• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۵۲۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۹
سیستان و بلوچستان » اجتماعی

اجرای حکم اعدام عاملان بمب‌گذاری در چند منطقه در زاهدان

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان از اجرای حکم اعدام سه نفر از عاملان بمب‌گذاری در شهر زاهدان خبر داد.

اجرای حکم اعدام عاملان بمب‌گذاری در چند منطقه در زاهدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،  حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفوی‌نیا گفت: در پی گزارش واصله مبنی بر دستگیری سه متهم به نام‌های محمد براهویی انجمنی، محمد کریم بارکزایی آکسون و ادریس بیلرانی به اتهام همکاری با گروهک تروریستی جیش الظلم، پرونده این افراد به دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان ارسال شد.
وی افزود: در مرحله تحقیقات و تکمیل پرونده از منزل یکی از متهمان در اطراف شهر زاهدان تجهیزات ساخت بمب شامل دو عدد ریموت ارتباطی، فتیله انفجاری، بیست و سه عدد چاشنی الکترونیک، مواد شیمیایی گوگرد، ۷ عدد سری الکترونیکی و همچنین یک محموله انفجاری به وزن ۲۴ کیلو گرم کشف شد.
رئیس کل دادگستری استان گفت: در ادامه تحقیقات متهمان به عضویت و همکاری با گروهک تروریستی جیش‌الظلم و فراگیری آموزش‌های نظامی و انتقال و مخفی کردن محموله‌های ساخت بمب و همچنین مشارکت در دو عملیات بمب‌گذاری در بلوار انقلاب زاهدان، بمب گذاری ناموفق در شهرستان زابل و دو عملیات بمب گذاری در کلانتری ۱۲ زاهدان اعتراف کردند.
حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفوی‌نیا ادامه داد: پس از تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، جلسات رسیدگی به این پرونده در دادگاه انقلاب با حضور متهمان و وکلای ایشان برگزار شد.
وی گفت: شعبه دوم دادگاه انقلاب متهمان پرونده را به اتهام عضویت در گروهک جیش الظلم، افساد فی‌الارض از طریق مشارکت در اقدام تروریستی انفجار دو بمب گذاری کلانتری ۱۲ زاهدان در تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۰۹، مشارکت در اقدام تروریستی انفجار بمب در مسیر عبور و مرور خودروی گشت انتظامی در تاریخ ۱۳۹۸/۰۴/۰۴ که منجر به زخمی و مجروح شدن چند نفر از ماموران انتظامی و تخریب اموال عمومی و دولتی شد و قاچاق تجهیزات ساخت بمب به اعدام محکوم کرد.
وی بابیان اینکه این حکم پس از ابلاغ به متهمان و وکلای آن‌ها با درخواست فرجام خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد، گفت: دیوان عالی کشور پس از بررسی و رسیدگی، ضمن رد فرجام خواهی، حکم صادر از سوی دادگاه را تایید و ابرام کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفوی‌نیا گفت: پیشنهاد عفو محکومان این پرونده در کمیسیون عفو استان مطرح شد که مورد مخالفت قرار گرفت، همچنین مجدد پرونده این افراد به کمیسیون عفو مرکزی و مدیر کل سجل کیفری و عفو بخشودگی قوه قضاییه ارسال شد که پس بررسی به دلیل عدم احراز شرایط، مجدداً مورد مخالفت قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری استان با اشاره به اینکه درخواست اعاده دادرسی محکومان در دیوان عالی کشور نیز رد شد، ادامه داد: حکم این عاملان بمب‌گذاری در چند منطقه زاهدان امروز اجرا شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)