• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۹۱۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال

نکونام: از جنس پرسپولیسی‌ها هستیم و همه چیز را بلدیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری قبل از شهرآورد ۱۰۲ گفت: نیاز به تمرکز بالا داریم و به بچه‌ها هم گوشزد کرده‌ایم. امیدواریم بازی دلچسبی برای هواداران باشد.

نکونام: از جنس پرسپولیسی‌ها هستیم و همه چیز را بلدیم
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما ، جواد نکونام، سرمربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش ازشهرآورد ۱۰۲ اظهار کرد: مثل تمام بازی‌ها سعی می‌کنیم روی نقاط قوت و ضعف حریف شناخت داشته و برای این بازی برنامه داشته باشیم. نیاز به تمرکز بالا داریم و به بچه‌ها هم گوشزد کرده‌ایم. امیدواریم بازی دلچسبی برای هواداران باشد.
 
نکونام درباره رویارویی دو تیم مدعی قهرمانی عنوان کرد: مدعی قهرمانی یک بحث است که کاملا جداست و اول فصل به هواداران گفتم و روی صحبتم با آنهاست؛ گفتم بعضی وقت‌ها کلاه سر ما می‌رود که برخی شیطنت‌ها ما را از راهمان دور می‌کند. برخی تغییرات مدیریتی در استقلال ما را از هدفمان دور کرد. تا استقلال به صدر جدول آمد فشار‌ها شروع شد. نمی‌دانم چرا برخی تیم‌ها که بازیکن گرفتند و از ما خیلی شرایط بهتری دارند و حتی همین الان که باید بازیکن از لیست خارج کنند تا بازیکن بگیرند، صحبت نمی‌کنند؟ وقتی به صدر آمدیم همه گفتند باید قهرمان شویم، اصلا اینطور نیست. لیست امسال ما شده ۱۹ بازیکن زیر ۲۵ سال و شرایطی که تیم‌ها سال گذشته داشتند باعث شد استقلال از همین روند دور شود.
 
سرمربی استقلال در مورد صدرنشینی غیرمنتظره تیمش و فشار برای بردن داربی گفت: کسانی می‌گویند باید قهرمان شویم و داربی را ببریم، باید حواسمان باشد که سرمان کلاه نرود. استقلال امسال تیم خوبی دارد و باید باهوش باشیم. فقط این افرادی که این حرف‌ها را می‌زنند دشمن استقلال هستند. ما هیچ ابزاری نداشتیم و شرایط ایده‌آل نبوده است. بچه‌ها زحمت کشیدند و برنده شدند و اصلا نگاه نمی‌کنم که چند امتیاز داریم و چه کار می‌کنیم. در هر بازی باید بجنگیم.
 
در ادامه خبرنگاری از نکونام پرسید «آخرین تقابل شما و هاشمی‌نسب با پرسپولیس خوب نبود، این بازی را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟» سرمربی استقلال پاسخ داد: به داربی‌های دیگر کاری ندارم، چون شرایط خاص خودش را داشته است. آقای هاشمی‌نسب حرف خودش را رک می‌زند و اگر کسی عملی انجام ندهد، عکس العمل ندارد. بازی‌های گذشته تمام شده و فردا یک بازی جدید است.
 
نکونام همچنین در پاسخ به این سوال که «با توجه به کمبود بازیکن، وجود چند مصدوم برای تیمش دردسرساز نیست؟» گفت: اگر می‌گفتم باید بازیکن بگیریم برای همین روز‌ها بود. حداقل تیم‌ها می‌توانند بگویند که در تعطیلی‌ها چقدر مصدوم داشتند. این وسط فقط به نفع تیم‌هایی شد که در آسیا بازی می‌کردند. از سازمان لیگ می‌خواستیم یک روز بازی ما و فولاد را جلوتر برگزار کند که، چون ملی‌پوش نداشتیم این اتفاق نیفتاد و این شرایط واقعا به ما ضربه زد. الان هم مصدوم داریم و امروز خداراشکر دو تا از چهار مصدوم ما تمرین کردند و صبر می‌کنیم که فردا تصمیم بگیریم.
 
