• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۳۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
سیاسی » دولت
بهادری جهرمی:

هیچ متقلبی امکان ورود به دانشگاه را ندارد

سخنگوی دولت گفت: در بحث متقلبان کنکور، هم دولت و هم سایر قوا همدل هستند و جدیت دارند و معتقدند که هیچ متقلبی امکان ورود به دانشگاه را ندارد.

هیچ متقلبی امکان ورود به دانشگاه را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی بهادری جهرمی در حیاط دولت، درباره شائبه تقلب در آزمون سراسری گفت: دیروز با همکاری و هماهنگی میان قوا مصوبه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و فرایند به گونه‌ای طراحی شد که هم داوطلبانی که آزمون آنان شبهه‌دار است، امکان حق اعتراض داشته باشند و هم از حقوق سایر داوطلبان و سایر آحاد مردم و حیثیت دانشگاه، صیانت شود.

سخنگوی دولت افزود: بر اساس پیش‌بینی، فرایند اعتراض و شکایت در هیئت عالی تجدید نظر وزارتخانه‌های مربوطه، انجام می‌شود. این یک نمونه تعامل میان قواست که از ورود متقلبان جلوگیری می‌شود و از حقوق داوطلبان دیگر صیانت خواهد شد.
 
بهادری جهرمی اظهار داشت: باید حق اعتراض برای آنان تأمین شود تا بتوانند از تصمیم سازمان سنجش و آموزش کشور که آنان را متقلب شناخته، به مرجع دیگری که بی‌طرف و تخصصی است، شکایت کنند.
 
وی تاکید کرد: این موضوع سبب خواهد شد از حقوق سایر داوطلبان، آحاد مردم، حیثیت علمی دانشگاه و جامعه علمی کشور صیانت شود تا فرد متقلب، امکان راهیابی به دانشگاه را نداشته باشد.
 
سخنگوی دولت با اشاره به ماده ۳۰ قانون بهبود محیط کسب و کار گفت: طبق این ماده، تدابیر لازم برای اطلاع‌رسانی لازم برای عموم مردم بر اساس مقررات کسب و کار، پیش‌بینی شده است. البته وزارت امور اقتصادی و دارایی، پیشنهاد داد که آیین‌نامه دیگری نیز به این ماده اضافه شود.
 
بهادری جهرمی ادامه داد: معتقدیم تعدد و تکثر آیین‌نامه مطلوب نیست و هر چقدر بتوانیم با قوانین محدودتر و آیین‌نامه‌های مطلوب‌تر، آورده‌های بیشتری داشته باشیم، ارزنده است، زیرا یکی از گلایه‌های فعالان کسب و کار، تکثر آیین‌نامه‌ها و قوانین است.
 
وی ادامه داد: وقتی مصوبه ابلاغ می‌شود، در سامانه‌های رسمی، امکان نشر آن وجود دارد. از سوی دیگر، دولت می‌تواند در قالب همان ماده ۳۰ مواردی را به آیین‌نامه اضافه کند و در فرایند اجرایی، هیچ‌گونه نقطه ضعفی در این‌باره نیست و اطلاع‌رسانی بر اساس آیین‌نامه در حوزه قواعد کسب و کار که پیش از این در دولت سیزدهم به تصویب رسیده، در حال انجام است.
 
سخنگوی دولت در بخش دیگری از سخنان خود درباره واردات خودرو‌های برقی، تصریح کرد: به هر میزان به سمت واردات خودرو‌های برقی یا قیمت پایین خودرو حرکت کنیم، تعرفه‌ها به صفر یا یک درصد کاهش خواهد یافت. همچنین در مقابل اگر به سمت خودرو‌های گران‌قیمت یا غیر برقی پیش برویم، قیمت تعرفه‌ها افزایش می‌یابد و بالا می‌ماند.
 
بهادری جهرمی، همچنین درباره مصوبه امروز هیئت وزیران که به پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به تصویب رسید، اظهار داشت: طبق این مصوبه، اصلاح آیین‌نامه شناسایی وسایل نقلیه تاریخی در دستور کار قرار گرفت تا از افرادی که در حوزه نگهداری و نمایش وسایل نقلیه تاریخی فعال هستند، حمایت‌های قانونی مؤثرتر و خدمات بهتر انجام شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه اسوه در خوروبیابانک
پیام فرمانده انتظامی لرستان به مناسبت هفته بسیج
جنگ رسانه ای دشمن با اسلام و ایران
تفکربسیجی در جهان فراگیر شده است
بسیجی در هیچ ساختار و سازمان محدودی نمی‌گنجد
اقامه نماز باران در سمنان
بی مهری پرده نقره ای به نقش سرنوشت ساز رزمندگان استان مرکزی در عملیات خیبر
آقایی در پاراوزنه برداری پنجم شد
درخشش ورزشکاران بوکانی در مسابقات سرعت تبریز
احیای فرش و قنات نائین
بسیج مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهان است
برگزاری یادواره ۲۵ شهید تنگ‌ چنار
نخبگان بسیجی پیشگام تحقق برنامه هفتم باشند
آنچه که لازم است درباره واکسیناسیون کودکان بدانیم!
۱۱۴ نیروگاه خورشیدی، هفته بسیج در بوشهر افتتاح می‌شود
تاکید بر تقویت زیرساخت‌های درمانی گلوگاه
دادگستری مازندران رتبه برتر کشور در حوزه حل اختلاف
مسکو: هیچ طرحی از آمریکا برای اوکراین دریافت نکردیم
رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی
سجده شکر نمازگزاران بوکانی به‌پاس نعمت باران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)