• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۲۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۷
خوزستان » اجتماعی

ارائه آموزش‌های تخصصی امداد و نجات به داوطلبان هلال احمر

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان : خوزستان جزو پنج استان بلاخیز کشور است و ۹۰ درصد نقاط خوزستان استعداد سیل و زلزله را دارند.

خوزستان یکی از ۵ استان بلاخیز ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان خوزستان، امیرعباس نجفی با اشاره به ۵ دی‌ماه سالروز زلزله بم و روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی، اظهار کرد: بر اساس آمار و اطلاعات ارائه‌شده، ایران جزو ۱۰ کشور بلاخیز دنیا است. ۳۱ مورد از مجموع ۴۱ بلایای موجود در دنیا در ایران وجود دارد تقریبا همه این ۳۱ مورد در خوزستان وجود دارند بنابراین خوزستان یکی از پنج استان بلاخیز کشور است.

وی افزود: در بخش شمالی خوزستان که از اندیمشک شروع می‌شود تا دزفول، لالی، اندیکا، دهدز و ایذه و تا انتهای آن که به بهبهان ختم می‌شود ارتفاعات بالای ۳۰۰۰ متر داریم و عمده این ارتفاعات هم‌مرز با خط الراس جغرافیایی لرستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد هستند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در جنوب خوزستان نیز پنج شهرستان در ساحل خلیج فارس قرار دارند و ده‌ها سد بزرگ و کوچک و صنایع مختلف در استان خوزستان مستقر هستند. همه این موارد، خوزستان را مستعد بلاخیزی کرده‌اند و باید همیشه آمادگی لازم را داشته باشیم تا اگر حادثه‌ای رخ داد، پاسخگویی مناسبی داشته باشیم.

وی عنوان کرد: با توجه به این شرایط، همواره سعی شده است با ارائه آموزش‌های تخصصی، آمادگی تیم‌های عملیاتی و واکنش سریع این جمعیت در سطح استان خوزستان، حفظ شود و توان عملیاتی آن‌ها را ارتقا دهیم تا زمان وقوع حوادث، عکس‌العمل سریع و به موقعی داشته باشیم و با کارآمدی و اثربخشی بتوانیم آثار ناشی از حادثه را کاهش دهیم.

نجفی گفت: آن دسته از اعضای هلال احمر که از توان جسمی بالایی برخوردار هستند، عضو سازمان امداد و نجات می‌شوند و دوره‌های تخصصی مختلفی برای آن‌ها برگزار می‌شود تا برای امداد و نجات هم‌استانی‌ها در زمان وقوع حوادث اقدام کنند. به طور مثال در خصوص حمایت روانی، نجات‌گران باید دوره تخصصی را گذرانده باشند تا در زمان وقوع حوادث بر اساس نوع و شرایط حادثه، حمایت لازم را انجام دهد. این اعضا باید آموزش لازم را ببینند تا هم خود بعد از دیدن صحنه‌های مختلف در حوادث بتواند بازتوانی لازم را داشته باشد و هم خدمات را ارائه دهد.

وی افزود: بر اساس قوانین بالادستی، امداد و نجات و آموزش همگانی بر عهده جمعیت هلال احمر است. یکی از مباحثی که به آن پرداخته می‌شود، بحث مانور زلزله در مدارس است که به مناسبت ۸ آذرماه با شعار "پناه‌گیری و خروج ایمن" انجام می‌شود و آموزش‌ها در تمام مدارس خوزستان در خصوص مقابله با حوادث و بلایا به ویژه زلزله به دانش‌آموزان ارائه می‌شود. امسال نیز این مانور با نظم و انضباط خاصی در خوزستان اجرا شد.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در حال حاضر ۲۷ شعبه و دفتر نمایندگی و ۲۴ پایگاه امداد و نجات هلال احمر در سطح خوزستان فعال هستند. پایگاه‌های امداد و نجات در جاده‌ها، کوهستان و سواحل فعالیت دارند و تیم‌های عملیاتی متخصصی در این پایگاه‌ها حضور دارند و در آمادگی کامل هستند تا در صورت بروز وقوع حادثه، خدمات لازم را ارائه دهند.

وی بیان کرد: ۹۰ درصد نقاط خوزستان استعداد سیل و زلزله را دارند و بنا بر این شرایط، تیم‌ها و طرح‌های عملیاتی باید همیشه به‌روزرسانی شوند و در آمادگی خوب و کامل قرار داشته باشیم تا در مواجهه با حوادث عقب نمانیم.

نجفی گفت: برای حفظ آمادگی برنامه‌های آموزشی، بازآموزی و توان‌افزایی و مانور‌هایی با محور‌های مختلف به صورت موفق و مستمر در حال انجام هستند تا توان عملیاتی نیرو‌ها حفظ و ارتقا یابد.

وی عنوان کرد: در آموزش‌هایی که به نجات‌گران ارائه می‌شود در وهله اول گفته می‌شود که باید بتوانند خودشان را در مواجهه با صحنه حادثه کنترل کنند تا مدیریت صحنه را انجام دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)