• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۱۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵
ورزشی » ساير حوزه ها

تعیین تکلیف مجامع انتخاباتی چند فدراسیون

مدیر کل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی از تعیین تکلیف در خصوص برگزاری مجامع انتخاباتی فدراسیون‌های سوارکاری، چوگان، انجمن‌های ورزش‌های رزمی، دوومیدانی، والیبال و ترای اتلون خبر داد.

تعیین تکلیف فدراسیون‌های سوارکاری، چوگان، انجمن‌های ورزش‌های رزمی، دوومیدانی، والیبال و تری اتلون
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، آرش فرهادیان با تاکید بر تعیین تکلیف فدراسیون‌های سوارکاری، چوگان، انجمن‌های ورزش‌های رزمی، دوومیدانی، والیبال و ترای اتلون اظهار داشت: با دو فدراسیون سوارکاری و چوگان به منظور تشکیل هیئت رئیسه و اعلام تاریخ برگزاری مجمع انتخاباتی مکاتبه کردیم. این دو فدراسیون در آینده نزدیک ضمن برگزاری جلسه هیئت رئیسه‌ خود، تاریخ پیشنهادی مجمع انتخاباتی خود را نیز اعلام خواهند کرد.
 
وی با تاکید بر نقش نظارتی وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: طبق دستور مقام عالی وزارت همه امور براساس ضوابط، قوانین و مقررات تا زمان برگزاری مجامع انتخاباتی این فدراسیون‌ها پیگیری می‌شود.
 
مدیر کل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی همچنین با بیان اینکه تاریخ ثبت نام فدراسیون تنیس‌روی‌میز مشخص شده، گفت: از ۲۸ آبان تا ۱۱ آذر امسال، ثبت نام اعضاء هیئت رئیسه و داوطلبان ریاست فدراسیون انجام خواهد شد.
 
وی زمان ثبت نام متقاضیان ریاست و هیئت رئیسه فدراسیون جانبازان و توان‌یابان را ٣٠ آبان تا ۱۳ آذر اعلام کرد.
 
فرهادیان افزود: در خصوص فدراسیون‌های دوومیدانی، ترای اتلون (سه گانه)، انجمن ورزش‌های رزمی، کونگفو و شطرنج نیز با دبیر مجمع مکاتبات لازم صورت گرفته است. بنابراین فدراسیون‌های فوق باید آگهی ثبت‌نامشان را از طریق پایگاه اطلاع رسانی فدراسیون و روزنامه‌های کثیر الانتشار ورزشی منتشر کنند تا علاقه‌مندان بتوانند در تاریخ مشخص شده، ثبت نام کنند.
 
وی در ادامه با بیان اینکه بنا به دستور وزیر و معاون ورزش قهرمانی عزم جدی وزارت ورزش و جوانان برگزاری انتخابات در اسرع وقت است، افزود: امیدواریم این فدراسیون‌ها بتوانند انتخابات خود را مطابق با مقررات برگزار کنند. گفتنی است که وزارت ورزش و جوانان هم تلاش می‌کند تا به درستی نقش نظارتی خود را ایفا کند. 
 
مدیر کل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود به اعتراض‌های مطرح شده در خصوص کمیسیون‌های فدراسیون انجمن‌های رزمی اشاره کرد و توضیح داد: این موضوع هم اکنون در دست بررسی است. در واقع با حضور دبیر مجمع، مستندات برای برگزاری کمیسیون‌های ورزشکاران، داوران و مربیان در دست پیگیری است و چنانچه کوچک‌ترین تفاوتی در اجرای صحیح قوانین مشاهده شود، قطعا کمیسیون‌های فدراسیون انجمن‌های رزمی اصلاح خواهد شد.
 
وی این نکته را مورد توجه قرار داد که تاریخ برگزاری کمیسیون‌ها بعد از اصلاحی که صورت می‌گیرد با هماهنگی مسوولان ذی ربط در فدراسیون، اعلام و اداره امور مجامع تا برگزاری آن را پیگیری خواهد کرد.
 
فرهادیان در خصوص اتمام دوره ریاست فدراسیون والیبال نیز گفت: دوره ریاست آقای داورزنی فردا به پایان خواهد رسید و طبق اساسنامه مصوب فدراسیون‌های ورزشی و اختیارات قانونی وزارت ورزش و جوانان، اقدامات لازم برای این فدراسیون نیز همانند سایر فدراسیون‌ها انجام خواهد شد.
 
وی افزود: تلاش وزارت ورزش و جوانان این است که به گونه‌ای عمل شود تا در روند اجرایی برنامه‌های این رشته پرطرفدار کشورمان، خللی وارد نشود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیات برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم و دوره تابستان دانشگاه آزاد
معرفی برترین‌های لیگ جهانی والیبال از «روی تور» شبکه ورزش
ممنوعیت آتش‌زدن کاه و کلش در مزارع برنج بابل
ادامه مبارزه با آفات بیولوژیک در مجموعه تاریخی بسطام
برداشت سیب زمینی تابستانه شهرستان بهار
مشارکت نوعدوستانه در کلاردشت؛ اهدای ۱۸۰۰۰ سی‌سی خون به نیازمندان
ثبت نام طلاب در دانشکده علوم قرآنی تهران
مهلت ثبت‌نام آزمون زبان MSRT تمدید شد
روایت ناگفته‌ها از سردار شهید حاجی‌زاده در «ملازمان حرم»
پذیرایی از زائران اربعین در ۶۳ موکب آذربایجان‌غربی
برداشت بیش از ۱۲ هزار تن انبه در سیستان و بلوچستان
اعلام زمان قرعه کشی لیگ برتر فوتبال
آتش‌زدن کاه و کلش مزارع برنج ممنوع است
طراحی و ساخت دستگاه هم‌زمان‌سازی تحریک الکتریکی متناوب فراجمجمه‌ای
افتتاح اولین مرکز توانبخشی بیماران روانی مزمن در البرز
تاب‌آوری بنگاه‌های اقتصادی نیازمند توجه جدی و حمایت مستمر
زلزله شاهرود آسیبی به بنا‌های تاریخی وارد نکرد
پارچه‌های قاچاق در یزد توقیف شد
برگزاری مراسم چهلم شهدای حمله صهیونیستها، در سرخس
دریافت خدمات درمانی ۳۶ هزار مهاجر افغان حین خروج از کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)