• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۴۴۴۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۶
بوشهر » اجتماعی

سهم ۶۰ تا ۷۰ درصدی موتورسیکلت سواران در تصادفات

رئیس پلیس راهنمایی رانندگی استان بوشهر می‌گوید: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون، ۶۰ تا ۷۰ درصد آمار تصادفات فوتی و جرحی سهم راکبان موتورسیکلت بوده که نسبت‌ به سال گذشته، روند افزایشی داشته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز بوشهر، سرهنگ محمدصادقی، افزود: پارسال در مدت یک سال ۱۵۰ نفر آمار فوت و جرح موتورسیکلت سواران در استان داشته‌ایم در حالی که در ۸ ماهه امسال تصادفات فوتی و جرحی موتورسیلکت‌ها ۱۸۵ نفر بوده است.

وی با تاکید بر رعایت قانون و موارد ایمنی از سوی راکبان موتورسیکلت، گفت: برای ترغیب موتورسواران به رعایت نکات ایمنی، ۶ هزار کلاه ایمنی در کشور توزیع می‌شود که سهم بوشهر ۷۰ کلاه ایمنی است.

رئیس شعبه صندوق تامین خسارت‌های بدنی بیمه استان بوشهر نیز گفت: هرساله موتور سواران به علت رعایت نکردن نکات ایمنی موجب حوادث بسیار جانی و مالی می‌شوند که یکی از علل مهم آن استفاده نکردن راکبان موتور سیکلت از کلاه ایمنی و ضربه به سر است.

عباس معتمد ادامه داد: مورد دیگر خسارت مالی ناشی از تصادف موتورسواران است که نیازمند پوشش بیمه‌ای شخص ثالث است، اما شماری از راکبان موتورسیکلت نسبت‌به آن بی توجه هستند و به علت نداشتن بیمه قادر به پرداخت خسارت تصادف نیستند و دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شوند.

وی یادآور شد: پرداخت خسارت و جبران آن برعهده صندوق تامین خسارت است و هرساله این صندوق بخش بسیار زیادی از خسارت‌های تصادف‌ها را از طریق حق بیمه پرداختی از سوی مردم تامین می‌کند، به همین خاطر داشتن گواهینامه، کلاه ایمنی و بیمه شخص ثالث برای راکبان موتورسیکلت الزامی است.

رئیس شعبه صندوق تامین خسارت‌های بدنی بیمه عنوان کرد: طبق قانون صندوق مکلف است همه خسارت پرداختی را از مقصر حادثه تصادف دریافت کند که رقم بسیار بالایی است و با توجه به اینکه امسال مبلغ دیه در ماه‌های عادی ۹۰۰ میلیون تومان و در ماه‌های حرام یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است، فرد مقصر حادثه باید حتما بیمه شخص ثالث داشته باشد تا بتواند از طریق صندوق تامین خسارت، هزینه‌ها را پرداخت کند.

وی گفت: در سال گذشته ۴۳ درصد از مقصران حوادث رانندگی را موتورسیکلت سواران تشکیل داده‌اند، اما امسال تا کنون این آمار به ۴۷ درصد افزایش یافته است.

معتمد ادامه داد: همچنین پارسال ۴۰ درصد از زیان دیده‌ها موتورسیکلت سواران بودند، اما امسال تا کنون این آمار به ۴۷ درصد رسیده که افزایش چشم‌گیری داشته است و احتمال ادامه این روند تا پایان سال دور از انتظار نیست.

مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی و حوادث جاده‌ای استان بوشهر هم گفت: امسال افزایش حوادث ترافیکی را نسبت به پارسال داریم و مهمترین موضوع در این حوادث، آسیب جدی به راکبان موتور سیکلت بوده است.

دکتر سید حسین موسوی افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون ۵ هزار ۶۱۰ نفر حادثه تصادف موتورسیکلت در استان داشته‌ایم که یک سوم کل حوادث ترافیکی و تصادف‌ها را تشکیل می‌دهد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)