی بومی خراسان شمالی در فهرست ناملموس کشور
تداوم بارش رحمت الهی در یزد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس
برگزاری همایش ملی فیزیک در دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی
صدور احکام جایگزین حبس در دادگستری مرکز لرستان
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
برگزاری مراسم ولادت حضرت زهرا (س) در کوالالامپور
رعایت فاصله اجتماعی راهکار جلوگیری از گسترش آنفلوانزا
نیمی از مردم آمریکا مشکل تامین غذا دارند
کشف محموله کاغذ دیواری قاچاق در شاهرود
اهدای یک میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به خانه هلال مسجد فاطمه الزهرا زیرکوه
بزرگداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن در پیشاور
بارش برف در ۱۹ محور شریانی استان مرکزی
تقابل هیرکان رشت در هفته ششم رقابتهای لیگ حرفه ای بسکتبال باشگاه های کشور
سیلاب، بخش عشایری ایلام را متضرر کرد
افزایش ۲۴ درصدی ترخیص کالای اساسی از گمرکات خوزستان
تصرف شناور حامل نفت ونزوئلا دزدی دریایی دولتی است
اعتماد مشترک تضمین‌کننده صلح و ثبات میان ملت‌ها است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)