• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۱۳۰۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۶
آذربایجان غربی » سیاسی
امام‌جمعه چهاربرج: 

درندگی و استعمار خوی آمریکا و غرب است

امام‌جمعه چهاربرج گفت: لابی جهانی صهیونیسم و آمریکا و اروپا بنیانشان بر کشتار و تخریب و تحقیر ملت‌های دنیا است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی حجت‌الاسلام‌جلالی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با اشاره به خوی درندگی جنایت‌کار غرب، اروپا و صهیونیست‌ها، اظهار کرد: لابی جهانی صهیونیسم، آمریکا و اروپا بنیانشان بر کشتار و تخریب و تحقیر ملت‌های دنیا است.
 
امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه آمریکا نماد استکبار جهانی است، گفت: شکل‌گیری کشور آمریکا با نسل‌کشی سرخ‌پوستان آغاز شد و تثبیت و تقویت این کشور با راه‌اندازی دو جنگ جهانی و کشته‌شدن حدود ۷۰ میلیون انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه از زمان شکل‌گیری آمریکا تاکنون بیش از ۱۰۰ جنگ کوچک و بزرگ و کودتا و فتنه در دنیا رخ‌داده است، افزود: این یعنی تاریخ ۳۰۰ساله آمریکا بر گوشت، خون، پوست، استعمار و نسل‌کشی حدود ۳۰۰ میلیون انسان بناشده است.
 
جلالی تصریح کرد: فاجعه هیروشیما و ناکازاکی، جنگ ویتنام، همدستی با رژیم صدام علیه ایران، جنایت بی‌سابقه آمریکا در عراق، جنگ اصالتی و تولد فتنه نیابتی توسط داعش؛ اشغال افغانستان همه نمونه‌هایی از جنایات آمریکا هستند.
 
امام‌جمعه چهاربرج به جنایات انگلیس خبیث و سیاهه جنایات بریتانیا به‌عنوان پیر فرتوت استعمار اشاره و با بیان اینکه هرجا در این سه قرن جنایت، کشتار، قحطی، تفرقه، تجزیه هست جای پای انگلیس خبیث هست، گفت: هولوکاست علیه ایرانیان در جنگ جهانی اول و ازدست‌رفتن حدود نیمی از ایرانیان مظلوم حدود ۱۰ میلیون نفر از ۲۱ میلیون ایرانی بر اثر گرسنگی ساختگی و بیماری، اشغال هند و کشتار و قحطی مصنوعی، بنیان‌گذاری دولت جعلی اسرائیل خبیث که ام‌الفساد و مایه ده‌ها جنگ بزرگ و کشتار میلیون‌ها انسان بی‌گناه است و کشتار و استعمار مردم کشور‌های تحت استعمار نیز از نمونه جنایات انگلیس است.
 
وی از فرانسه نیز به‌عنوان پادوی استکبار نام برد و افزود: دولت‌های مختلف فرانسه، علاوه بر جنایات ۳۰۰ساله در جهان خصوصاً آفریقا فقط در الجزایر یک میلیون نفر را شهید کردند و الان در پاریس جمجمه هزاران نفر از آن مردم مظلوم با افتخار نگهداری می‌شود که اخیراً نیز دیدیم در نیجر مردم نیجر چه با خوشحالی و شادمانی اخراج فرانسه را جشن گرفتند.
 
جلالی از آلمان نیز به‌عنوان پیرو همیشگی استکبار نام برد و گفت: دولت آلمان، در جنگ اول و دوم با موجود خونخواری به نام هیتلر جهان را به آتش کشید و در کنار فرانسه در بمباران شیمیایی رزمندگان ما به‌ویژه مردم مظلوم سردشت درایران و حلبچه در عراق نقش داشته است.
 
امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه در قضایای اخیر سرزمین‌های اشغالی نیز آمریکا و اروپا دستپاچه، شتاب‌زده و هراسان به فلسطین اشغالی آمدند، تصریح کرد: آن‌ها آمدند تا به خیال خودشان به این بیمار در حال احتضار و رو به موت صهیونیست روحیه بدهند؛ اما غافل از این‌که این مریض دچار بیماری سرطان شده و اخیراً هم ضربه محکم به ستون فقراتش خورده و دیگر نمی‌تواند از جای بلند شود.
 
وی با بیان اینکه به حول و قوه الهی زمان تحقق وعده خداوند متعال فرارسیده است، اظهار کرد: اکنون زمان انتقام سخت است و وعده انتقام نیز حتمی است.
 
جلالی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، افزود: از سنّت‌های الهی، نابودی مستکبران طغیانگر است و وعده‌های الهی، حتماً به وقوع می‌پیوندد.
 
امام‌جمعه چهاربرج گفت: اکنون جبهه مقاومت منتظر هست و این انتظار راهبردی بوده و پایان انتظار، برای رژیم صهیونیستی سخت خواهد بود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)