• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۵۹۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

میثم نیلی: آثار مکتوب در حوزه ادبیات فلسطین کم است

مدیر عامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی گفت: تولید آثار مکتوب در حوزه ادبیات فلسطین در کشور ما کم اتفاق افتاده است؛ در حالی که با انتشار این آثار می‌توانیم از تحریف تاریخ فلسطین و روایت‌های اشتباه جلوگیری کنیم.

میثم نیلی  : آثار مکتوب در حوزه ادبیات فلسطین کم است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، میثم نیلی، مدیر عامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی، امروز به مناسبت برگزاری گردهمایی هماهنگ جهانی نویسندگان و شاعران در حمایت از کودکان غزه با حضور در برنامه سلام خبرنگار گفت: در حوزه ادبیات فلسطین فقط چند تا کتاب در کتابخانه‌هاست و آثار مکتوب درباره فلسطین از جمله داستان کوتاه، رمان و شعر کم است.

وی افزود: هماهنگی‌هایی بین مجموعه فعالان حوزه ادبیات در داخل کشورمان در زمینه فلسطین انجام شده است، چراکه انقلاب اسلامی در جریان مقاومت نقش مادری دارد.

آقای نیلی گفت: خوشبختانه چند سال قبل یک جایزه با عنوان جایزه فلسطین ایجاد شد. به ابتکار ایران و با هماهنگی اتحادیه‌های کُتاب کشور‌های اسلامی از جمله اندونزی، پاکستان، مصر سوریه و لبنان ،حدود ۱۴ کشور با هم همدل شدند و اساسنامه مشترکی نوشتند و جایزه‌ای را با عنوان جایزه ادبی فلسطین به صورت جهانی تأسیس کردند.

مدیر عامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی گفت: جایزه فلسطین مقدمه‌ای شد تا نویسندگان ما هم حرکت کنند. از سال ۹۷ این اتفاق رخ داد و اولین جایزه فلسطین آبان ماه سال پیش با حضور تعداد قابل توجهی از نویسندگان و رؤسای اتحادیه‌های کتاب کشور‌های اسلامی در بیروت برگزار شد. حدود ۳۲۰ کتاب در حوزه کتاب‌های کودک، قصه‌های کوتاه و بلند ایران، اردن، مصر و کشور‌های دیگر به این جایزه راه پیدا کرد. از ایران هم جوایزی گرفتند. به عبارتی جریان ادبیات کشور و نشر ایران و کشور‌های اسلامی در این جهت با هماهنگی حرکت خودرا آغاز کردند.

آقای نیلی درباره روایت جنایت رژیم صهیونیست‌ها و مظلومیت فلسطینی‌ها افزود: روایت بخش مهمی از جنگ است کار رسانه هاست که در نشر روایت درست و حقیقی از موضوع نقش آفرینی کنند. سالیانی صهیونیست‌ها با غلبه‌ای که در رسانه داشتند تلاش کردند فلسطینی‌ها را مجرم جلوه بدهند؛ به قول مقام معظم رهبری جای جلاد و شهید را عوض کردند؛ ما باید برعکس آن عمل بکنیم و  اجازه ندهیم میدان در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

وی گفت: امروز خیلی‌ها حتی کسانی که در موضوع فلسطین بیدار نبودند، موضع گیری کرده اند؛ کسانی که سالیانی جریان ضد مقاومت را به صورت نظریه مطرح می‌کردند چه در ایران و سایر کشور‌ها موضع گرفته اند و ان شاءالله که صادقانه است، امروز از این فرصت هم باید استفاده کرد. جریان غالبی که در رسانه‌های جهانی بوجود آمده بود با زور پول و لابی صهیونیست‌ها باید بشکند و روایت درست و صادقانه منتشر شود و باید از صهیونیست‌ها بزک زدایی شود.

مدیر عامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی افزود: سی و اندی سال بعد از جنگ تحمیلی و دفاع مقدس همچنان ادبیات مقاومت و دفاع مقدس را روایت می‌کنیم و انگار ما تازه اول راهیم، خیلی حرف نگفته، خیلی روایت نشنیده وجود دارد ما در دفاع مقدس خودمان این را تجربه کرده ایم، الان دسترسی ما به مردم فلسطین کم است، اما رسانه‌های گروهی، رسانه‌های جمعی این قابلیت را به ما می‌دهد که آن جریان را خوب شناسایی کنیم، خوب ارزیابی کنیم و بتوانیم آن حرف‌ها را به نسل بعد به خصوص، نسلی که این‌ها را کمتر دیده و کمتر شنیده، منتقل کنیم.

وی گفت: در حمایت از مردم غزه ما نباید به کشور‌های اسلامی بسنده کنیم. گام بعدی ما اتحادیه‌های نشری و اتحادیه نویسندگان کشور‌های دیگر دنیا است.

آقای نیلی همچنین درباره گردهمایی نویسندگان و شاعران در حمایت از کودکان غزه گفت: این گردهمایی یک برنامه هماهنگ جهانی با موضوع فلسطین و کشتار زنان و کودکان مردم فلسطین در غزه است که امروز ساعت ۱۲ به وقت قدس در کل کشور‌های اسلامی برگزار می‌شود.

وی افزود: این گردهمایی به دعوت اتحادیه کُتّاب، اتحادیه نویسندگان و اتحادیه شاعران، اتحادیه‌های ناشران در کشور‌های اسلامی با محور مصر، سوریه، ایران و به صورت هماهنگ برگزار می‌شود.

مدیر عامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی در ادامه گفت: قبل از گردهمایی هماهنگ یک برنامه از ساعت ۱۱ در حوزه هنری برگزار می‌شود و ساعت یک و نیم به وقت ایران و ۱۲ به وقت قدس شریف، در حوزه هنری برنامه به صورت هماهنگ اجرا و در مصر، سوریه، عراق، لبنان و اردن این گردهمایی انجام می‌شود.

آقای نیلی قرائت بیانیه مشترک را از برنامه‌های مشترک گردهمایی اعلام کرد و افزود: این بیانیه که با همدلی نوشته شده و به زبان‌های مختلفی ترجمه شده، یک پیمان بین المللی است که نویسندگان، ناشران، شاعران و مترجمان با انگیزه‌ای که درباره جنایت رژیم صهیونیستی در کل دنیا ایجاد شده با هم بسته اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)