• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۶۷۱۴۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
خوزستان » اقتصادی

بررسی طرح‌های مطالعاتی توسعه سواحل خوزستان با رویکرد اقتصاد دریامحور

آخرین وضعیت حوزه سواحل و بنادر خوزستان و توسعه فعالیت‌های مهندسی و مطالعاتی با رویکرد توسعه اقتصاد دریامحور باحضور سرپرست اداره کل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی بررسی شد.

بررسی طرح‌های مطالعاتی توسعه سواحل خوزستان با رویکرد اقتصاد دریامحور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به سفر مهدی نیکوکار، سرپرست اداره کل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی به استان گفت: اجرای دقیق طرح مطالعات مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان با هدف شناسایی ظرفیت‌های سواحل و دریا و تعیین کاربری‌های مطلوب در این حوزه در دست اقدام است و به زودی فرآیند انتخاب مشاور آن به پایان خواهد رسید.


صدراله بهرامی افزود: افزایش ظرفیت بنادر تجاری استان مطابق با نتایج حاصله از مطالعات مربوط به ساخت بندر بزرگ خلیج فارس، ارتقاء و بهبود توان عملیاتی و هوشمندسازی بنادر استان و توسعه خدمات الکترونیکی دریایی و بندری، بومی‌سازی و تکمیل زنجیره تأمین صنعت کشتی‌سازی با توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز در سواحل استان، ایجاد و ارتقاء زیرساخت‌های گردشگری و مسافری ساحلی و دریایی مطابق با طرح‌های مادر مربوط به گردشگری دریایی استان خوزستان از جمله مهم‌ترین طرح‌هایی هستند که با هدف بهره‌گیری از ظرفیت سواحل در توسعه اقتصاد دریامحور باید مورد توجه همه سازمان‌های مرتبط قرار گیرند.


وی ادامه داد: در حوزه مهندسی بنادر در امسال، ۲ طرح توسعه شانتینگ یارد شمالی و اسکله بارج هاربر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی مورد مطالعه برنامه‌ریزی ارزش قرار گرفتند که با انجام این مطالعات، با حفظ کیفیت طرح حدود ۲۰ درصد صرفه جویی در عملیات اجرایی آن‌ها احصاء شده است.

بهرامی اضافه کرد: همچنین امسال ۳ طرح ساخت ساختمان جامع امور دریانوردان، ساخت اسکله گردشگری در پارک ساحلی و فاز یک اراضی موسوم به ۶۰۰ هکتاری برای منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی در کمیته پیدایش بررسی قرار گرفته و تأیید شده و فرآیند دریافت مصوبه آن در هیأت عامل در دست اقدام است.


وی می‌گوید: در بنادر خرمشهر نیز ۳ طرح خرید و راه اندازی ۳ دستگاه دیزل ژنراتور، اسکله رو و خارج‌سازی مغروقه خانیان و در بندر آبادان بهسازی و ترمیم سیستم حفاظتی بنادر  تأیید و فرآیند دریافت مصوبه آن از هیات عامل در دست پیگیری است.


به گفته معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان؛ تهیه تصاویر ارتوفتوموزاییک و مدل سه بعدی در بنادر امام خمینی، خرمشهر و آبادان با دقت cm۵ انجام شده و تسری آن برای سایر بنادر تابعه استان مورد تأکید قرار گرفت.


در جریان بازدید ۲ روزه مهدی نیکوکار، سرپرست اداره کل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی به خوزستان، ضمن حضور در نشست با مدیران بنادر و مسئولان و کارشناسان حوزه مهندسی سواحل و بنادر استان خوزستان، به صورت دریایی از  اسکله‌های هفتگانه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جوار اسکله‌های مجتمع بندری امام خمینی و از اسکله بارج هاربر و دیگر اسکله‌های این مجتمع بزرگ بندری و همچنین از بنادر و سواحل خرمشهر و آبادان بازدید به عمل آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)