• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۷۹۵۴۷
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
اردبیل » علمی فرهنگی
دانشگاه محقق اردبیلی

سومین همایش ملی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

سومین همایش ملی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان با پذیرش ۳۸۰ مقاله از پژوهشگران سراسر کشور در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

سومین همایش ملی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، دکتر جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در این همایش با اشاره به گزارش اخیر ISC از قرار گرفتن ۱۱ نفر از پژوهشگران این دانشگاه در بین پژوهشگران پراستناد برتر علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر خبر داد و افزود: کسب این افتخار با توجه به قدمت کم این دانشگاه نسبت به دیگر دانشگاه‌ها حائز اهمیت است، با این وجود دانشگاه محقق اردبیلی با سرعت در مسیر پژوهش و فناوری در حال حرکت و کسب افتخارات متعدد است.
وی افزود: دانشگاه محقق اردبیلی در عرصه‌های بین المللی نیز خوش درخشیده و در رتبه بندی شانگ‌های با کسب رتبه‌ای بالاتر از دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی مواد حضور دارد و در دو رشته علوم و مهندسی انرژی و کشاورزی جزو ۶ دانشگاه برتر کشور است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تبریک روز دانشجو، به راز و رمز تربیت کودک از دیدگاه پیامبر اکرم (ص) اشاره و فلسفه وجودی خلقت انسان را تشریح کرد.
وی افزود: وظیفه داریم مهرورزانه و دست در دست هم کمبود‌های خانواده و آموزش و پرورش را جبران کنیم.
دکتر حامد رضایی مدیرکل بهزیستی استان اردبیل به ضرورت استفاده از ظرفیت مشاوران در حوزه کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: این مساله باید در حوزه آموزش و پرورش جدی گرفته شود.
وی با بیان اینکه با ارتباطات جدید ایجاد شده با آموزش و پرورش از ظرفیت مراکز مشاوره در این حوزه استفاده خواهد شد، افزود: رشد جسمی، رشد شناختی فکری و رشد عاطفی نیز مسائلی هستند که نیاز است معلمان دوره ابتدایی با آن آشنایی داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با اشاره به فعالیت ۱۰۵ مرکز مجوزدار مشاوره در سطح استان، ادامه داد: از این تعداد ۱۰ مرکز مشاوره به صورت تخصصی در حوزه کودک و نوجوان و ۴ مرکز مشاوره به صورت تخصصی در حوزه تحصیلی و تربیتی فعال هستند.

سومین همایش ملی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

دکتر محمد نریمانی رئیس سومین همایش ملی روان شناسی بالینی کودک و نوجوان نیز دانشگاه محقق اردبیلی را بازوی توانمند استان در حوزه آموزشی و پژوهشی معرفی کرد و گفت: این دانشگاه در توانمندسازی مراکز فعال روانشناسی آماده همکاری و اطلاع رسانی می‌باشد.
وی همچنین مشارکت، همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌ها را مولفه اصلی و اثربخش نیل به اهداف همایش دانست و ارتباط دستگاه‌ها با دانشگاه محقق اردبیلی را در تصمیم گیری‌های مهم، اثرگذار دانست.
رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: این همایش ارتباط پژوهشی بین دانشگاه محقق اردبیلی و حوزه علمیه را مستحکم‌تر نموده و تابع وحدت حوزه علمیه و دانشگاه هستیم.
رئیس سومین همایش ملی روان شناسی بالینی کودک و نوجوان با اشاره به اینکه اثر بخش‌ترین فایده این همایش مشارکت است، کار تیمی را در حوزه آموزش و پژوهش اصلی‌ترین مولفه سرمایه اجتماعی معرفی کرد و افزود: روحیه کار تیمی در آموزش و پژوهش فراتر از داخل دانشگاه است و بدون همکاری و مشارکت ارگان‌ها و سازمان‌ها امکان پذیر نمی‌شد.
وی با بیان اینکه برای این همایش ۴۲۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که با بررسی هیات داوران۳۸۰ مقاله پذیرش شد، ابراز امیدواری کرد: فرهنگ روانشناسی بالینی در بین خانواده‌ها جایگاه خود را پیدا کند.
گفتنی است در ادامه دکتر نیلوفر میکائیلی به عنوان سخنران کلیدی این همایش به ارائه بیانات خود پرداخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)