• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۹۸۰۷۵
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹
قزوین » اجتماعی

شکست صهیونیست‌ها هر روز آشکارتر می‌شود

امام جمعه قزوین گفت: شکست صهیونیست‌ها هر روز که می‌گذرد آشکارتر می‌شود و حتی خود سران صهیونیست‌ها هم بر این شکست اذعان کرده اند.

شکست صهیونیست‌ها هر روز آشکارتر می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام و المسلمین عابدینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته گفت: مهمترین دغدغه فکری امروز ما مسئله مردم غزه است، دستمان به آن‌ها نمی‌رسد، اما دلمان با آنهاست و اشکمان برای آن‌ها جاری می‌شود.

وی افزود: شکست صهیونیست‌ها هر روز که می‌گذرد آشکارتر می‌شود و خودشان و حامیانشان در سراسر دنیا و حتی سران صهیونیست‌ها غیر از نتانیاهو بر این شکست اذعان کرده اند.

نماینده، ولی فقیه در استان تصریح کرد: نتانیاهو می‌داند هر زمانی که بساط جنگ برچیده شود، او باید کنار برود. در این جنگ نه تنها صهیونیست‌ها بلکه امریکایی ها، انگلیسی ها، فرانسوی‌ها و همه حامیان آن‌ها شکست خورده اند چرا که برداشتشان این بود که حیثیتشان به این جنگ وابسته است و همه پای کار آمدند، اما خدا همه آن‌ها را با هم به زمین کوبید.

خطیب نماز جمعه قزوین بیان کرد: اعتراضات در دنیا علیه صهیونیست‌ها هر روز گسترده‌تر می‌شود و این نیست که یک روزی بیایند یک همایشی و نمایشی سر دهند، هر روز مردم دنیا خشمگین‌تر و سماجتشان بیشتر می‌شود تا بساط صهیونیست‌ها برچیده شود.

وی عنوان کرد: نکته دیگر اینکه روحیه نظامیان صهیونیستی هر روز نسبت به قبل ضعیف‌تر می‌شود. عقب نشینی‌ها مانند روز گذشته که یکی از لشکر‌های صهیونیست‌ها انجام داد، روز به روز بیشتر می‌شود و امیدواریم به فضل خدای متعال که فرمود «إِنْ تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ» به این زنان و کودکان و مردم بی پناه که کارشان به آوارگی و مجروح شدن کشیده شده است، رحم کند و بزودی شاهد پیروزی نهایی این عزیزان باشیم.

وی با اشاره به سالروز زلزله بم عنوان کرد: این را از این جهت یادآوری می‌کنیم که باید در مقابل بلایای طبیعی خودمان را آماده کنیم و اگر ساختمانی مستحکم احداث نشود ممکن است بر سر صاحبانش خراب شود و آن‌ها را دچار خسارت جانی و مالی کند.

نماینده ولی فقیه در استان با تأکید بر این که جامعه مهندسان ما باید مؤمنانه و حقیقی در این عرصه خدمتگذار باشد، اضافه کرد: باید در این عرصه گزارش‌ها درست و حقیقی باشد و باید ساز و کاری تعریف شود که در بحث ساخت و ساز‌ها تقلبی صورت نگیرد و گزارش‌های خلاف داده نشود و علاج واقعه را قبل از وقوع کنیم.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: فرونشست دشت قزوین که بخاطر مصرف بی رویه آب‌های زیر زمینی اتفاق افتاده است، همه چیز را ناامن می‌کند و ساخت خانه، کارخانه، راه‌ها و ریل‌ها را با ناامنی مواجه می‌کند. حل بسیاری از این مسائل در دستان ماست و وقتی نزولات آسمانی کاهش پیدا می‌کند باید قطره قطره آب شرب را با قداست و برکتش نگاه کنیم و برای آبیاری نیز از سیستم‌های نوین استفاده کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان با تسلیت سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س) گفت: بخاطر همین روز، روز تکریم و احترام مادران و همسران شهدا است، همسران و مادران شهدا رنج‌های بسیاری را متحمل شده اند و در این روز بهترین فرصت برای قدردانی از آن بزرگواران است.

امام جمعه قزوین افزود: در این روز‌ها در کشور و استان ما، شهدای گمنام تشییع شدند و ۸ شهید از ۲۸۰ شهید در جای جای استان ما تشییع و تدفین شدند و باید بیش از پیش قدر آن‌ها را بدانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگيري ليدر اغتشاشات دي‌ماه در آستارا
انتخابات تناسبی شورای شهر تهران
اهتمام ویژه دولت به توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در قم
اعزام کاروان راهیان نور دانشجویی دانشگاه آزاد استان
بهره‌برداری از ۲۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در طرح سبزواران
تهیه و توزیع کیک میلاد ۶۰ متری در قم
صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ورود سامانه جدید بارشی به چهارمحال و بختیاری
اعلام زمان و برگزاری نمازجمعه ۱۷ بهمن در کیش
تجلیل از خادمان قرآن و فرهنگ شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری
خدمت رسانی پزشکی جهادی به اهالی شهرستان رباط کریم
قطار سلامت مهاباد روی ریل توسعه و پیشرفت
پخت و توزیع غذای گرم در شهرستان بهارستان
افتتاح سه طرح آموزشی و ورزشی در خورزوق
کشف سلاح شکاری غیرمجاز در گرمسار
آغاز عملیات اجرایی طرح شاخص بازآفرینی شهری در رستم‌کلا مازندران
تجدید میثاق اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری
ادای احترام قشرهای مختلف مردم به مزار قهرمانان وطن
فردا؛ اقامه نماز جمعه در ایلام
تهیه کننده فیلم بیلبورد: نگذاریم سینمای اجتماعی از بین برود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)