• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۰۵۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

عایق‌کاری توربین‌های گازی با تکیه بر دانش ایرانی

متخصصان یک شرکت دانش بنیان طراحی، تأمین، نصب و بومی‌سازی مرحله‌ای عایق‌های تخصصی ژاکتی و فلزی توربین مطابق با استاندارد‌های جهانی را انجام دادند .

عایق‌کاری توربین‌های گازی با تکیه بر دانش ایرانی  ( ویترین / منبع : معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری» ، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه امروزه با توجه به نیاز صنعت در افزایش بازدهی و عملکرد دستگاه‌های صنعتی مانند توربین‌های گازی و مؤلفه‌هایی مانند عمر کاری، دوام و سبک بودن آن‌ها ، شاهد پیشرفت‌های خوبی در رابطه با عایق توربین‌های گازی هستیم، گفت : در زمان تأسیس شرکت، تولید تخصصی عایق توربین‌های گازی و بخار در انحصار چند کشور خارجی بود.
امیر عارفیان افزود : این شرکت به منظور کسب دانش طراحی این محصولات موفق شد با تولیدکنندگان مطرح مواد اولیه عایق‌های حرارتی پیشرفته ارتباط بگیرد و به تنها شرکت داخلی برای پیاده‌سازی دانش فنی طراحی و تولید سامانه‌های عایقی در کشور تبدیل شود.
وی درباره بازار این محصولات گفت : محصولات ما توانسته‌اند پاسخگوی نیاز کشور در مراحل طراحی، ساخت، تأمین مواد در واحد‌های جدید، تعمیرات‌دوره‌ای، نصب اصولی و کاملا حرفه‌ای عایق‌های حرارتی باشد.
انواع سیستم‌های عایق حرارتی و آکوستیکی از محصولات اصلی این شرکت است که به‌صورت ترکیبی با چینش لایه‌های مختلف تولید و نصب می‌شوند. ترکیب چینش لایه‌ها با در نظر گرفتن شرایط عملیاتی تجهیز و عایق، شرایط محیطی و سایر عوامل فنی در این شرکت دانش بنیان با کمک نرم‌افزار توسعه داده شده در شرکت، طراحی ، ارزیابی و پس از ساخت ، روی تجهیزات صنعتی نصب می‌شود.
عارفیان افزود : محصول عایق حرارتی ژاکتی شرکت ما در حال حاضر به‌عنوان محصول مهندسی‌شده و تجاری در کاربرد‌ها و مقیاس‌های مختلف طراحی و در کارخانه تولید می‌شود. ما علاوه بر تکمیل زنجیره دانش و مهارت طراحی و ساخت این نوع عایق‏‌ها، خدمات پس از فروش هم ارائه می‌دهیم.
وی درخصوص چالش‌های ارزی و زیست‌محیطی گفت : محصول ما با فناوری روز دنیا و مطابق با استاندارد‌های بین ‏المللی تولید شده و ضمن صرفه‌جویی ارزی قابل‌توجه برای محصول نهایی، قابل ارائه به صنایع مختلف کشور از جمله نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی است.
این شرکت توانسته است چالش‌‏های فنی ـ اقتصادی ـ زیست‌محیطی متعدد در مسیر طراحی و تولید محصول را رفع کند.
عارفیان گفت : علاوه بر این با بهینه‌‏سازی مراحل مختلف و استفاده از روش‌‏های نوآورانه و متنوع در ارائه محصول، موفق به افزایش سرعت تولید و افزایش کیفیت محصول شده‌ایم.
با توجه به گستردگی کاربرد و نیاز صنایع مختلف به محصول عایق حرارتی ژاکتی، قرارداد‌های گوناگون صنعتی از جمله نیروگاهی، نفت، گاز و پتروشیمی برای این محصول منعقد شده و هم‌اکنون نیز ادامه دارد.
عارفیان با مقایسه نمونه‌های خارجی مشابه عایق تولیدی شرکت گفت : در بحث طراحی، چینش لایه‌های مختلف تفاوت ایجاد می‌کند. ما در شرکت با بهره‌گیری از نرم‌افزار تخصصی که خودمان توسعه داده‌ایم، همچنین توانمندی و مهارت تخصصی تیم مهندسی و تحقیق و توسعه این امکان را فراهم کرده‌ایم که محصول مهندسی و بهینه شده و ارتقا یافته‌تری را با قیمت رقابتی عرضه کنیم و علاوه بر عملکرد بهبود یافته فنی، طول عمر بالاتر و کارایی مناسب‌تری را در شرایط ویژه عملیاتی و بهره‌برداری ارائه دهیم.» البته هنوز برخی از قطعات محصولات این شرکت مانند پارچه‌های تخصصی نسوز در داخل تولید نمی‌شود و الزاما باید وارد شوند.
وی افزود : با ارائه مشاوره به تولیدکنندگان داخل و به شرط توانمندسازی و ارتقای محصولات داخلی حاضر به امتحان محصولات داخلی در صورت ایجاد شرایط یکپارچه در کل سیستم عایق با جایگزینی محصول داخلی خواهیم بود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)