• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۴۲۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰
مرکزی » اقتصادی
در پی ارائه گزارش استاندار مرکزی از آلودگی هوای کلانشهر اراک

تاکید وزیر کشور بر بازنگری سیاهه انتشار آلایندگی شهر‌های صنعتی کشور

وزیر کشور در دیدار استاندار مرکزی، بازنگری و به روز رسانی سیاهه آلایندگی شهرهای صنعتی کشور را خواستار شد.

ارائه گزارش عملکرد مسئولان استانی به وزیر کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ استاندار مرکزی همراه با معاونانش در نشست با وزیر کشور با ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان، درخواست‌ها و پیشنهاد‌های مورد نظر را با دکتر وحیدی بررسی کردند.

مخلص الائمه در این جلسه موضوع آلودگی هوای اراک و شازند را به طور مشرح مطرح کرد و وزیر کشور هم بر بازنگری و به روزرسانی سیاهه انتشار آلایندگی شهر‌های صنعتی تاکید کرد.

دکتر وحیدی افزود: از راهکار‌های علمی و عملی در راستای کاهش آلودگی هوای شهر اراک و کاهش مدت دوره اضطرار تأمین انرژی حمایت می کنیم.

استاندار مرکزی گفت: اقدامات فرهنگی و هویتی انجام شده در استان از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست بود و وزیر کشور هم به شتاب در اجرای برنامه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی به عنوان یکی از اولویت‌های مهم وزارت کشور تأکید کرد.

همچنین در این جلسه گزارشی از آمادگی استان برای برگزاری انتخابات پیش رو به عنوان بزرگ ترین رویداد سیاسی سال ارائه و آخرین وضعیت استان در حوزه سیاسی و امنیتی بررسی شد.

موضوع ساماندهی اتباع هم از موضوعات مورد اشاره وزیر کشور بود که در این راستا گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در استان ارائه شد.

همچنین با توجه به مواجهه جدی استان مرکزی با پدیده شوم قاچاق و مقابله با خودرو‌های شوتی، پس از تشریح اقدامات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، وزیر کشور تشدید برخورد‌ها و لزوم هم‌افزایی سایر استان‌ها در امر مباره با قاچاق را مورد تأکید قرار داد.

اقدامات انجام شده در استان در حوزه امور بانوان و خانواده و ابتکاراتی ازجمله تشکیل ستاد مردمی جوانی جمعیت و راه‌اندازی ۵۰ بیت‌الزهرا با استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی و حلقه‌های میانی هم از جمله مواردی بود که در این نشست مورد توجه قرار گرفت.

بررسی شاخص‌های اقتصادی استان از دیگر محور‌های این جلسه بود که ضمن ارائه گزارشی در این حوزه به ویژه بخش صنعت استان، وزیر کشور خطاب به معاونان دستوراتی در راستای حمایت از برخی تولیدات صنعتی مورد نیاز شهرداری‌ها از جمله نردبان آتش‌نشانی، بالابر‌های هیدرولیکی و استفاده از ظرفیت شرکت واگن پارس مپنا و هپکو را صادر کرد.

دکتر وحیدی وزیر کشور نهضت احیای نان کامل با پیشگامی استان مرکزی را اقدامی ارزشمند و مهم در حوزه سلامت و امنیت غذایی دانست و بر حمایت از این نهضت برای  فراگیر شدن در سطح کشور با همراهی سایر استانداران تأکید کرد.

عملکرد استان مرکزی در حوزه اشتغال از جمله کاهش نرخ بیکاری، کسب رتبه دوم شاخص ترکیبی اشتغال، ایجاد اشتغال مازاد بر تعهدات و احزار رتبه نخست بهبود فضای کسب و کار هم از مواردی بود که گزارش آن به حضور وزیر کشور ارائه شد.

توسعه زنجیره‌های ارزش راهبردی استان و حرکت به سمت توسعه صادرات در این زمینه هم از جمله تأکیدات دکتر وحیدی در حوزه اقتصادی بود.

وزیر کشور همچنین پس از شنیدن گزارش اقدامات انجام شده در حوزه عمرانی استان بر ضرورت استمرار نهضت انجام طرح‌های نیمه‌تمام تأکید و موضوع رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای را به عنوان یک اولویت مورد اشاره قرار داد.

تسریع در تعیین تکلیف ساختمان‌های ناایمن با محور شهرداری‌ها و در صورت لزوم پیگیری قضایی هم دستور اکید وزیر کشور بود.

در این جلسه عملکرد شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان هم بررسی و وضعیت مهم‌ترین طرح های شهری ارزیابی شد.

مرور تحولات حوزه آب استان و طرح‌های بزرگ مانند انتقال آب به ساوه و تفرش از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود که در این زمینه هم دکتر وحیدی بر افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی مصرف آب و پیگیری تأمین منابع مالی اجرای طرح‌ها تأکید کرد.
در مورد آبرسانی به شهر ساوه و ضرورت شتاب در اجرای این طرح با توجه به شرایط بحرانی کمبود آب سد الغدیر، مقرر شد موضوع از طریق وزارت نیرو با فوریت و اولویت مورد پیگیری قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)