• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۹۹۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۴
مازندران » اجتماعی

تشویق به شرکت حداکثری در انتخابات، وظیفه روحانیت است

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تشویق به شرکت حداکثری در انتخابات و انتخاب فرد اصلح، وظیفه طلاب و روحانیت است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در جلسه جامعه روحانیت نکا در مدرسه علمیه مسجد جامع این شهر گفت: ایام گذشته فاطمیه، ۹ دی روز بصیرت یادآور حماسه فتنه‌سوز مردم در سال ۱۳۸۸ و همچنین ۱۳ دی سالروز شهادت سردار سلیمانی را گرامی می‌داریم.

او افزود: از نظر ایشان امر اهل بیت (ع) با علم‌آموزی و انتقال آن به مردم زنده می‌شود که فلسفه تشکیل حوزه‌های علمیه از دیروز تاکنون همین است، یعنی انتقال کلمات نورانی قرآن و سخنان اهل بیت (ع) به مردم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه یکی از مصادیق امر اهل بیت (ع)، امامت و ولایت است، عنوان کرد: اقامه امامت مهمتر است، ناله اصلی حضرت فاطمه (س) این بود که بعد از پدر بزرگوارشان امامت اقامه نشده و روی زمین مانده، تا امروز با همت امام راحل این انقلاب اسلامی با هدف اقامه امامت الهی پیروز شده، ۱۰ سال امام خمینی (ره) امامت کرده و بعد به امام خامنه‌ای منتقل شده است.

امام جمعه ساری ادامه داد: اقامه امامت دشمن دارد، دین بدون امامت دشمن ندارد، نماز و روزه خالی ضرری و کاری به کسی ندارد، اما اگر حرف سیاسی بزنید که باید قدرت در اختیار دین باشد همه شیاطین در مقابلش می‌ایستند، همه امامان دشمن داشتند، شیاطین در مقابلشان ایستادند در مقابل امام زمان (عج) هم ایستادند و ایشان در پس پرده غیبت قرار گرفت.

آیت الله لائینی گفت: امروز هم امامت دشمن دارد، هم در داخل و هم لباسی‌های خودمان فتنه می‌بینیم. فتنه لازم نیست حتما در خیابان باشد شاید در جایی لای کتابی و زمان شاه در زندان، جا‌های دیگر همچون طیاره پاریس_تهران بوده باشد، فتنه بنی صدر، شریعت‌مداری، منتظری، خلق مسلمان، فتنه‌های ۷۸، ۸۸، ۹۶، ۹۸، و موارد دیگر که ریشه به بیرون برمی‌گردد این‌ها بیچاره‌ها ابزار هستند.

وی خاطرنشان کرد: ما هم باید آماده باشیم که با فتنه‌ها بجنگیم، جنگ‌های علنی دشمن در مقابل راحت است، اما فتنه‌هایی که جریان دینی و تشیع انگلیسی در مقابلش است سخت است.

آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: ما طلاب هم باید علم، تقوا و هم بصیرت داشته باشیم که تجربه تاریخی نشان داده اگر کسی ساده لوح باشد سرش کلاه می‌رود.

نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: در مقاطع تاریخی همچون انتخابات‌ها وظیفه ما سنگین‌تر است اگر امروز می‌بینیم که امامت اقامه شده و ۴۴ سال در مقابل دنیای کفر ایستادیم به‌ خاطر مردم است و امام و رهبر شاگرد کوچک امام علی (ع) هستند، اما این مردم مثل آن مردم نبودند قدر این مردم را باید بدانیم.

امام جمعه ساری یادآور شد: مردم حجت العلمای و المجتهدین هستند، این مردم ۴۴ سال ایستاده‌اند و از نظر حضور دینداری حجت را بر ما تمام کردند باید سعی کنیم که حضور حداکثری رقم بخورد، مردم پای انتخابات می‌آیند انقلاب را دوست دارند.

این مسئول بیان کرد: ما روحانیون و طلاب وظیفه داریم در میدان باشیم مردم را به انتخابات، حضور حداکثری و انتخاب اصلح تشویق کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)