• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۹۲۸۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
بین الملل » غرب آسیا
لحظه به لحظه با طوفان الاقصی؛

اصابت شش موشک به «مرگلیوت»

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به اصابت شش موشک شلیک شده از لبنان به شهرک اشغالی مرگلیوت اذعان کردند و حزب الله از هدف قرار دادن تجهیزات جاسوسی دشمن در شهرک صهیونیستی دوویو خبر داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از المیادین، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از اصابت شش موشک شلیک شده از جنوب لبنان به شهرک صهیونیست‌نشین مرگلیوت در شمال اراضی اشغالی خبر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اعلام خبر به صدا در آمدن آژیر خطر در شهرک‌های هم‌مرز با جنوب لبنان در پی حملات راکتی و موشکی مقاومت اذعان کردند که مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی امروز زیر آتش گسترده حزب الله از جنوب لبنان قرار داشته است.

خبرنگار المیادین در لبنان هم از شلیک موشک ضد زره به شهرک اشغالی دوویو خبر داد.

مقاومت اسلامی حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که یک دستگاه بالابر صهیونیست‌ها را حین نصب تجهیزات فنی و جاسوسی در مزارع دوویو با سلاح مناسب هدف قرار داد و آن را منهدم کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی ضمن اذعان به این حمله مدعی شدند در این حمله که یک سالن ورزشی هدف قرار گرفت، کسی زخمی نشد.

کشف جسد دست کم ۲۰ فلسطینی در محوطه بیمارستان العدوان در غزه

به گزارش الجزیره، اجساد دست کم ۲۰ فلسطینی در محوطه بیمارستان کمال العدوان در شمال غزه پیدا شد. شاهدان می‌گویند تعدادی از آن‌ها را بلدوزر‌های اسرائیلی در زمان محاصره این بیمارستان که چند روز طول کشید، زیرگرفته اند. این بیمارستان تقریبا دیگر فعالیت ندارد و فقط ۱۱ بیمارستان در این منطقه فعالیت دارند.
شهروند فلسطینی مرد: چرا جامعه بین المللی کاملا سکوت کرده است. تلاش می‌کنیم کسانی را که کشته شده اند، شناسایی کنیم. با استفاده از بلدوزر انسان‌ها در حالی که زنده بوده اند، دفن شده اند. چه کسی می‌تواند چنین کاری را انجام دهد؟ باید عدالت درباره چنین جنایتی اجرا شود و به دادگاه جنایی بین المللی ارجاع داده شود. بلدوزر‌ها به هزاران آواره غیرنظامی حمله کردند و آن‌ها را دفن کردند. به این جسد نگاه کنید. او بر اثر ضربه بلدوزر زخمی شده بود. از سکوت جامعه بین المللی متعجب هستم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

اقدامات نژادپرستانه صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان
شبکه المیادین گزارش داد: نظامیان اشغالگر اسرائیلی علاوه بر کشتار فلسطینیان در نوار غزه، اقدامات نژادپرستانه علیه آنان انجام می‌دهند.
سربازان اشغالگر اسرائیل، به رفتار‌های تحریک آمیز و نژادپرستانه در حق فلسطینیان ابراز افتخار می‌کنند. ورود شهرک نشینان به مسجدالاقصی تا آتش زدن غذا‌ها در محله الشجاعیه، از جمله این اقدامات است.
به نظر می‌رسد کشتار بیگناهان و غیرنظامیان فلسطینی، به ویژه کودکان و زنان، خونخواری ارتش اشغالگر اسرائیل را ارضا نمی‌کند و به همین علت، اقدامات تحریک آمیز و خصمانه علیه ارزش‌های انسانی، دینی، اجتماعی و اخلاقی انجام می‌دهد. این چیزی است که آمریکا در شورای امنیت به ادامه آن رای داد. در کنار نسل کشی، نظامیان اشغالگر به نژادپرست بودن خود و نفرت داشتن از دیگران به ویژه فلسطینیان، عرب‌ها، مسلمانان و مسیحیان، افتخار می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

