• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۹۷۹۰۲
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
گلستان » سیاسی

تمرکز دولت بر توزیع عادلانه ثروت و توجه به مناطق کم برخوردار

رئیس جمهور در جمع اقشار مختلف مردم شیعه و اهل سنت در شهرستان مرزی مراوه تپه گفت: تمرکز دولت بر برقراری عدالت در توزیع ثروت و مناطق کم برخوردار کشور است.

تاکید رئیسی بر توجه دولت به توزیع عادلانه ثروت و مناطق کم برخوردار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ رئیس جمهور پیش از ظهر جمعه در مصلای شهرستان مرزی مراوه تپه، در جمع اقشار مختلف مردم شیعه و اهل سنت منطقه با ابراز خرسندی از حضوردر جمع باصفا و اجتماع عظیم مردم خونگرم و وفادار به انقلاب اسلامی این خطه، این حضور را فرصتی برای دولتمردان دانست.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی ادامه داد: صمیمانه از استقبال گرم مردم بامحبت و باصفای این خطه و بانوان و آقایان تشکر می‌کنم؛ حقیقتا محبت و صفای شما مردم، جلوه زیبایی به این مراسم داد. باید در دور اول سفر به اینجا ‌می‌آمدم، اما شرایط کرونایی محدودیت ایجاد کرده بود.

وی افزود: از بدو ورود به منطقه، من مرهون محبت مردم عزیز در خیابان‌ها بودم و صمیمانه تشکر می‌کنم. این میزان محبت و علاقه شما به انقلاب، نظام، رهبری و شهداست و بنده به عنوان طلبه خدمتگذار مردم در جای جای کشور هستم.

رئیس جمهور اضافه کرد: باید از شما تقدیر کنم از مرزبانی شما که هم خودتان آرامش دارید و هم به مردم کشور آرامش می‌دهید. به حمدالله همسایه خوبی داریم. مردم و دولت ترکمنستان روابط خوبی از گذشته با جمهوری اسلامی داشته است و روز به روز این روابط در حال گسترش است.

آقای رئیسی گفت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس جمهور ترکمنستان، «ما نه فقط همسایه بلکه خویشاوند هستیم». مردمانی خوب دینمدار و دارای پیشینه تاریخی و تمدنی.

وی در ادامه تاکید کرد: شما مردم، دارای اخلاق هستید. این اخلاق، آموزه پیامبر عظیم الشان اسلام است. این اخلاق کریمانه بسیار قابل تقدیر است. آموخته دین ماست و پایه روابط انسانی است. روابط بین اقوام، مذاهب، ادیان و گویش‌های متفاوت است.

هویت دینی و ملی به عنوان سرمایه باید حفظ شود

رئیس جمهور گفت: به شما مردم عزیز به ویژه فرهیختگان تاکید می‌کنم که هویت این مردم باید حفظ شود. هویت دینی و ملی یک سرمایه بزرگ است. این هویت را نباید اجازه داد مورد هجوم قرار بگیرد. تهاجم دشمن و غرب به فرهنگ‌ها و خرده فرهنگ‌ها در ملت‌ها و کشورهاست.

آقای رئیسی افزود: این هویت است که جوانان و خانواده را از آسیب ها، حفظ می‌کند. در فراز و فرود‌ها سرمایه بزرگی برای جوانان ماست که باید حفظ شود، به خصوص از سوی نخبگان.

وی خاطرنشان کرد: اگر امروز به مختومقلی فراغی افتخار می‌کنیم و او الگو شده، چون شاعری است که سروده او در راستای توجه او به نیاز و تعالی انسان و رشد اسلام در بین ملت‌ها است. مفاهیم عالی را در ضمن شعر به جامعه تعلیم می‌دهد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تحولات غزه گفت: آنچه امروز مردم غزه و فلسطین را در صحنه حفظ کرده، ایمان است. آنچه موجب شکست صهیونیست‌ها در وجدان‌های بیدار شده، ایمان است. مقاومت مبتنی بر دین و ایمان که همان سرمایه هویتی است، ایستادگی ملت فلسطین را سبب شده است.

رفع مشکلات اقتصادی و ایجاد رفاه برای مردم از مسایل مورد تاکید است

آقای رئیسی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: رفع مشکلات اقتصادی و ایجاد رفاه برای مردم از مسایل مورد تاکید است. کشور ما ظرفیت‌ها و ذخایر مادی و معنوی بسیاری دارد. گام‌های بسیاری برداشته و واقعا کار شده است.

