• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۷۵۹۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۰
ورزشی » توپ و تور
با تایید مواضع ایران در FIVB

والیبال ایران جهانی شد

فدراسیون جهانی والیبال با ارسال نامه‌ای به فدراسیون کشورمان مواضع ایران را در خصوص نحوه تعیین تیم‌های آسیایی در رقابت‌های قهرمانی مردان جهان در سال ۲۰۲۵ تایید کرد.

والیبال ایران جهانی شد
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، شورای والیبال فدراسیون جهانی والیبال که امیر طلوع‌کیان از ایران نیز در این شورا حضور دارد، پارسال روش حضور و انتخاب تیم‌های ملی کشور‌های مختلف با توجه به افزایش تعداد تیم‌های این رقابت‌ها در هر دو گروه مرد و زن را تعیین کرد و در هیئت رئیسه فدراسیون جهانی والیبال نیز به تصویب رسید.
 
با توجه به اینکه در این روش تعداد تیم‌ها به ۳۲ عدد رسید و شیوه انتخاب آن‌ها نیز به صورتی بود که سه تیم برتر مسابقات قهرمانی هر قاره به طور مستقیم می‌توانند به مسابقات قهرمانی مردان جهان راه یابند، محمدرضا داورزنی بلافاصله درخواست فدراسیون والیبال ایران را به کنفدراسیون والیبال آسیا ارسال کرد و هیئت رئیسه، ایران را میزبان این رقابت‌ها اعلام کرد.
 
با آغاز مسابقات قهرمانی مردان آسیا به میزبانی ارومیه مورخ ۲۷ مرداد تا ۴ شهریور، کیاتیپونگ دبیر کل کنفدراسیون آسیا که در این مسابقات حضور داشت در جلسه مشترک بین میزبان این مسابقات و اعضای کمیته کنترل به صراحت اعلام کرد که یکی از مهمترین مسابقات تقویم آسیا، مسابقات قهرمانی مردان آسیا است که در ارومیه برگزار می‌شود. وی یکی از دلایل اهمیت آن را نیز انتخابی قهرمان مردان جهان اعلام کرد، اما پس از انتشار این خبر، با رایزنی برخی کشور‌ها از جمله استرالیا که به دلایل کاملا سیاسی از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در ارومیه انصراف داده بودند، کمیته مسابقات کنفدراسیون والیبال آسیا اعلام کرد که مسابقات انتخابی قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۵ به صورت جداگانه برگزار می‌شود و به یک باره در پیشنویس تقویم مسابقات قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ مسابقات قهرمانی مردان و زنان آسیا را گنجاندند. این درحالی بود که به طور معمول در تقویم آسیا مسابقات قهرمانی قاره در سال‌های فرد به صورت هر دو سال یک بار برگزار می‌شود.
 
با توجه به اتفاقات رخ داده، محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال نسبت به برگزاری مجدد مسابقات قهرمانی آسیا در سال ۲۰۲۴ برای تعیین تیم‌های صعود کننده به قهرمانی جهان ۲۰۲۵ اعتراض کرد و خواستار ورود فدراسیون جهانی والیبال به این موضوع و تعیین تکلیف تیم‌های راه یافته به مسابقات قهرمانی مردان جهان در سال ۲۰۲۵ با توجه به مصوبه قبلی هیات رئیسه FIVB شد و پس از پیگیری‌های لازم بالاخره روز گذشته فدراسیون جهانی والیبال با ارسال نامه‌ای تائیدیه حضور ایران به عنوان تیم دوم مسابقات قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۳ را در مسابقات قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۵ اعلام کرد.
 
این در حالیست که در نشست سالیانه شورای والیبال فدراسیون جهانی که با حضور امیرطلوع کیان عضو ایرانی این شورا و همچنین آری گراسا و فابیو آزودو رئیس و دبیر کل فدراسیون جهانی والیبال برگزار شد، این موضوع مطرح و به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و فدراسیون جهانی با پذیرش موضع ایران اعلام کرد که این تصمیم کنفدراسیون والیبال آسیا خارج از برنامه‌های تصویب شده بوده و نمی‌توان مسابقه دیگری را در رده بزرگسالان به عنوان مسابقات انتخابی یا قهرمانی آسیا برگزار کرد؛ بنابراین مسابقات قهرمانی مردان آسیا به عنوان مسابقات انتخابی قهرمانی مردان جهانی به شمار می‌آید و تیم‌های ژاپن، ایران و قطر به عنوان سه تیم برتر و مدال‌آور این مسابقات به طور مستقیم به مسابقات قهرمانی مردان جهان در سال ۲۰۲۵ صعود کردند.
 
بر این اساس تیم ملی والیبال مردان ایران در سال ۲۰۲۵ به عنوان تیم دوم قاره آسیا در رقابت‌های قهرمانی مردان جهان شرکت خواهد کرد. گفتنی است ایران به عنوان یکی از نامزد‌های کسب میزبانی این رقابت‌ها آمادگی خود را اعلام کرده و فدراسیون جهانی با قبول این موضوع خواستار ارسال برنامه و پروپوزال میزبانی این رقابت‌ها از سوی ایران شده است که چندی پیش پروپوزال ایران برای میزبانی در معتبرترین مسابقات فدراسیون جهانی والیبال به صورت رسمی به اف آی وی بی ارسال شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق بیت المال در شهرکرد
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
فردا؛ آخرین مهلت مرحله مقدماتی نهمین دوره جشنواره قرآنی فجر
اعلام ورزشگاه یک مسابقه از هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال
بازگشت منابع ارزی و ریالی به چرخه مالی استان زنجان
اغتشاشات دی‌ماه حاصل دسیسه چندساله دشمنان نظام بود
از برترین های جشنواره سرباز تا آغاز نام نویسی حج عمره در بسته خبر روز
آشوب‌طلبان چگونه «چشم شهر» را هدف گرفتند؟
دستگیری شرور مسلح با ۵ فقره قتل با سلاح جنگی در هرمزگان
آمادگی یگان‌های امدادی، حفاظتی و پشتیبانی در بندر شهید بهشتی چابهار
محل دپوی سوخت قاچاق لو رفت
بررسی طرح تبدیل نمایشگاه بین المللی به پارک گردشگری
سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های عمرانی با پرداخت به ذی نفع نهایی
راه پیمایی۲۲ بهمن امسال باشکوه‌تر از همیشه
کمک راهداری آذربایجان‌ شرقی به ۱۴۲ خودروی گرفتار در برف و کولاک
کشف محموله ۱۲۱ کیلویی مواد مخدر در شهرستان نهبندان
تأکید دبیر نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز اردبیل
نذر قربانی در فارس
مه‌گرفتگی و بارش برف در محور‌های کوهستانی آذربایجان‌غربی
خانوارهای کردستانی یک هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان از اعتبار کالابرگ خرید کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
ثبت‌نام داوطلبان پویش سلام محله در کهگیلویه و بویراحمد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)