• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۷۳۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
قم » اجتماعی
استاندار قم:

تمام ظرفیت استان قم باید در ساخت مسکن پای کار بیاید

استاندار قم گفت: مسکن مهمترین نیاز مردم است و مدیران استان باید تمام ظرفیت، اراده و توان خود را برای ساخت مسکن پای کار بیاورند.

تمام ظرفیت استان باید در ساخت مسکن پای کار بیاید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سیدمحمد آقامیری، استاندار قم در چهاردهمین جلسه شورای تامین مسکن استان قم خطاب به مدیر کل راه و شهرسازی و سایر مسئولان استانی با اشاره به حساسیت‌ها نسبت به طرح نهضت ملی مسکن برای تامین مسکن مردم گفت: باید در مدت زمان کوتاهی ادامه این طرح به سرانجام برسد و در این کار باید از کار اداری پرهیز و مسئولیت‌ها به صورت جهادی پیگیری شود.

آقامیری با اشاره به اینکه تمام ظرفیت‌های استان باید برای ساخت مسکن پای کار بیایید بر حذف موانع تولید و ساخت مسکن در روستا‌ها و ضرورت الحاق سریع‌تر زمین در روستا‌ها تاکید کرد و گفت قوانین دست و پا گیر برای ساخت‌مسکن روستایی بایدحذف شود و مدیران باید در ۷۲ ساعت موانع و مشکلات ساخت مسکن روستایی را حل کنند.

استاندار تاکید کرد: در روستا‌ها زمین تنها به ساکنین روستا‌ها داده شود و به هرکس در روستای خودش زمین برای ساخت اعطا می‌شود.

وی تاکید کرد: در رابطه مسکن‌های خود مالکی لیست افراد مشخص و اسامی آنان به بانک‌ها ارائه شود و بانک‌های خصوصی تسهیلات این بخش را تعیین تکلیف نمایند.

استاندار بر تامین مسکن خانواده‌های ۲ فرزند معلول تاکید کرد و گفت: وضعیت مسکن این قبیل خانواده‌ها باید تا پایان سال روشن شود.

آقامیری در خصوص معرفی تعاونی‌های برای ساخت مسکن گفت: تعاونی‌ها به شرط خوش سابقه بودن و سپردن تعهد وارد فرایند ساخت واحد‌های نهضت ملی مسکن می‌شوند.

وی درخصوص واگذاری زمین در قنوات گفت: ۸ هزار و ۲۰۰ قطعه زمین ۲۰۰ متری واگذار می‌شود و سند این زمین‌ها در ۱۰ روز آینده صادر خواهد شد تا مردم بتوانند در این منطقه مسکن بسازند.

آقامیری افزود: باید سعی شود زمان اجرای طرح طولانی نشود و باید مشکلات، موانع و عقب ماندگی و کندی طرح پیگیری و تعیین تکلیف شود.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه ساخت مسکن وظیفه و مسئولیت داریم، افزود: بر اساس آمار مرکز آمار کشور قم با رشد ۲ و ۳۳ صدم درصدی سالیانه نیازمند ۳۳ هزار واحد مسکونی است و این در حالی است که در سال‌های گذشته این کمبود جمع شده است و مسکن کمی ساخته شود.

آقامیری با اشاره به اینکه مسکن باید برای مردم تبدیل به کالای مصرفی شود افزود: مسکن در استان باید به قدری تولید شود و در هر جایی که نیاز است مردم بتوانند مسکن را با قیمت مناسب تهیه نمایند.

استاندار با بیان اینکه ساخت ۸۰ هزار مسکن در طرح نهضت ملی مسکن به استان قم تکلیف شده است گفت: مسکن مهمترین کالای مصرفی مردم است و مدیران باید تمام اراده و توان خود را برای مسکن سازی قرار دهند.

وی افزود: همه ساله با نرخ رشد جمعیت و فرزند آوری‌هایی که رخ می‌دهد مسکن دوباره اولویت استان است و امروز باید به صورت جهادی پای کار بود و امروز باید فکر مسکن برای آینده باشیم.

آقامیری از کاهش نیم درصدی تورم در دو ماه گذشته خبر داد و افزود: ازمهر ماه تا آبان‌ماه تورم استان قم نیم درصد کاهش یافته و رتبه استان قم در کشور از ۱۷ به ۸ کاهش یافته است که این با تلاش تمام مدیران انجام گرفته است.

استاندار در خصوص ممنوعیت خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن، گفت: خرید و فروش این امتیاز به هر روشی تخلف و جرم است و امتیاز طرح نهضت ملی مسکن قابل نقل و انتقال و قابل فروش نیست.

همچنین در این جلسه قرار شد در خصوص ساخت مسکن در بافت فرسوده مصوبه‌ای تهیه و از سوی راه و شهر سازی استان ابلاغ شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)