وی افزود: بیشتر مناطق کشور ما برخوداری نسبی دارند. چهره همه شهر‌ها و روستا‌ها متفاوت شده، اما باز هم نیاز‌هایی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. باید برخورداری کامل شود.

رئیس جمهور ادامه داد: در دولت توجه ما به آمایش سرزمینی است که مبنای اجرای عدالت در توزیع ثروت است. مناطق کم برخوردار مورد توجه است.

آقای رئیسی اضافه کرد: در دور سفر اول، اولویت‌ها را شناسایی و دنبال کردیم و کار‌های خوبی در استان گلستان و در این شهرستان انجام شده است، اما بنای ما این است که مشکلات برطرف شود.

افزایش رشد اقتصادی در دو سال اخیر

وی افزود: آبرسانی به روستا‌ها از برنامه‌های جدی دولت است و دنبال می‌شود. در این حوزه، اعتباری ۱۰۰ میلیارد تومانی پیش بینی کردیم.

رئیس جمهور گفت: برای جابجایی ۶ روستا برای تکمیل سد نرماب اعتبار پیش بینی کردیم و لازم است از صبر و بردباری مردم این روستا‌ها تشکر کنیم.

آقای رئیسی با بیان اینکه برخی راه‌های منطقه دارای مشکل است و باید اصلاح شود، ادامه داد: در این حوزه ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته شده است.

وی افزود: منطقه شما منطقه‌ای فرهنگی است برای نوسازی مدارس ۱۲۰ میلیارد تومان و برای نشاط و ورزش جوانان ۳۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی کردیم.

رئیس جمهور اضافه کرد: برای پیشگیری از سیلاب و لایروبی رودخانه‌ها اعتبار در نظر گرفتیم. اجرای شبکه و خطوط انتقال برق مورد تاکید است و حتما انجام می‌شود.

آقای رئیسی با بیان اینکه صنایع تبدیلی اولویت دولت است گفت: ما در کشور بنا گذاشتیم تا می‌توانیم در حوزه‌های مختلف خام فروشی نکنیم. در سطح استان هم گام‌های خوبی برداشته شده است.

وی اظهار کرد: در این دو سال و اندی، تلاش کردیم نگاهی متفاوت داشته باشیم که در نتیجه، رشد اقتصادی از منفی ۵ به مثبت ۳ رسیده است. در سطح استان کار‌های خوبی دنبال می‌شود.

مردم بهترین پشتوانه برای انقلاب شکوهمند اسلامی 

رئیس جمهور اضافه کرد: دهه گذشته را برخی به دلایل مختلف دهه تعطیل می‌خوانند. در سال اول دولت ۴ درصد رشد اقتصادی، سال دوم هم همینطور و امسال در ۶ ماه اول ۵ درصد اتفاق افتاد. مجموعا کشور ما در حال رشد است.

آقای رئیسی با بیان اینکه دشمن نمی‌خواست ما رشد اقتصادی و رونق تولید داشته باشیم و نمی خواهد دختر و پسر ما دنبال علم آموزی و فعالیت باشد، تاکید کرد: دشمن نمی‌خواهد، اما مهم نیست که او چه می‌خواهد. مهم این است که ما اقتدار و عظمت کشورمان را با مردم می‌دانیم و شما مردم بهترین پشتوانه برای انقلاب شکوهمند اسلامی هستید.

وی گفت: با پشتوانه شما مردم و با حضور جوانان عزیز در صحنه، یقین داریم همانطور که تاکنون بسیاری محرومیت‌ها و مشکلات رفع و گام‌های بلندی در جهت رشد برداشته شده است، بعد از این نیز کشور ما در مسیر رشد خواهد بود. آینده بسیار روشن و نورانی است. امیدوارم پاسخ محبت‌های شما را در کار و فعالیت بدهم. گره‌ها گشوده و خدمتگزاری به شما مردم افزون شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
معرفی مسئول سازمان بسیج رسانه لرستان
توقیف ۱۱ دستگاه خودروی شوتی در تالش
پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به مناسبت روز روحانیت و دفاع مقدس
خبر‌هایی از اطعام روزه داران در آشپزخانه های مهدوی
مس شهر بابک صدر نشین جدید لیگ یک فوتبال
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
گردشگری؛ پربازده‌ترین صنعت برای اقتصاد محلی است
مصاف داماش گیلان و مس کرمان در گام بیست و سوم
حل اختلاف تعدادی از کشاورزان ناصریه با ورود دادستان ریگان
عزم دولت برای پرداخت بدهی‌های خود به فعالان اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)