• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۰۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۹
مازندران » علمی و فرهنگی

افتتاح جشنواره بین‌المللی نوآوری و کسب‌و‌کار در بابل

آیین افتتاحیه دومین جشنواره بین‌المللی نوآوری و کسب‌و‌کار نوشیروانی (بینوکاپ۱۴۰۲ ) امروز در بابل برگزار شد

افتتاح جشنواره بین‌المللی نوآوری و کسب‌و‌کار در بابل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیین افتتاحیه دومین جشنواره بین المللی و نوآوری کسب وکار نوشیروانی (بینوکاب ۱۴۰۲) امروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.

استاندار مازندران در این مراسم با تبریک میلاد حضرت زینب (س) و با قدردانی از برگزارکنندگان این جشنواره بین المللی گفت: یکی از شاخصه‌های توسعه، نوآوری در موضوع کسب وکار است که در جشنواره بین‌المللی بینوکاپ به آن پرداخته شد.
دکتر حسینی پور افزود: حضور در این جشنواره و در جمع شما عزیزان مایه مباهات است و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز در رده دانشگاه‌های برتر جهان است.
استاندار مازندران گفت: امروز کشور‌های مختلف در راستای سیاست گذاری و حل مسائل کشور و جامعه باید نسبت به تجاری سازی نوآوری در سیاست گذاری‌های عمومی، اقدام کنند.
دکتر حسینی پور ضمن بیان این که نوآوری برداشت و درک جدید از یک ایده یا عمل است که با عملی ساختن آن در یک سازمان، می‌توان به صورت یک محصول و یا خدمت جدید ارائه شود، اظهار داشت: نوآوری فرصت‌های بزرگی را برای رشد اقتصادی و موفقیت یک مجموعه ایجاد می‌کند و ایده نو، اغلب از ترکیب ایده‌های متنوع بدست می‌آید.
وی با اشاره به اینکه نوآوری امری ضروری با سه هدف افزایش کارآیی کسب‌وکار، پایداری و ایجاد موتور‌های رشد جدید کسب وکار است گفت: در دولت مردمی، تعداد مراکز رشد استان از یک مرکز به ۸ مرکز رشد افزایش یافت و هم اکنون ۶۶۶ محصول دانش بنیان در استان داریم.
استاندار مازندران به افتتاح پژوهشکده مطالعات راهبردی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اشاره کرد و گفت: دوران فعالیت‌های سنتی گذشت، اگر بخواهیم در رقابت‌های بین‌المللی شرکت کنیم، باید معادلات نوآوری را رعایت کنیم.
استاندار مازندران ضمن اشاره به نقش امنیت غذا، از برپایی این جشنواره تشکر و قدردانی نمود و گفت: ضرورت امروز جامعه ما، اهداف این جشنواره است.

افتتاح جشنواره بین‌المللی نوآوری و کسب‌و‌کار در بابلرییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: مسیر دانشگاه حرکت از ایده تا بازار است و جشنواره بینوکاپ نیز حرکت در این مسیر را تسهیل و هموار می‌کند و یک شبکه بین صاحبان ایده، فناوران، نوآوران، صنعتگران و سرمایه گذاران است و در واقع با شعار ما برای وصل کردن آمدیم، برای برقراری ارتباط این مجموعه‌ها تلاش می‌کند.
دکتر بهرام عزیزالله گنجی به موضوع طرح تحول آموزش و آموزش هدفمند و نیاز محور اشاره کرد و گفت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی هم باعث مهارت آموزی و کسب تجربه دانشجویان می‌شود و هم ارتباط بین دانشگاه و صنعت قوی‌تر می‌گردد.
رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی به نمایشگاه‌های محصول محور دانشگاه اشاره کرد و گفت: با تبدیل دانش دانشگاهیان به محصول قابل کاربرد در صنعت و جامعه و حرکت در راستای رفع نیاز‌های جامعه، تاثیر دانشگاه در جامعه و ثمره بخشی آن بیشتر احساس می‌شود.
دکتر عزیزالله گنجی از برگزارکنندگان این جشنواره بخصوص از تلاش چندین ماهه دانشجویان برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این کنفرانس قدردانی نمود.

دبیر برگزاری دومین جشنواره بین المللی کسب و کار نوشیروانی به ضرورت اتصال دوسویه نوآوری با صنعت اشاره کرد و گفت: توسعه کسب و کار یک امر بین رشته‌ای و گروهی است و بدون ترسیم برنامه کسب و کار و تحلیل اقتصادی ممکن نیست. بسیاری از کسب و کارها، در مذاکرات و شبکه‌های مرتبط با صنعتگران، کارآفرینان، مشاوران و سرمایه گذاران شکل می‌گیرد.
دکتر مشرقی به مزایای شبکه‌های نوآوری و کسب و کار اشاره کرد که عبارتند از: تجاری سازی یافته‌های پژوهشی و نوآورانه، توسعه اشتغال باکیفیت، توسعه شرکت‌های فناور و دانش بنیان، حل مسایل راهبردی و کلان استان از مسیر فرایند نوآوری باز، حل مسایل صنایع با کمک نوآوری باز و اتصال ایده پردازان شرکت‌های فناور و دانش بنیان با سرمایه گذاران.


همچنین مدیر کل خدمات کسب‌و‌کار وزارت صنعت، معدن، تجارت در این مراسم به مشکلات صنعت اشاره کرد و گفت: دانشگاه به طرح‌هایی بپردازد که درد صنعت را حل کند. دانشجویان باید در کنار تحصیل در دانشگاه، دوره‌هایی را در صنعت بگذرانند.
دکتر اسدی به کلید واژه ارتباط دانشگاه با صنعت اشاره کرد و گفت: اگر دانشگاه‌ها صنعت محور و صنایع دانشگاه محور باشند، نیازی به این کلید واژه نیست.مدیر کل خدمات کسب‌و‌کار وزارت صنعت، معدن، تجارت به کسب و کار‌های استارتاپی اشاره کرد و گفت: زمان عنصر حیاتی در کسب و کار است. اگر طرح و ایده‌ای در مدت مشخص به نتیجه نرسد، بدانید که از جایی مشکل دارد و باید یاد بگیریم یا مشکلش را حل کنیم و یا تمامش کنیم.


گفتنی است مراسم افتتاحیه با انعقاد قرارداد راه اندازی پردیس فناوری و نوآوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به پایان رسید و مسئولین با حضور در ساختمان مرکزی، نمایشگاه بینوکاپ را افتتاح کردند.
شایان ذکر است استاندار مازندران و هیات همراه از شهر هوشمند راینوکاپ ایران نیز بازدید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)