• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۵۲۳۴
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۵
آذربایجان غربی » اجتماعی
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی:

توجه به نوجوانان از رسالت‌های امروز هیئات مذهبی است

حجت الاسلام امامی توجه به نوجوانان را از دیگر رسالت‌های امروز هیئات مذهبی دانست و گفت: در اغتشاشات سال گذشته دشمن به سمت نوجوانان رفت و لذا لازم است هیئت برای نوجوانان برنامه ویژه داشته باشد. باید موضوعات محوری و نیاز روز در هیئت تبیین شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام منصور امامی امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان مهرواره هوای نو آذربایجان غربی که در سالن شهید کاظمی ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: هیئت بزرگترین تشکل مردمی در کل دنیا و تاریخ است و این درایت و حکمت نبی مکرم اسلام و اهل بیت علیهم السلام بود که برنامه‌ای را طراحی کردند که محبین اهل بیت در کنار هم قرار گیرند و برای اهل بیت عزاداری کنند و هیئتی‌ها و عزاداران اهل بیت و محبین امام حسین (ع) مورد دعای خیر امام صادق (ع) قرار گرفته اند.

وی افزود: امام صادق علیه السلام، اهل انفاق بودن، به زحمت افتادن در مسسیر حق، داشتن اخلاص، عصبانی کردن دشمن و عدم داشتن حب دنیا و رضایت خدای متعال را از اوصاف هیئتی‌ها و عزاداران اهل بیت شمرده است و ما باید عظمت و اعتباری خدمت در آستان اهل بیت را بشناسیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی تصریح کرد: مهرواره هوای نو به دنبال این است که اعلام کند هیئت می‌تواند در جامعه هوای جدید و امید و آرامش را تزریق کند و ضمن حفظ اصالت و سنتی خود باید چترش را گسترده‌تر کند. کسانی که از مکتب اهل بیت (ع) فاصله گرفته اند به هیئت بیشتر از دیگران نیاز دارند و لذا لازم است در هیئت‌ها به موضوعات تخصصی بپردازیم.

وی گفت: اساس هیئت بر خانواده دوستی است و امام حسین علیه السلام با همه خاندان و خانواده مطهر خویش از اسلام و قرآن دفاع کرد و این برای ما یک الگو است و لذا لازم است هیئت برای خانواده برنامه جدی داشته باشد.

حجت الاسلام امامی توجه به نوجوانان را از دیگر رسالت‌های امروز هیئات مذهبی دانست و ادامه داد: در اغتشاشات سال گذشته دشمن به سمت نوجوانان رفت و لذا لازم است هیئت برای نوجوانان برنامه ویژه داشته باشد. باید موضوعات محوری و نیاز روز در هیئت تبیین شود.

وی اضافه کرد: در عرصه‌های خدمت رسانی اجتماعی هیئات مذهبی نشان داده اند که همیشه در میدان هستند، در سیل و زلزله و کرونا و ...

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی توجه به هنر و رسانه را یکی از مهم‌ترین نیاز‌های امروز هیئات مذهبی دانست و تاکید کرد: رهبر انقلاب می‌فرمایند هیچ اندیشه‌ای بدون هنر باقی نمی‌ماند؛ امروز بسیاری از نوجوانان قادرند با گوشی‌های خود تدوین فیلم و تصویر انجام دهند؛ باید این‌ها را شناسایی کرد و در هیئت به آن‌ها نقش و جایگاه بدهیم تا خدمات هیئت را در عرصه هنر و رسانه ظهور و بروز بدهند.

وی در ادامه توجه به شادی را از دیگر رسالت‌های هیئات مذهبی عنوان کرد و گفت: در اعیاد بزرگ خصوصا غدیر و ... هیئات مذهبی به خوبی به میدان می‌آیند و نشان می‌دهند که هیئت فقط برای گریه کردن نیست؛ در روز‌های شادی هم هیئات در خط مقدم هستند.

حجت الاسلام امامی تاکید کرد: هیئت در عرصه انقلاب اسلامی می‌تواند نقش اساسی داشته باشد و نمی‌تواند بگوید من خودم را از سیاست کنار کشیده ام، البته باید مراقب سیاسی بازی باشد و پرچم و عَلَم فعالیت‌های اجتماعی، دینی، فرهنگی و ... در دست هیئات مذهبی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)