• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۴۶۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۶
بین الملل » غرب آسیا

غزه در مقابل چشمان ما نابود می شود

نماینده روسیه در شورای امنیت گفت : غزه در مقابل چشمان ما نابود می شود و ما حتی یک نشست هم برگزار نکردیم

غزه در مقابل چشمان ما نابود می شود

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ واسیلی نبنزیا نماینده روسیه در سازمان ملل متحد، کشورهای غربی را به استانداردهای دوگانه در برخورد با وضعیت انسانی در نوار غزه و اوکراین متهم کرد.
به گزارش پایگاه خبری عربی 21 ؛ نبنزیا دیروز سه شنبه در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: کشورهای غربی به دلیل استانداردهای دوگانه خود، وضعیت غزه را نادیده می گیرند.
وی افزود: یک بار دیگر سوال خود را که در جلسه قبلی درباره وضعیت انسانی در اوکراین مطرح کردم، تکرار می کنم، در این مدت چند جلسه در مورد وضعیت انسانی غزه برگزار کردید؟! من به شما پاسخ می دهم: حتی یک جلسه هم برگزار نکردید!.
نبنزیا گفت: چهار هزار پناهجوی اسرائیلی که دارای پاسپورت اوکراینی بودند، تصمیم گرفتند به اوکراین بازگردند، زیرا به قول آنها وضعیت آنجا امن است.
وی ادامه داد: آنها ترجیح می دهند از اسرائیل به وطن خود برگردند که همان طور که می دانید ده ها و صدها بار امن تر از نوار غزه است که جلوی چشمان ما در حال نابودی کامل است.
گفتنی است ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نیز دیروز سه شنبه خواستار راه حل سیاسی برای درگیری در سرزمین های اشغالی شد. وی افزود: کشورهای منطقه و کشورهای عضو گروه بریکس می توانند در تلاش ها برای دستیابی به یک راه حل مشارکت کنند. پوتین طی اظهاراتی در اجلاس بریکس که به صورت آنلاین برگزار شد، گفت : بحران خاورمیانه ناشی از شکست دیپلماسی آمریکا در منطقه است.
وی افزود: ما خواستار تلاش های هماهنگ جامعه جهانی با هدف آرام سازی اوضاع، دستیابی به آتش بس و یافتن راه حل سیاسی برای درگیری هستیم.
پوتین بر نیاز به راه حلی پایدار و بلندمدت در غزه تاکید کرد و گفت مهم است که کشورهای دیگر به جنگ کشانده نشوند.
وی ادامه داد: مرگ کودکان فلسطینی با این تعداد زیاد مسئله ای وحشتناک است و دیدن کودکانی که بدون بیهوشی تحت عمل جراحی قرار می گیرند، احساسات خاصی را در انسان ایجاد می کند.
پوتین افزود: با توجه به نقض قطعنامه ‌های سازمان ملل که به صراحت بر ایجاد دو کشور مستقل اسرائیل و فلسطین برای دستیابی به همزیستی مسالمت‌آمیز بین آنها تاکید شده است، بیش از یک نسل از فلسطینی‌ها در فضای بی‌عدالتی رشد کرده‌اند. بنابراین اسرائیلی‌ ها نمی ‌توانند امنیت خود را در این شرایط به طور کامل تضمین کنند.
شایان ذکر است ماه گذشته، پوتین به رژیم اشغالگر اسرائیل درباره محاصره غزه به همان روشی که آلمان نازی در طول جنگ جهانی دوم، لنینگراد را محاصره کرد، هشدار داد و گفت که حمله زمینی به غزه ممکن است منجر به کشتن تعداد زیادی از غیرنظامیان شود.
پوتین آمریکا را مسئول این جنگ دانست و واشنگتن را متهم کرد که در طول سال ها، تلاش های حل و فصل و برقراری صلح را از بین برده و هیچ موفقیتی در این زمینه به دست نیاورده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)