در ادامه خبرنگاری از نکونام پرسید «با شرایط سخت آغاز کردید، اما پرسپولیس با یک هوادار متمول بازیکن گرفت و فقط یک امتیاز از آن‌ها کسر شد، استقلال هوادار متمول ندارد؟» سرمربی استقلال در پاسخ گفت: دنبالش هستیم. خودشان تاکید کردند و صحبتی درباره حریف ندارم. با این سقف بودجه، فوتبال ما چند سال دیگر بیشتر دوام نمی‌آورد. شرایط خوب نیست. برای فوتبال باید قانون فوتبالی بنویسیم که روی آن فکر شده است و بتواند به فوتبال کمک کند. قیمت هر بازیکن مشخص است، اما اگر بتوانیم مدیریت کنیم این شرایط پیش نمی‌آید که یک سال درگیر سقف و کف قرارداد باشیم. حداقل پنج تیم سقف را رعایت نکرده‌اند.
 
نکونام درباره صحبت‌ها در مورد نیمکت استقلال هم عنوان کرد: هیچ نگرانی برای فردا نداریم و ما هم از جنس خودشان هستیم و همه چیز را بلدیم. داربی قبل برای قبل است و امیدوارم آن اتفاقات مانند داربی سال گذشته رخ ندهد.
 
سرمربی استقلال درباره استفاده از VAR برای داربی گفت: امیدواریم قانون به بهترین شکل ممکن وضع شود تا همه در شرایط عادی بازی کنیم.
 
در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس از یحیی گل‌محمدی سوال شد که «استقلال سقف قرارداد‌ها را رعایت نکرده و سانروف دارد، واکنش شما به این اتهام چیست؟» نکونام پاسخ داد: تکلیف ما مشخص است. کسانی که با سوال‌هایشان به ما بی احترامی می‌کنند مطمئنا خط‌دهی شده است، اما بی احترامی نباید باشد. بازیکنان دو تیم وقتی به زمین بیایند، مشخص می‌شود که قیمت‌ها چگونه است. تاییدیه هوادار میلیونی هم مشخص است و همه چیز روی میز است. اینکه یک امتیاز یا چند امتیاز کم شود بر عهده افرادی است که تصمیم گیرنده هستند.
 
در ادامه خبرنگاری به نکونام گفت «در داربی فصل گذشته یک درگیری پیش آمد و گل‌محمدی به سینه داور زد، ولی هیچ اتفاقی نیفتاد» سرمربی استقلال اظهار کرد: در تمام بازی‌ها داور تعیین کننده است و از ابتدای لیگ تا الان چند تیم ضرر کرده‌اند که کاملا مشخص است. اگر VAR باشد امتیازات واقعی تقسیم می‌شود. استقلال همیشه متضرر بوده و سال‌ها شرایط علیه استقلال بوده است. امیدوارم با آمدن VAR این شرایط برگردد.
 
او در پاسخ به این سوال که با وجود تنش بین او و گل‌محمدی، فردا در آغاز بازی به سمت نیمکت حریف می‌رود یا خیر؟ گفت: شما (خبرنگاران) هم در کار خودتان چالش دارید، بین ما هم اتفاق افتاده و هیچ مشکلی نداریم. همیشه احترام گذاشته‌ام و می‌گذارم. با آغوش باز به سمت نیمکت‌های حریف رفته‌ام و فردا هم اینطور خواهد بود و مشکلی نخواهیم داشت.
 
نکونام درپاسخ به این سوال که «طی هفته‌های اخیر به رفتار‌های هاشمی‌نسب انتقاد می‌شود، آیا از این موضوع نگران نیستید؟» گفت: ما از جنس خودشان هستیم، کارمان را بلدیم.
 
او درباره این که معمولا داربی‌ها زیبا نیستند و آیا فردا بازی هجومی از استقلال خواهیم دید؟ گفت: چرا این سوال را از رقیب نمی‌پرسید؟ حالا این همه داربی‌ها زیبا نشده چرا این بار به دنبال زیبا شدن داربی هستید؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)