• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۷۸۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۶
سیاسی » دولت

قانون جرم انگاری رابطه با رژیم صهیونیستی؛ ماندگار در تاریخ عراق

معاون اول رئيس جمهور، اقدام مجلس عراق در تصویب قانون جرم انگاری رابطه با رژیم صهیونیستی را کاری ارزشمند و مهم توصیف کرد و گفت: مطمئناً این اقدام مجلس عراق در تاریخ این کشور ماندگار خواهد بود.

قانون جرم انگاری رابطه با رژیم صهیونیستی؛ ماندگار در تاریخ عراق

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مخبر، امروز دوشنبه در دیدار «محسن‌المندلاوی» نایب رئیس مجلس عراق، از مواضع خوب دولت و مجلس این کشور در قبال مسائل غزه قدردانی کرد و گفت: اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت است و ما باید به دنبال محاکمه بانیان این جنایت باشیم.

وی اظهار داشت: در جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، همه قدرت‌های مطرح دنیا با تمام امکانات، جمع شده‌اند، اما نتوانسته‌اند به ایستادگی و مقاومت مردم غزه آسیب وارد کنند. به همین علت، دست به کشتار و جنایت علیه زنان، کودکان و غیر نظامیان زده‌اند.

معاون اول رئیس جمهور، مسائل موجود در غزه را نمادی از حاکمیت بی‌عدالتی در دنیای امروز توصیف کرد و افزود: متاسفانه مجامع جهانی که باید به این‌گونه مسائل رسیدگی کنند، در خاموشی شبیه مرگ فرو رفته و سکوت کرده‌اند و این وظیفه ما مسلمانان و دیگر دولت‌های مستقل است که به میدان بیاییم و به ملت مظلوم غزه کمک کنیم.

مخبر از رژیم صهیونیستی، داعش و گروه‌هایی نظیر آن به عنوان ارتش نیابتی آمریکا یاد کرد و افزود: این گروه‌ها به خواست آمریکا هر روز به شکلی در منطقه‌ای ظهور و بروز می‌کنند و دولت‌ها و ملت‌های منطقه برای تقابل با آن‌ها باید همواره آماده و هوشیار باشند.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه، روابط جمهوری اسلامی ایران و عراق را روابطی گسترده و مستحکم توصیف کرد و افزود: روابط و مناسبات تهران و بغداد، جدا از مسائل سیاسی و اقتصادی، ریشه در فرهنگ دو کشور و علاقه عمیق دو ملت به یکدیگر دارد که نمونه بارز آن حمایت و پشتیبانی همه جانبه مردم ایران از حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در عراق برای مقابله با داعش بود.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان نمی‌توانند به روابط مستحکم و دیرینه ایران و عراق آسیب وارد کنند، تصریح کرد: مسئولان و دولت‌های دو کشور باید زمینه توسعه روابط اقتصادی را طوری ساماندهی کنند تا مناسبات اقتصادی نیز متناسب با روابط صمیمانه دو کشور، ارتقا پیدا کند.

مخبر با یادآوری ظرفیت‌های مشترک دو کشور، نظیر میدان‌های مشترک نفتی، اظهار داشت: سطح روابط اقتصادی و همکاری‌های ایران و عراق با وجود نزدیکی فراوان، باید بیش از این افزایش یابد و دو کشور باید همکاری‌های اقتصادی و تجاری خود در زمینه‌های مختلف را بیش از پیش گسترش دهند.

معاون اول رئیس جمهور، همچنین با تاکید بر لزوم استفاده از ارز ملی دو کشور در مبادلات تجاری گفت: توجیهی ندارد که ایران و عراق با این میزان از انطباق سیاسی و اقتصادی و با وجود پیوند‌های عمیق دینی و فرهنگی، مراودات و مبادلات اقتصادی خود را با ارز ثالث و به‌خصوص ارز کشوری که دشمن مشترک ما است، انجام دهند و لازم است که تلاش کنیم تا مبادلات تجاری با ارز‌های ملی دو کشور انجام شود.

وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال آسیب زدن به روابط ایران و عراق است، اظهار داشت: مناسبات گسترده و ارتباط عمیق تهران و بغداد برای آمریکا و نظام سلطه خوشایند و قابل تحمل نیست، اما بی‌تردید مواضع آنان تاثیری در روابط صمیمانه تهران و بغداد نخواهد داشت.

نایب رئیس مجلس عراق نیز در این دیدار، روابط دو کشور را دیرینه، راهبردی و برادرانه، توصیف کرد و از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران و به‌خصوص سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مبارزه علیه گروه تروریستی داعش، قدردانی کرد.

محسن‌المندلاوی با بیان اینکه خوشبختانه امروز اوضاع عراق به حالت طبیعی برگشته است، تصریح کرد: مجلس عراق از دولت این کشور در همه زمینه‌ها پشتیبانی و از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران نیز حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه عراق در مسئله فلسطین، مواضعی روشن را اتخاذ و تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم کرد، گفت: حملات این رژیم به بیمارستان‌ها و مدارس و کشتار زنان و کودکان غزه، محکوم است و اتحادیه مجالس عربی نیز تاکنون دو نشست برای محکوم کردن این تجاوزات برگزار کرده‌اند.

نایب رئیس مجلس عراق، اظهار داشت: متاسفانه مواضع کشور‌های اروپایی و برخی کشور‌های عربی در قبال مسئله فلسطین، مواضعی ضعیف بوده است و به‌ زودی نشست دیگری در اتحادیه مجالس عربی برگزار خواهیم کرد تا این کشور‌ها را به اتخاذ مواضعی قوی‌تر برای محکوم کردن رژیم صهیونیستی، تشویق کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)