• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۸۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
آذربایجان غربی » اقتصادی

ظرفیت بالای آذربایجان غربی جهت تبدیل به قطب الکترونیک کشور

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی گفت: با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل بالای استان در زمینه صنعت برق با همکاری و همراهی صاحبان صنایع و نخبگان دانشگاهی به یکی از مهمترین قطب‌های تولید برق و تجهیزات آن در کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی در اولین همایش فرصت‌های سرمایه گذاری صنعت برق آذربایجان غربی با حضور صاحبان صنایع و سرمایه گذاران بخش خصوصی و جمعی از مسئولان وزارت نیرو و همچنین مقامات استانی امروز در محل سالن آمفی تئاتر شرکت توزیع نیروی برق استان برگزار شد اظهار داشت با توجه به موقعیت جغرافیایی آذربایجان غربی به دلیل مجاورت با سه کشور همسایه و همچنین پتانسیل‌های بالای استان در زمینه علمی و دانشگاهی صنعت برق، قطعا این استان میتواند به یکی از مهمترین قطب‌های تولید برق و تجهیزات آن در کشور تبدیل شود. 
 
وی در تشریح اهداف برگزاری همایش فوق اظهار داشت: افق‌های جدید فناورانه صنعت برق و جهت دهی فعالیت هسته‌های فناور و نخبگان استان، ایجاد بستر جهت معرفی ایده‌ها و تجاری سازی یافته‌های پژوهشی صنعت برق و انرژی در آذربایجان غربی، معرفی نیاز‌های فناورانه بخش خصوصی فعال در صنعت برق استان و صنایع برزگ انرژی بر، حمایت از توسعه و احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر و طرح‌های بهره وری انرژی، معرفی محصولات و خدمات فناورانه واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان در استان و تقویت ارتباط بین صنعت برق و سرمایه گذاران بخش خصوصی و تسهیل امر سرمایه گذاری در زیرساخت‌های صنعت برق بخصوص احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده مقیاس کوچک گازی و تجدید پذیر از مهمترین اهداف برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه گذاری صنعت برق آذربایجان غربی است. 
 
کیامهر درادامه به وضعیت موجود شبکه تولید استان آذربایجان غربی پرداخت و اظهار داشت: ظرفیت نامی نیروگاه‌های برق استان حدود ۲ هزار و ۱۲۲ مگاوات است که این ظرفیت مربوط به نیروگاه‌های گازی، سیکل ترکیبی و تولید پراکنده استان میباشد. 
 
کیامهر در ادامه، کاهش حق ترانزیت صادرات بخش خصوصی به دلیل هم جواری با کشور‌های همسایه، وجود گمرک رسمی جهت صادرات کالا‌های تولیدی و کاهش هزینه‌های تولید، وجود منطقه آزاد ماکو، دسترسی به بازار‌های جذب کشور‌های همسایه، وجود ناترازی تولید و تقاضای برق در کشور عراق و نزدیکی به کشور سوریه به لحاظ فروش انرژی برق، تراز مثبت تولید برق در استان و وجود متخصصین و نیروی کار تحصیل کرده در حوزه انرژی و مهندسی برق را از مهمترین ظرفیت‌ها و پتانسیل بالا استان آذربایجان غربی جهت سرمایه گذاری در صنعت برق استان عنوان کرد. 
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: امیدواریم با همکاری هر چه بیشتر کلیه فعالین حوزه دانشگاهی، پژوهشگران، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان، صنعتگران و تولید کنندگان حوزه برق و صنایع متوسط و بزرگ انرژی بر استان و همچنین حمایت‌های استانداری و سایر سازمان‌های مرتبط آینده روشنی را برای صنعت برق استان رقم بزنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)