• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۳۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷
اجتماعی » انتظامی و حوادث
رئیس پلیس عملیات راهور؛

معاینه فنی خودرو‌های دارای نقص فنی باطل می‌شود

رئیس پلیس عملیات راهور گفت: در طرح تشدید برخورد با خودرو‌های بدون معاینه فنی و دودزا، معاینه فنی خودرو‌های دارای نقص فنی باطل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سلیمی با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر، گفت: در طرح تشدید برخورد با خودرو‌های بدون معاینه فنی و دودزا، که از امروز در سراسر کشور آغاز شد، خودرو‌های بدون معاینه فنی ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند و پلاک خودرو‌های دودزا و دارای نقص فنی اخذ و پلاک تعمیری به آن‌ها اعطا می‌شود.

رئیس پلیس عملیات راهور، در خصوص روند اجرای این طرح افزود: طرح کنترل معاینه فنی خودرو‌ها به دو روش انجام می‌شود، روش اول با استفاده از سامانه‌ها و دوربین‌های ثبت تخلفات در شهر‌ها و در جاده‌ها اجرا می‌شود و همه دوربین‌هایی که کد ثبت تخلف دارند و به سامانه پلاک خوانی خودرو مجهز هستند در طول شبانه روز مانند یک افسر پلیس نداشتن معاینه فنی خودرو را ثبت می‌کنند و روش دوم همان روش سنتی در ایستگاه‌های پلیس و در جاده‌ها و شهر‌ها است که قابلیت کنترل معاینه فنی در دست افزار پلیس ایجاد شده و پلیس با وارد کردن شماره پلاک وسیله نقلیه سوابق معاینه فنی خودرو را بررسی و اگر فاقد معاینه فنی بود خودرو اعمال قانون می‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر‌های کشور حدود ۳ هزار دوربین ثبت تخلف وجود دارد گفت: ۷۰ درصد این دوربین‌ها فعال هستند و همه آن‌ها قابلیت کنترل و ثبت معاینه فنی خودرو‌ها را دارند.

سردار سلیمی افزود: در طرح تشدید برخورد با خودرو‌های بدون معاینه فنی و دودزا خودرو‌هایی که فاقد معاینه فنی باشند برابر کدی که در جدول جرائم پیش بینی شده است ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند و خودرو‌هایی که نقص فنی آن‌ها در حدی است که در آلایندگی هوا تاثیر گذارند با نظر افسران و کارشناسان پلیس پلاک آن‌ها اخذ می‌شود و به آن‌ها پلاک تعمیری اعطا می‌شود تا به تعمیرگاه‌ها اعزام شوند.

رئیس پلیس عملیات راهور، گفت: در این طرح خودرو‌هایی که معاینه فنی دارند و به دلایلی بعد از اخذ معاینه فنی، شرایط معاینه فنی را از دست داده اند، به آن‌ها مهلت چند روزه‌ای جهت برطرف کردن نقص فنی داده می‌شود و در غیر اینصورت معاینه فنی آنان ابطال می‌شود.

سردار سلیمی رئیس پلیس عملیات راهور گفت: سلامت فنی خودرو و معاینه فنی وسایل نقلیه هم از نظر ایمنی خودرو و تصادفات و هم از نظر آلایندگی‌های زیست محیطی از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا در کنار همه طرح‌ها و فعالیت‌هایی که پلیس راهور در کنترل وسایل نقلیه از نظر معاینه فنی دارد معمولا در نیمه دوم سال، با توجه به برودت و وارونگی هوا در کلانشهر‌ها این طرح‌ها تشدید می‌شود و به همین علت برنامه ریزی صورت گرفت تا کنترل فنی وسایل نقلیه از امروز به صورت فوق العاده در سراسر کشور آغاز شود.

رئیس پلیس عملیات راهور افزود: این انتظار که پلیس به تنهایی در بحث رفع آلودگی هوا می‌تواند تاثیر گذار باشد انتظاری واهی است و در این خصوص بسیاری از دستگاه‌ها که در قانون هوای پاک به آن اشاره شده است نقش دارند و بحث برطرف کردن آلودگی هوا تنها با اعمال قانون خودرو‌ها حل نخواهد شد.

گفتنی است؛ طرح تشدید برخورد با خودرو‌های بدون معاینه فنی و دودزا از امروز ۱۴ آبان به مدت یک ماه یعنی تا ۱۵ آذر ادمه خواهد داشت و بعد از آن طرح زمستانه پلیس اجرا و این طرح تداوم خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)