سازمان جهانی بهداشت: اورژانس بیمارستان الشفا حمام خون است
سازمان بهداشت جهانی روز یکشنبه اعلام کرد: بخش اورژانس بیمارستان الشفا در شمال غزه که در اثر بمباران اسرائیل ویران شده است، "حمام خون" است و بزرگترین بیمارستان در سرزمین فلسطین اکنون نیاز به "احیاء" دارد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در بیانیه مطبوعاتی تاکید شده است که تیمی از سازمان بهداشت جهانی و دیگر آژانس‌های سازمان ملل توانستند تجهیزات پزشکی را روز شنبه به بیمارستان تحویل دهند، جایی که "ده‌ها هزار آواره" در بیمارستان پناه گرفته‌اند.
در بیانیه‌ای که سازمان جهانی بهداشت WHO روز یکشنبه منتشر کرد، تصریح کرد که آب آشامیدنی و غذا "کم است".
این سازمان می‌گوید: «تیم اعزامی، بخش اورژانس را به عنوان یک «حمام خون» توصیف کردند که در آن صد‌ها بیمار مجروح در داخل و هر دقیقه بیماران جدید وارد می‌شدند.
مجروحان بر روی زمین مداوا می‌شوند و ابزار مدیریت درد بسیار محدود و یا حتی وجود ندارد.. این بیمارستان تنها با حداقل امکانات و با تیم بسیار کم کار می‌کند و «بیماران بحرانی برای مداخلات جراحی به بیمارستان‌های دیگر منتقل می‌شوند».

 

 

 

شهادت فرزند داوود شهاب از رهبران جهاد اسلامی در حمله هوایی صهیونیست‌ها
به گزارش کانال تلگرامی قدس فید، در حمله هوایی جنگنده‌های صهیونیستی به منزل خانواده داوود شهاب از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین در شمال نوار غزه، فرزند وی شهید شد.

 

 

تصاویری از حمله گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در جحر الدیک
کانال تلگرامی ابو عبیده سخنگوی گردان‌های القسام تصاویری از حمله دیروز (جمعه) گردان‌های القسام به تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی در منطقه جحر الدیک در مرکز نوار غزه و هدف قرار دادن همه این نظامیان منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
برآورد خسارات جنگ غزه
حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی به نوار غزه خسارات زیادی به بخش‌های مختلف اقتصادی در نوار غزه وارد کرده است و برآورد‌ها حاکی از آن است که این خسارات به بیش از بیست میلیارد دلار می‌رسد.
ویرانگری‌های نیرو‌های رژیم اشغالگر در نوار غزه همچنان ادامه دارد و همزمان با آن خسارات اقتصادی همه بخش‌ها نیز در حال افزایش است. به این ترتیب خسارات وارده به زیرساخت‌های نوار غزه به بیست میلیارد دلار می‌رسد. این آمار‌ها حاصل برآورد‌های مرکز حقوق بشر اروپا - مدیترانه است. این خسارات به زیرساخت‌ها و تاسیسات و همه بخش‌های اقتصادی و خدماتی وارد شده است. این برآورد‌ها با استناد به حجم ویرانی‌های ناشی از تجاوزات رژیم اشغالگر در بیش از دو ماه جنگ و مقایسه آن با جنگ سال ۲۰۱۴ علیه نوار غزه ارائه شده است. این مقایسه نشان می‌دهد خسارات جنگ کنونی پنج برابر جنگ سال ۲۰۱۴ است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
شهادت ۳۲ فلسطینی در جبالیا از صبح امروز تا کنون.. حمله به مسجد حراء
به گزارش کانال تلگرام الرساله در پی حمله هواپیمای شناسایی رژیم صهیونیستی به مسجد حراء در جبالیا البلد یک زن فلسطینی شهید شد.
این رسانه همچنین به نقل از منابع محلی اعلام کرد از صبح امروز تا کنون پیکر ۳۲ شهید به مرکز درمانی جبالیا انتقال داده شده است. این افراد در سه کشتاری که رژیم صهیونیستی در جبالیا مرتکب شد به شهادت رسیدند و همچنان پیکر ده‌ها شهید زیر آوار است.
 
