• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۴۶۵۹۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۱
خوزستان » سیاسی

تلاش رسانه های دشمن علیه دستاوردهای انقلاب اسلامی

فرمانده قرارگاه کربلا : دشمن با بکارگیری رسانه‌های مدرن در صدد است دستاورد‌های انقلاب اسلامی را نادیده یا کم ارزش جلوه دهد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، با همّت معاونت فرهنگی و عملیات روانی قرارگاه منطقه‌ای کربلا کارگاه عملیات روانی فرماندهان و مسئولین نمایندگی، ولی فقیه قرارگاه منطقه‌ای کربلا و رده‌های تابعه مستقر در جنوب غرب با حضور معاون فرهنگی و عملیات روانی نیروی زمینی سپاه در حسینیه پایگاه منتظران شهادت برگزار شد.

تلاش رسانه های دشمن علیه دستاوردهای انقلاب اسلامی

سرتیپ پاسدار احمد خادم سیدالشهدا فرمانده قرارگاه کربلا در آیین افتتاح این کارگاه در سخنانی به جنگ نرم دشمن پرداخت و اظهار نمود: دشمن از طریق پیاده نظامش با بکارگیری رسانه‌های مدرن در صدد است دستاورد‌های انقلاب اسلامی را نادیده یا کم ارزش جلوه دهد و با تکنیک‌های مختلف، سیاه نمایی و اختلاف افکنی را در رأس برنامه‌های خود قرار داده است.

وی افزود: بنابر فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید در جهاد تبیین با روایت اول و صحیح کنشگری فعال و انقلابی باشیم.

سردار خادم سیدالشهدا ادامه داد: جلوه‌های توکل به خداوند متعال باعث شد که اینگونه جبهه مقاومت اسلامی دست برتر در منطقه را پیدا کند

وی افزود: ما معتقد به ولایت فقیه هستیم و یقین و اعتقاد تمام و کامل داریم که فرموده ایشان مبنی بر نابودی نه چندان دور رژیم کودک کش صهیونیستی بدون شک محقق خواهد شد.

سردار خادم سیدالشهدا در توصیه‌ای خطاب به فرماندهان رده‌های تحت امر قرارگاه کربلا خاطرنشان کرد: با ورزش، جسم تربیت می‌شود و باید با مطالعه کتاب و تزریق خوراک فکری به کارکنان رده مسئولیتی و همچنین خانواده‌ها، درون قلب‌ها و افکار و سپس جامعه خود را در برابر تهاجم فرهنگی دشمن بیمه کنیم.

وی افزود: راه امید دادن به مردم و راه ناامیدسازی دشمن، جهاد تبیین است.

تلاش رسانه های دشمن علیه دستاوردهای انقلاب اسلامی

سرهنگ پاسدار محمدساجدی فر معاون فرهنگی و عملیات روانی نیروی زمینی سپاه سخنران این کارگاه در چند بخش به آخرین تاکتیک‌های جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن پرداخت و ابراز کرد: وظیفه امروزه همه ما این است که باید نسبت به شیوه‌های پیچیده توطئه‌های دشمن شناخت و آگاهی پیدا کنیم و آمادگی لازم را جهت مقابله با اهداف شوم دشمنان کسب کنیم.

وی افزود: در توطئه روانی دشمن در کشور‌ها، هدف مجروح سازی ذهنی و روانی توده مردم به ویژه جوانان است و مسئله قابل توجه این است که مجروحین جنگ شناختی برخلاف مجروحین جنگ نظامی قابل شناسایی و تشخیص نیستند.

ساجدی فر گفت: مسئله اصلی در مقابله با این هجوم شناختی، در دست گرفتن روایت اول است و اگر ما بتوانیم با تلاش خود، روایت اول را مانند مسئله اخیر " فوت آرمیتا گراوند" در دست بگیریم، شاهد انحراف و تشویش اذهان نخواهیم بود و می‌توانیم تمامی توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم.

وی افزود: مسئله کلیدی دیگری در خنثی سازی جنگ شناختی دشمن مؤثر است که آن امیدواری به آینده و مثبت گرا بودن است و راهکار عملی آن، عمل به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر وجوب جهاد تبیین در باب دستاورد‌های نظام مقدس اسلامی است تا امید در خون مردم جاری و ساری شود.

معاون فرهنگی و عملیات روانی نیروی زمینی سپاه در بخش پایانی سخنانش به راهبرد‌های عملیات روانی دشمن در جنگ شناختی اشاره و ابراز نمود: دشمن با بهره گیری از گسترده از فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای در سراسر دنیا به ویژه روی مخاطبین فارسی زبان، با شیوه‌های مختلفی، چون: ارعاب در جنگ امنیتی و نظامی، اعتماد زدایی، اغواء، برچسب زدن، تحریف به دنبال القای تفکر شیطانی خود است.

سرهنگ ساجدی فر در پایان بیان داشت: رسانه قدرت منحصر به فردی دارد که می‌تواند ذهن را بسازد و تمام تلاش جبهه رسانه‌ای دشمن بر این است که با استفاده ابزار‌های گوناگون رسانه و خراب کردن ذهن‌های مردم، میان خود مردم و مردم با مسئولین فاصله بیندازند.

در پایان این آیین باشکوه، با حضور معاون فرهنگی و عملیات روانی و مدیر عملیات روانی نیروی زمینی سپاه و دیگر فرماندهان و مسئولین از مدیران فرهنگی و عملیات روانی منتخب قرارگاه کربلا و رده‌های تابعه مورد تجلیل و تکریم قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)