• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۱۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
اجتماعی » جامعه و شهری
رئیس بسیج اصناف بازاریان کشور

ارائه صد هزار خدمت در هزار نقطه کشور به همت هزار گروه جهادی

رئیس بسیج اصناف بازاریان کشور گفت: هزار گروه جهادی در هزار نقطه کشور تا یک هفته آینده صد هزار خدمت به مردم شریف ایران ارائه خواهند داد.

ارائه صد هزار خدمت در هزار نقطه کشور به همت هزار گروه جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، آقای حسن پور ، رئیس بسیج اصناف بازاریان کشور برنامه  اولین روز هفته بسیج که به نام بسیج، جهاد، خدمت و سازندگی نام گذاری شده را تشریح کرد.
سوال: ارزیابی تان از این همت والا و این مسئولیت مهم و نقشی که بسیج می‌تواند در توسعه و پیشرفت کشور داشته باشد و با توجه به عنوانی هم که برای امروز است چیست؟
حسن پور: همانطور که شما فرمودید به نظر بنده هم پیشرفت کشور فقط در سایه کار‌های جهادی شتاب خواهد گرفت و کار‌هایی که مردم در آن دخیل باشند به همین جهت در روزی که به نام جهاد نامگذاری شد برنامه‌های مختلفی را در سراسر بسیج داریم و مشارکت مردم و گروه‌های جهادی و کاروان‌های جهادی که به حمدالله مجمع اصناف و اتحادیه و کسبه‌های محترم سهم بزرگی در این حماسه بزرگ دارند.
سوال: یکی از مواردی که همین عنوان هم که هست یعنی جهاد، خدمت و سازندگی به ما به وضوح می‌گوید که نیازمند سطح بالایی از آگاهی مطالعه، دانایی و مهارت و دانش و همت است این چه ضرورتی دارد به خصوص برای کسی که در کثرت یک بسیجی پیش قدم می‌شود در جامعه امروز ایران؟
حسن پور: به نظرم همه ملت ایران که به حمدالله افتخار دارند بسیجی هستند باید همین علمشان را مهارتشان را معرفتشان را به اشتراک بگذارند مثلاً به عنوان مثال ما در مجموعه بسیج اصناف فعالان اقتصادی هزار گروه تخصصی و فنی جهادی داریم که این‌ها در طول سال مراجعه می‌کنند به روستا‌های کشور به حاشیه شهر و خدمات خودشان را ارائه می‌دهند مثلاً یک نفر در بحث برق کاری مهارت دارد و می‌آید آن روستا را به اصطلاح سر و سامان می‌دهد و مشکلاتشان را برطرف می‌کند یک نفر در بحث‌های ساختمانی مهارت دارد می‌آید مهارت و خدمتش را در اختیار مردم قرار می‌دهد یک نفر در بحث جوشکاری و صنوف مختلف یک شخصی است که می‌تواند در کارآفرینی موفق باشد، چون گروه‌های جهادی بسیج اصناف به عنوان کارون‌های جهادی از افراد متنوعی هستند ایشان می‌آید در روستا یا در محلی مورد نظر است بحث مشاغل خانگی و صنایع دستی را دنبال می‌کند به جهت اینکه بتواند مواد اولیه شون را تامین کند حتی در فروش بهشون کمک کند و یکجوری اون مجموعه را توانمند کند و بتواند خود آن مجموعه روی پای خودش بایستد این کاروان‌های جهادی که حالا در همه اقشار بسیج حالا پزشکان متفاوت‌تر مهندسین متفات‌تر در مجموعه بسیج اصناف به عنوان مردمی‌ترین بخش بسیج که خود هزینه اش به عهده خود اون بازاری و کاسب است و لجستیکش به عهده خودش است با شوق و ذوق می‌آید حضور پیدا می‌کند در بین مردم این کار را انجام می‌دهد در خلال حضور این‌ها بحث تهیه جهیزیه برای کسانی که نیازمند هستند و بحث سایر لوازمی که احتیاج دارند بحث هزینه‌های تحصیلی که بعضاً بعضی از جا‌های دورافتاده نمی‌توانند هزینه هایشان را انجام بدهند این‌ها در قالب همین گروه‌های جهادی به لطف الهی چند سالی است که انجام می‌شود ایشالا در هفته بسیج امروز شروع می‌شود هزار گروه جهادی در هزار نقطه کشور ایشالا تا یک هفته آینده یکصد هزار خدمت به مردم شریف ایران خواهند داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
آغاز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در منطقه ویژه جازموریان در آینده نزدیک
آتش در تالاب انزلی فروکش کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)