 
 
حزب الله: ۴ نظامی صهیونیست را در سعسع هدف قرار دادیم
به گزارش کانال تلگرام فلسطین پست، حزب الله لبنان اعلام کرد ۴ نظامی صهیونیست را در شرق سعسع (در ۴ کیلومتری مرز با لبنان) هدف قرار داده و تلفاتی قطعی وارد کرده است.
حزب الله لبنان همچنین اعلام کرد، محل استقرار نظامیان صهیونیست را در جنگل‌های کوه‌های عداثر، نزدیک سعسع در شمال سرزمین‌های اشغالی، با سلاح مناسب هدف قرار داد و مستقیما به اهداف زد.
 
 
تصاویری دیگر از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در بیمارستان کمال عدوان
کانال تلگرامی شبکه خبری قدس تصاویر دیگری از جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه منتشر کرد.
نظامیان رژیم صهیونیستی پس از محاصره چند روزه بیمارستان کمال عدوان، خرابی های گسترده ای در این بیمارستان به بار آوردند. رژیم صهیونیستی بیماران و آوارگان فلسطینی را که هنوز زنده بودند زیر خاک دفن کرد و با بلدوزرها روی آنها راه رفت. نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین اقدام به تخریب چادرهای آوارگان فلسطینی در حیاط بیمارستان کردند. نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین به کادرهای پزشکی و آوارگان فلسطینی در بیمارستان حمله کردند و شماری از آنها را بازداشت کردند و آنها را مجبور کردند لباس های خود را در بیاورند و سپس از آنها عکس گرفتند. جنایات وحشتناکی در این بیمارستان صورت گرفته است و نظامیان رژیم صهیونیستی بخش جنوبی بیمارستان را به طور کامل منهدم کردند. خبرنگاران تصاویر بسیار وحشتناکی از این بیمارستان ثبت کرده اند . در این تصاویر گربه ها در حال دریدن و خوردن پیکرهای شهدای فلسطینی هستند. انس الشریف خبرنگار فلسطینی می گوید: آنچه رژیم صهیونیستی در بیمارستان کمال عدوان انجام داده است جنایتی در حق بیماران، آوارگان و کادرهای پزشکی است ، دهها آواره فلسطینی زنده زنده زیر خاک دفن شدند و بلدوزرها روی سر و بدن آوارگان و زخمیان راه رفتند. این وضعیت بیمارستان کمال عدوان بود. رژیم صهیونیستی با تخریب گستده بیمارستان کمال عدوان، ساختمان ها و حیاط بیمارستان را تخریب کرد. توصیف آنچه در بیمارستان کمال عدوان صورت گرفته، امکان ناپذیر است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شیشه عمر آمریکا و رژیم صهیونیستی دلار است ، دلار و یورو را تحریم کنید و خزانه ارزی کشورهای اسلامی را به ارزهای کشورهای اسلامی تبدیل کنید ، هر کشوری که چنین نکند در خط آمریکاست.
نظر شما
آخرین اخبار
هماهنگی عالی مقامات اقتصادی برای مدیریت بازار
تامین ۶۰ درصد انرژی صنایع کشور خارج از شرکت‌های برق
قرعه‌کشی زمین طرح جوانی جمعیت در زنجان
فراخوان ششمین کنگره ملی شعر «مکتب گمنامی»
مجازی و تعطیلی مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان در ۱۰ دی
سال آینده دریافتی کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
ظرفیت‌های چشمگیر زنجان در پرورش و تولید آبزیان
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
سالروز ولادت امام جواد (ع) گنجینه معرفت و توحید
رخت سفید برف بر تن آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ دی ۱۴۰۴
یخ زدایی و برف روبی بیش از ۴۰۰ کیلومتر از جاده های ایجرود
رشد ۲۰۲ درصدی تعیین و تکلیف کالا‌های توقیفی در سازمان اموال تملیکی استان
۸۱۵ مددجوی زنجانی با مشوق‌های بهزیستی مشغول به کار شدند
اوقات شرعی اهواز، ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
تاکید معاون استاندار بر حفظ و توسعه واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی
شهید آیت الله غفاری نماد بصیرت و ولایتمداری
انقلاب اسلامی انقلابی الهی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)