پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره فنی وحرفهای وکاردانش آموزش و پرورش فارس، افزود: رشته نان و شیرینی و شکلات را با مشارکت بخش خصوصی در دو هنرستان دخترانه شهدای بدر و پسرانه شهید شهرستانی ناحیه سه شیراز امروز راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،رئیس اداره فنی و حرفهای و کاردانش اداره کل آموزش و پرورش فارس، گفت: در سال تحصیلی جدید تاکنون ۶ واحد هنرستان جوار و وابسته در فارس راهاندازی شده است.
یحیی علیرضا پور در آیین افتتاحیه رشته نان، شیرنی و شکلات در جوار کارخانه نان دهقان در حومه شیراز گفت: بزرگترین کار فرهنگی ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان و حل معیشت مردم است.
علیرضا پور تصریح کرد: با تلاشهای صورت گرفته و همیاری و همکاری سایر دستگاهها در سال تحصیلی جدید تاکنون ۶ واحد هنرستان جوار و وابسته را در استان راهاندازی کرده ایم.
رئیس اداره فنی وحرفهای وکاردانش اداره کل آموزش و پرورش فارس، افزود: امروز رشته نان و شیرینی و شکلات را با مساعدت و مشارکت بخش خصوصی در دو هنرستان دخترانه شهدای بدر و پسرانه شهید شهرستانی ناحیه سه شیراز راه اندازی کردیم و محل کار عملی این رشته را نیز در کارخانه نان افتتاح کردیم.
بنیانگذار رشته نان شیرینی و شکلات در ایرانهم در این جلسه با تشریح سابقه صنعت نان در ایران، گفت: بهبود دهنده، مواد نان را ابتدا از کشور آلمان وارد کردیم، اما در ادامه با قطع همکاری با شرکت آلمانی با تلاش نیروهای بومی توانستیم این مواد را تولید و به رونق صنعت نان کمک کنیم.
حبیب الله حداد، افزود: امروز در شرکتهای مرتبط با تولید بهبود دهندگان نان در سطح کشور بیش از ۵۰۰ متخصص فعالیت دارند.
وی تصریح کرد:در سالهای اخیر، احساس نیاز به ورود این صنعت به آموزش و پرورش و هنرستانها باعث شد تا در این موضوع اقدام کنیم بنابراین پس از مکاتبه با وزارت آموزش و پرورش موفق به راه اندازی رشته نان و شیرینی در تعدادی از هنرستانهای کاردانش شدیم.
حداد، دنیای نان را بسیار فراتر از این چند نوع نان موجود در نانواییها اعلام و عنوان کرد: کاهش ضایعات نان موضوعی است که همواره دغدغه ما بوده است لذا در همین در رشته نان ۲۷ هنرستان در کشور تاسیس و بیش از ۱۰۰۰ هنرجو در این هنرستانها در حال تحصیل هستند.
وی گفت: امروز در شیراز رشته نان، شیرینی و شکلات راه اندازی کردیم و هنرجویان محتوای تئوری را در کلاسهای درس هنرستان و کار عملی را در کارخانه نان انجام میدهند.
بنیانگذار رشته نان. شیرینی و شکلات ادامه داد: این رشته فنی بسیار مورد نیاز است و ما دو ماموریت در هنرستانهای کاردانش داریم؛ اول رصد آخرین اطلاعات نان در جهان و دوم رصد ظرفیتهای موجود در زمینه تولید نان، بنابراین باید تمام برنامهها با این رویکرد تدوین شود.
مدیرکل دفترهماهنگی اموراقتصادی استانداری فارس هم در این آیین گفت: راه اندازی رشتههای مهارتی مانند رشته نان و شیرینی نقش موثری در اشتغال دارد.
مرتضی شریفی ادامه داد: متاسفانه ضایعات نان در ایران بیش ازاستانداردهای جهانی است لذاامیدواریم با ارائه مهارتهای لازم به هنرجویان رشته نان این مشکلات را در آینده شاهد نباشیم.
شریفی افزود: انتظار میرود نیروی متخصص در این هنرستان تربیت و روانه بازار کار شوند.
وی ادامه داد:استان فارس جزاستانهای توریست پذیر است لذا با ارتقای کیفیت شیرینی و شکلات میتوان جذابیتهای گردشگری را در استان تقویت کنیم.
مدیرکل دفترهماهنگی اموراقتصادی استانداری فارس گفت: شایسته است مجموعه اتاق اصناف و غله استان تعامل سازندهای با آموزش و پرورش در تقویت و توسعه مهارت نان و شیرینی داشته باشد.
رئیس غله و خدمات بازرگانی استان، هم گفت: همه تلاشها در فرآیند تولید گندم و تبدیل آن به آرد در کیفیت نان به ثمر مینشیند و اگر نان با کیفیت نباشد تمام زحمات هدر رفته است.
جمالی افزود: اداره غله و خدمات بازرگانی با تمام توان از این رشته فنی حمایت خواهد کرد.