• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۷۵۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اقدامات آمریکا با ادعای محدود نگه داشتن جنگ در منطقه همخوانی ندارد

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) گفت: اقدامات آمریکا با ادعای محدود نگه داشتن جنگ در منطقه با توجه به ارسال هزاران بمب و موشک ویرانگر به فلسطین اشغالی و هدایت و حمایت های میدانی هرگز همخوانی ندارد.

اقدامات آمریکا با ادعای محدود نگه داشتن جنگ در منطقه همخوانی نداردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرلشکر رشید فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) در جمع فرماندهان و مسئولین جامعه اطلاعاتی فراجا اظهار داشت:اهمیت و سنگینی بار مسئولیت هر سازمانی در نیروهای مسلح به اهمیت مأموریت و وظایفی است که در کشور بر عهده دارد فرماندهی انتظامی بار مسئولیت سنگین امنیت را در پهنه وسیع جغرافیایی کشور عزیز ایران بر دوش دارد  و فرماندهان فداکار و مجاهد انتظامی با غلبه بر چالش ها به اجرای مأموریت می پردازند و تلاش دارند نقش اجتماعی و مردمی خود را در برقراری امنیت در شأن ملت بزرگ ایران به خوبی به انجام رسانند.

به گفته فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص)، از شاخص های قدرت یک دستگاه امنیتی - انتظامی همانند فرماندهی انتظامی از نظر امنیتی مدیریت اغتشاشات است. اغتشاشگران با حمایت کامل قدرت های استکباری در توهم ایجاد بی ثباتی در پائیز سال گذشته اقدام به تخریب خیابانی و حمله به کارکنان فداکار پلیس نمودند. فرماندهان و کارکنان فداکار انتظامی با مظلومیت و اقتدار و با مدیریت عالی بحران امنیتی، از این آزمون دشوار فائق بیرون آمدند و شهدای عزیزی را تقدیم نمودند. امروز خائنینی که در خارج و تحت حمایت دولت مردان جنایتکار قدرتهای استکباری وعده های پوچ و توهم آمیز می دادند احساس شرمندگی، سرافکندگی و شکست می کنند. قدرت برقراری امنیت از سوی فرماندهی انتظامی مقتدر ایران اسلامی بر گوش مزدوران و خائنین به ایران سیلی های سختی نواخت و ملت شریف ایران با حمایت از نظام جمهوری اسلامی، تحت رهبری امام خامنه ای(مدظله العالی) در کنار فرماندهی انتظامی تهدیدات و چالش های امنیتی را مدیریت کردند  و این موضوع بیش از گذشته روشن شد که قدرت مستقر در ایران، ریشه در باورهای اعتقادی،دینی ،انقلابی سیاسی و تمدنی ملت ایران دارد و فرماندهی انتظامی نیز با ایستادگی در برابر نا امنی ها و بی ثباتی، دشمن را در باورهایش شکست داد و قدرت آن سازمان در برقراری امنیت اجتماعی و فردی موجب اطمینان خاطر مردم شریف ایران برای پیشبرد اهداف و برنامه ها در زندگی کنونی و آینده آنها خواهد شد.

سرلشکر رشید با ارزیابی و تحلیل تجاوزات وحشیانه و جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه مردم بی دفاع فلسطین اظهار داشت:اطلاعات نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نشان می دهد که فرماندهان سنتکام و نیروهای زمینی و دریایی ارتش آمریکا در قرارگاه زیرزمینی در تل آویو در کنار فرماندهان جنایتکار رژیم صهیونیستی به هدایت تهاجم وحشیانه علیه مردم مظلوم فلسطین می پردازند که این امر نشان می دهد اقدامات آمریکا با ادعای محدود نگه داشتن جنگ در منطقه با توجه به ارسال هزاران بمب و موشک ویرانگر به فلسطین اشغالی و هدایت و حمایت های میدانی هرگز همخوانی ندارد و نشانه نفاق و دورویی دولت استکباری آمریکا است. به یاری خداوند بزرگ، مقاومت و ایستادگی ملت فلسطین در کنار رزمندگان و فرماندهان شجاع و با تدبیر حماس و جهاد اسلامی چیزی جز شکست عاید رژیم صهیونیستی و آمریکا نخواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)