• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۹۱۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۰
اقتصادی » بازاروتجارت

از قانون عفاف و حجاب تا برنامه های گسترش امنیت مرزها

وزیر کشور گفت: در صد روز گذشته ۵۵۵ درگیری مسلحانه با قاچاقچیان و ۲۰ درصد افزایش کشفیات مواد مخدر داشتیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر، عبدالرضا رحمانی فضلی در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما درباره عملکرد یکصد روزه خود افزود: در این مدت 90 آزمایشگاه تولید مواد مخدر صنعتی کشف شد و 16 هزار معتاد جمع آوری و به اردوگاهها منتقل شده اند.
وی با بیان اینکه نیازمند ایجاد کمپ های ترک اعتیاد جدیدی به ویژه در تهران هستیم گفت: مراحل پیشرفت یکی ازاین کمپ ها در تهران به 70 درصد رسیده است.
وزیر کشور تصریح کرد: در برنامه رئیس جمهور بحث امنیت جامعه پایدار مطرح شده است و با استفاده از همه امکانات و ظرفیت ها تلاش می کنیم شرایط را به گونه ای ایجاد کنیم که امنیت پایدار داشته باشیم.
وی گفت: شورای توسعه امنیت شرق و غرب کشور که شامل استانهای مرزی است ایجاد کرده ایم و طرح هایی داریم که با محقق شدن آنها حوزه سرمایه گذاری و اشتغال در استانهای مرزی رونق می گیرد و مطالبات مردم برآورده می شود.
رحمانی فضلی افزود: وزارت کشور 80 درصد نیروی خود را برای مقابله با مواد مخدر در مرز متمرکز کرده است و اکنون در 95 درصد از مرزها امکان تردد برای اشرار و قاچاق وجود ندارد.
وزیر کشور گفت: تا مرداد سال آینده باقی مانده مرزها نیز در کنترل قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان 1200 کیلومتر مرز خشکی و 370 کیلومتر مرز دریایی با کشور افغانستان و پاکستان دارد افزود: اکنون به دلیل کنترل شدید مرز خاکی مسیر قاچاق مواد مخدر به دریا منتقل شده است.
رحمانی فضلی گفت: با توجه به بی ثباتی افغانستان و پاکستان تلاش می کنیم با محور قرار دادن ایران در منطقه، امنیت را در استان سیستان و بلوچستان تقویت کنیم.
وزیر کشور افزود: در این مدت دو بار به این استان سفر کرده ام و شورای امنیت و تامین را در این استان برگزار و از مرز بازدید کرده ایم.
وی گفت: در استان سیستان و بلوچستان توسعه نیافتگی تاریخی موجب ضعف سرمایه گذاری شده است که اکنون فقط 11 واحد تولیدی بالای 100 نفر در این استان فعالند.
وزیر کشور تاکید کرد: مردم منطقه مشارکت جدی در سرمایه گذاری داشته باشند.
وی گفت: برنامه های تشویقی برای افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی و انتقال امکانات مجاور به استان سیستان و بلوچستان داریم.
رحمانی فضلی افزود: با سازمان ملل درباره مبارزه با مواد مخدر مذاکره کرده ایم و در مجامع بین المللی و منطقه ای حضور بسیار فعالی داشته ایم.
وزیر کشور گفت: در تعدادی از استانها در یکصد روز گذشته 200 درصد افزایش کشفیات مواد مخدر داشته ایم و براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری تلاش می کنیم به عقبه و بنیان های اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر ضربه بزنیم.
وی افزود: حدود یک میلیون و 300 هزار نفر در کشور مواد مخدر مصرف و این تعداد حدود شش میلیون نفر را درگیر مواد کرده اند.
وزیر کشور گفت: آمار زنان معتاد جامعه از 5 و 6 دهم درصد به 9 و 8 دهم درصد افزایش یافته که لازم است در این مورد برنامه ریزی کرد.
رحمانی فضلی افزود: روند اعتیاد در جامعه کنترل نشده اما کاهش یافته است.
وزیر کشور گفت: در زمینه درمان و پیشگیری، مردم باید به صورت جدی وارد صحنه شوند و رسانه ها تلاش بیشتری در حوزه پیشگیری داشته باشند.
وی افزود: در زمینه افزایش آگاهی مردم برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر نشست هایی را با رسانه ها برگزار کرده ایم.
رحمانی فضلی اظهارداشت: مجوز هایی را به سازمانهای مردم نهاد برای افزایش آگاهی های عمومی در مقابله با مصرف مواد مخدر داده و خیریه هایی را برای حمایت از معتادان ترک کرده و خانواده های آنان ایجاد کرده ایم.
وزیر کشور درباره اهداف این وزارتخانه در پیشبرد مسائل فرهنگی و اجتماعی گفت: تلاش کرده ایم در وزارت کشور در حوزه فرهنگ و اجتماعی مدیران مناسبی را انتخاب کنیم. 
وی افزود: شورای اجتماعی را که با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ایجاد شده است فعال کرده ایم و 4 جلسه نیز برگزار شده است.
رحمانی فضلی گفت: ‌در این شورا 26 دستگاه عضو هستند که وظایف آنها را برای اجرا ابلاغ کرده ایم.
وی با بیان اینکه قانون عفاف و حجاب نیز از سوی وزارت کشور به همه دستگاه ها ابلاغ شده است افزود: دستگاه هایی که این قانون به آنها ابلاغ شده است باید درباره روند اجرایی شدن این قانون در حوزه های مربوط به خود پاسخگو باشند. 
وزیر کشور گفت: به علت ضعف عملکرد دستگاهها، مبارزه با مظاهر بدحجابی و ناهنجاری های اجتماعی به دوش نیروی انتظامی افتاده است.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه وزارت کشور در تلاش است سطح ارتباط خود را با سازمهانهای مردم نهاد و نهادهای مدنی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تقویت کند افزود: تا یک ماه آینده نشست سراسری را با حضور رئیس جمهور با این نهادها برگزار خواهیم کرد.
وزیر کشور گفت: فعالیت های گروههای سیاسی و احزاب برای مردمسالاری دینی امر ضروری است و بنده با آنها جلساتی را خواهم داشت.
وی افزود: از گروههای سیاسی می خواهیم شفاف عمل کنند و پاسخگو و قاعده مند باشند.
رحمانی فضلی درباره مسائل اقتصادی نیز گفت: اگر در بهترین شرایط بین المللی باشیم و روزی دو میلیون بشکه نفت هم صادر کنیم با توجه به اینکه سال آینده به 170 هزار میلیارد تومان بودجه جاری نیاز داریم معلوم نیست رشد پیش بینی شده 8 درصدی برنامه پنجم توسعه محقق شود.
وی با بیان اینکه باید منابع داخلی را به خوبی تجهیز و سرمایه های بخش خصوصی را وارد بخش تولید کنیم گفت: صندوق سرمایه گذاری مناطق را طراحی کرده ایم که با تصویب آن سرمایه های بخش خصوصی با کنترل مردم و دولت سرمایه گذاری می شود.
رحمانی فضلی افزود: بهره وری ما اکنون زیر نیم درصد است که باید در جهت افزایش بهره وری و کاهش مصرف حرکت کند البته ظرفیت 20 درصدی صرفه جویی در کشور وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)